LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 103
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Къде ли не...
и едни прашки за 1евро,дето даже нямам спомен какви са.За Геокса четох мнения,че са уголемени и затова поръчах 36 при положение,че нося 37,

Геокси-те ги получих вчера. Според мен си отговарят на номера. Нося 38 и ми залепна същия номер.
Отговарят 100%.

# 1 081
Момичета има ли някой проблем при поръчването. Като си пълня кошницата /с различни продукти пробвам/. Ползвам код 20/29 имам и БД, но най-отгоре ми излиза червен надпис Article indisponible ne peut être livré à l'international Иначе ми намаля сметката и маха доставката. Като продължа да поръчвам нищо не става пак този надпис излиза. Това целия следобед. Тези кодове, които пробвам не съм ги ползвала до сега.

# 1 082
  • Къде ли не...
Момичета има ли някой проблем при поръчването. Като си пълня кошницата /с различни продукти пробвам/. Ползвам код 20/29 имам и БД, но най-отгоре ми излиза червен надпис Article indisponible ne peut être livré à l'international Иначе ми намаля сметката и маха доставката. Като продължа да поръчвам нищо не става пак този надпис излиза. Това целия следобед. Тези кодове, които пробвам не съм ги ползвала до сега.

Въпросът ти е за темата за кодовете. Най-вероятно е изчерпан някой от продуктите или подаръка олекотени завивки. Прегледай си хубаво кошницата.

# 1 083
olis n°20100250643128 - en préparation
Vos articles    Coloris    Taille    Quantité    Etat article    Prix facturé
COUETTE
   BLANC    140    1       4,90 ?

Colis n°20100250643110 - en préparation
COUETTE
   BLANC    140    1       4,90 ?

n°20100250643101 - en préparation
CHEMISE
   RAYEE    46    1       1,00 ?
PLAID
   vert et beige    0    1       Aucun

Момичета, да питам, някой беше споменал, че олекотените идвали в отделни пратки, за това ли и отделни номера на Colis имат?

# 1 084
  • Къде ли не...
Да, Даскалица Кукундрелова, ще дойдат отделно в три пратки нещата ти и затова имат различни номера.

# 1 085

Подаръка не е наличен в момента, пише до колко седмици ще го имат

Получих огромен 8 кг кашон с поръчка от 8.01

за мен- долнището на Фреди, чудесен клин за вкъщи  Simple Smile мек и приятен,  за 4 евро доволка, 36 номер- идеален ми е
за Ники- маратонките на Пума от 22 евро, уж за тичане си ги поръча, много е накефен, щяло да е грехота да тича с тях, аз не го виждам да се пусне на разходка с тях де- от далеч им личи, че са за тичане, 39 номер неговия си
още едни адидаси за него http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-lo-pro-foot.as … =1&vsn=lesaub /взели сме ги на 45 евро
4 рокли за приятелка, два комплекта Адидас детски, сега са на двойна цена, жилетки детски отново
потничето от 1 евро шаренкото, поръчах за лятото за Преслава, ама като го гледам сигурно ще й е малко до тогава

# 1 086
  • София
Днес най-накрая взех поръчката от 5.01 - жилетката с късия ръкав и двете копчета на яката, наистина май е уголемена, защото поръчах по-малък размер за мен и ми е добре. Розовото горнище на адидас за подарък за рожден ден, който мина, ама карай. Поръчала съм номер 150, а може и да е тясно, така че ако някой има по-голямо и иска да ги сменим, да ми пише на лични.
Сега е наред поръчката от 8-ми. Simple Smile

# 1 087
И аз имам един въпрос. От няколко дни чета из форума, но не съм виждала да се дискутира подобен проблем. Получавам си днес пратката и един артикул липсва, а съм платила за него. Влизам в профила си в Ларедут на моите последни поръчки и пише, че съм поръчала 2 неща. Добре, ама като цъкна на датите и тогава излизат цените на нещата и излизат три продукта с цени. Как за една поръчка излизат три продукта с цени, а като дам по дати само два и пристигат само два, а съм платила за три. Стойността на липсващия е 20 евро и не ми се ще да ги прежаля за нищо.

Гледам, че никой не отговаря, та реших да се включа Wink
На хартиената фактура, която върви с пратката имаше ли отбелязано, че нещо липсва? Най-вероятно ще ти пратят чек за стойността на липсващата пратка.
Днес си получих пакета и липсваше единият артикул. Под артикулите с химикал беше приспадната сумата на липсващото нещо и нова коригирана стойност. Понеже и друг път ми се е случвало и са ми пращали чек, предполагам, че и сега ще е така.

# 1 088
  • Варна
Получих и в поръчка от 9ти. И двете ми харесват.

# 1 089
  • София

...
още едни адидаси за него http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-lo-pro-foot.as … =1&vsn=lesaub /взели сме ги на 45 евро...

Мини, как са маратонките адидас? Интересува ме точно този модел. Според мъжо са уголемени с 1/2-1 номер.... и на мен ми се струват хлабави около крака му. newsm78 Аз ги купих лятото като нов модел уж ги намалявах нещо накрая се оказа, че в Метро са с 4-6 лв. по-евтини  Embarassed
Всеобщо мнение е, че се поръчва Адидас +1 номер.

Когато на фактурата има пресметната по-ниска сума не означава ли, че ще изтеглят по-малка, т.е. без липсата newsm78

# 1 090
# 1 091
[...
Когато на фактурата има пресметната по-ниска сума не означава ли, че ще изтеглят по-малка, т.е. без липсата newsm78

Не, означава, че ще чакаш ваучер.

# 1 092
А пък аз да кажа, че отдавна вече получих поръчките си от 05 и 06.01 от ларедутците, с безплатна доставка, а за сравнение един пакет 700 гр., който е пратен по френската поща също на 05.01 и сме платили за него 17 евро за доставката (но със застраховка) още даже не е дошъл в България, така че Ларедут вървят добре с пратките, няма място за оплакване от това Peace

# 1 093
[...

Не, означава, че ще чакаш ваучер.
А ако на фактурата стойността е по-малка от първоначалната (т.е. не е включена сумата на липсващия артикул), а липсващият артикул на фактурата е описан под общата сума и останалите артикули като Епюзе, това означава ли, че е фактуриран и ще чакам и аз ваучер?

# 1 094
Събка е яка тупалка Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт