LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 147
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 020

Да,аз ги получих(черни).На мен много ми харесват Grinning и са ми точни като размер(39) Peace

може ли да ми кажеш дължината на стелката на 39 номер

# 1 021
  • Дълбоката провинция
От линка ти излизат бермуди.. Thinking
не става ли дума за обувки?
И обувките и бермудите са налични Peace.Обувките само по реф. номер.
   P.S.Редактирах си поста.

# 1 022
От линка ти излизат бермуди.. Thinking
не става ли дума за обувки?
И обувките и бермудите са налични Peace.Обувките само по реф. номер.
Koи кампер са това? newsm78
С котката и мишката ли или други?
Случайно да имаш снимка?

# 1 023
  • Пловдив
Момичета, статуса на една от поръчките ми от 07.01 в pay pal е Expired. Парите до момента не са ми върнати по сметката. Имам писмо от Ларедут в което ме питат да споделя мнение за продукт от тази поръчка, от където съдя че поръчката е пратена. Какво да правя?
 Hug

# 1 024
  • Дълбоката провинция

Koи кампер са това? newsm78
С котката и мишката ли или други?
Случайно да имаш снимка?
[/quote]
Не са тези с котката и кучето.А от тези лилавите,само че в сиво.

# 1 025
krisi4 и  450 - Благодаря

# 1 026
  • Лондон/Пловдив
Имам питане поднових си кредитната карта на ПИБ ,но номера от пред (дългия ) и този отзад (трицифрения) са различни от старата .Как се процедира в случая имам си един акаунт на него съм плащала с две карти тази която сега поднових и още една .Ще мога ли да плащам пак с тази подновената макар ,че със сменени номера . Извинявам се ако скоро е задаван този въпрос ,но с тези големи теми ще търся сумати дни отговор на въпроса  ooooh!
Аз също чакам още една  поръчка от 06.01,дано да дойде скоро.

# 1 027
  • Дълбоката провинция
Имам питане поднових си кредитната карта на ПИБ ,но номера от пред (дългия ) и този отзад (трицифрения) са различни от старата .Как се процедира в случая имам си един акаунт на него съм плащала с две карти тази която сега поднових и още една .Ще мога ли да плащам пак с тази подновената макар ,че със сменени номера . Извинявам се ако скоро е задаван този въпрос ,но с тези големи теми ще търся сумати дни отговор на въпроса  ooooh!
Плащай си без проблем.Аз също наскоро поднових моята и нямах проблем при плащането Peace

# 1 028
# 1 029
  • София
Доколкото знам от един акаунт може само с една карта да се плаща. Независимо, че това е една и съща сметка, номера е друг и най-вероятно няма да ти разреши. Най-добре се покани и си направи нов акунт  Peace

# 1 030
  • Plovdiv
Момичета, статуса на една от поръчките ми от 07.01 в pay pal е Expired. Парите до момента не са ми върнати по сметката. Имам писмо от Ларедут в което ме питат да споделя мнение за продукт от тази поръчка, от където съдя че поръчката е пратена. Какво да правя?
 Hug
Незнам   дали съм права,но на мен когато ми пуснат такова запитване се оказва че поръчката ми вече е в пощата Grinning-поне досега така е било-но известие на мен никога не ми пращат така че отивай да провериш  и току виж пристигнала

# 1 031
  • Бургас
 Hug
Незнам   дали съм права,но на мен когато ми пуснат такова запитване се оказва че поръчката ми вече е в пощата Grinning-поне досега така е било-но известие на мен никога не ми пращат така че отивай да провериш  и току виж пристигнала

На мен ми отказаха една поръчка от 06.01. Сега проверих в ПейПал, статусът й е expired. 
А преди няколко дни ми пратих мейл да ме питат за мнението ми за една блузка, която беше в тази поръчка.  Rolling Eyes

# 1 032
  • София

Тези бермуди, 'що за марка са?

# 1 033
  • Бургас

Пише, че са Арена.
Ама това известна марка ли е? Аз не съм я чувала, явно съм изостанала.  Rolling Eyes

# 1 034
мда,хубава е.бански,плувки...и разни аксесоари за този спорт произвеждат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт