LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 130
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 050
благодаря.цялата ми поръчка се състои от 7 артикола а само тия две неща са  отделно.значи ли това че поръчката ми е разделена

# 1 051
И аз имам един въпрос. От няколко дни чета из форума, но не съм виждала да се дискутира подобен проблем. Получавам си днес пратката и един артикул липсва, а съм платила за него. Влизам в профила си в Ларедут на моите последни поръчки и пише, че съм поръчала 2 неща. Добре, ама като цъкна на датите и тогава излизат цените на нещата и излизат три продукта с цени. Как за една поръчка излизат три продукта с цени, а като дам по дати само два и пристигат само два, а съм платила за три. Стойността на липсващия е 20 евро и не ми се ще да ги прежаля за нищо.

# 1 052
  • София
Здравейте! Видях, че има случаи нещата да пристигнат и после да дръпнат парите и се поуспокоих малко. Аз имам поръчка от 15,01, която още не е пристигнала и парите за нея не са дръпнати. В mes commandes над табличката с артикулите пишеEN COURS DE PREPARATION Това означава ли, че още я подготвят и да не губя надежда, че ще си получа нещата?

# 1 053
  • Пловдив
Момичета, статуса на една от поръчките ми от 07.01 в pay pal е Expired. Парите до момента не са ми върнати по сметката. Имам писмо от Ларедут в което ме питат да споделя мнение за продукт от тази поръчка, от където съдя че поръчката е пратена. Какво да правя?
 Hug
Незнам   дали съм права,но на мен когато ми пуснат такова запитване се оказва че поръчката ми вече е в пощата Grinning-поне досега така е било-но известие на мен никога не ми пращат така че отивай да провериш  и току виж пристигнала

На мен ми отказаха една поръчка от 06.01. Сега проверих в ПейПал, статусът й е expired. 
А преди няколко дни ми пратих мейл да ме питат за мнението ми за една блузка, която беше в тази поръчка.  Rolling Eyes

Има ли някой друг с подобен проблем? Поръчката ми е голяма - около 80 евро и по онова време почти всички неща от нея бяха налични с дни.  В Ларедут статуса й е като на изпратена поръчка, няма следа нещо да е отказано или нефактурирано.

# 1 054
  • София-Младост
Здравейте! Видях, че има случаи нещата да пристигнат и после да дръпнат парите и се поуспокоих малко. Аз имам поръчка от 15,01, която още не е пристигнала и парите за нея не са дръпнати. В mes commandes над табличката с артикулите пишеEN COURS DE PREPARATION Това означава ли, че още я подготвят и да не губя надежда, че ще си получа нещата?
Не губи надежда, този надпис си остава така...винаги и след получаване на пратката.

# 1 055
Заповядайте ревю на новата колекция на LaRedoute! Може да добиете по-ясна представа за цвят, материя и кройка, отколкото в сайта Simple Smile
Клип

# 1 056
Заповядайте ревю на новата колекция на LaRedoute! Може да добиете по-ясна представа за цвят, материя и кройка, отколкото в сайта Simple Smile
Клип
Много интересно , да! И забелязвам, че се подтвърждата тенденцията чантата да е абсолютно различна от обувките, по-скоро да е към дрехите. Вече е яко демоде да са вързани нещата. Глем с колани и бижута се връзва стилово и цветово, но не и с чепиците. И за моя радост платформите си остават.

# 1 057
Клип
Много полезно клипче. Добре че се отказах от ластичните сандали, на негърката бая й се хлопкат  Laughing
Става въпрос за тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-brides-elastiq … &numberpage=4

# 1 058
  • София
   Виждам, че имате опит и от предишни намаления заради коментара за плетените сандали; и от нормални цени с кодове, които са изгодни, та да попитам пазаруващите с повече опит - тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-easy-rider-iii … &numberpage=1  на каква най - добра цена бих могла да взема ( т.е. да изчакам ли или не са падали повече... Rolling EyesPraynig

# 1 059
И аз се чудя все още на тези ластичните сандали, моля, ако случайно някой ги е получил вече да даде отзиви дали са удобни или наистина "хлопат" като ходи човек (то май си зависи и дали си си улучил размера..)!
И ако на някой му е интересно как изглежда въпросната "Събка", с която си комуникират -

# 1 060
Здравейте момичета  Hug ,
Получих това яке на Адидас http://veni05.wordpress.com/2009/03/24/parka-adidas/
Поръчах си 34 номер и искам да го заменя. Ако някоя от вас има 36,38 и е широкичко да ми пише на лични  Wink

# 1 061
да попитам за много коментираните маратонки, ето тези http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … &numberpage=1
някой получи ли ги вече Praynig, интересува ме колко см е стелката на 24 и 25 номер Rolling Eyes

# 1 062
  • Пловдив
Ауу ,Събка  hahaha  ,ама и клипчето е много полезно   bouquet
Днес най-после ми пристигна четвъртата поръчка от 6.01.Имаше още два колета в клон Тракия.

# 1 063
Клип
Много интересно , да! И забелязвам, че се подтвърждата тенденцията чантата да е абсолютно различна от обувките, по-скоро да е към дрехите. Вече е яко демоде да са вързани нещата. Глем с колани и бижута се връзва стилово и цветово, но не и с чепиците. И за моя радост платформите си остават.
Tя тази тенденция отдавна се прокарва, но при нас много трудно пробива, мисля. Лично аз съм и фен, както и на платформите.
И аз се чудя все още на тези ластичните сандали, моля, ако случайно някой ги е получил вече да даде отзиви дали са удобни или наистина "хлопат" като ходи човек (то май си зависи и дали си си улучил размера..)!
И ако на някой му е интересно как изглежда въпросната "Събка", с която си комуникират -
Аз затова се въздържах да ги поръчам, щото ми светна, че ако се случат хлабави няма да може да се върви. И аз ще чакам отзиви.
И Събчето е огън. Точно така си я представях някак си.

# 1 064
  • София

Аз ги имам от предишните намаления. Нося 38, поръчах 39, с широк крак съм, та са ми добре. Бяха 5 евро.

Общи условия

Активация на акаунт