LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 329
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 095
Точно от нея имам това писмо /
Hi,

With reference to your order on January 10th, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. Your credit card was not charged for it. Furthermore, you used a special offer code 39071 you must not use. You only can use the offers you received at your e-mail address.

Best regards./

С преводача ми дава това/Здрасти,

Във връзка с вашата поръчка на 10 януари, аз съм за да ви информирам, че корабоплаването е отменена Защото плащане при доставката. Вашата кредитна карта не е бил обвинен за това. Освен това, който сте използвали специална оферта код 39071 не трябва да използвате. Можете да използвате само оферти сте получили при вашия адрес за електронна поща.

Моля да ми помогнете да го разбера- какво трябва да направя и какво се случва с парите който са ми изтеглени?

# 1 096
  • В центъра на мръсотията
Доставката е спряна, от кредитната карта не са теглени пари - използвали сте код, който не е трябвало да използвате... съвсем грубо това е смисълът...  Peace

# 1 097
  • Пловдив
Точно от нея имам това писмо /
Hi,

With reference to your order on January 10th, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. Your credit card was not charged for it. Furthermore, you used a special offer code 39071 you must not use. You only can use the offers you received at your e-mail address.

Best regards./

С преводача ми дава това/Здрасти,

Във връзка с вашата поръчка на 10 януари, аз съм за да ви информирам, че корабоплаването е отменена Защото плащане при доставката. Вашата кредитна карта не е бил обвинен за това. Освен това, който сте използвали специална оферта код 39071 не трябва да използвате. Можете да използвате само оферти сте получили при вашия адрес за електронна поща.

Моля да ми помогнете да го разбера- какво трябва да направя и какво се случва с парите който са ми изтеглени?
Парите не са ти изтеглени ,а само блокирани.Можеш с това писмо да отидеш в банката да ти ги разблокират,защото търговеца един вид ти го е написал,че няма претенции към тях,поръчката ти е отказана.Или да си чакаш 45 дни да ти се отблокира сумата.

# 1 098
  • Стара Загора
...използвали сте код, който не е трябвало да използвате...
а и явно е била за под 10Е, щом е за "payment was on delivery" плащане при доставката.  Peace Според мен, по скоро за това я отказват, а в допьлнение и кода не е личен.

# 1 099
  • Бургас
Знам, че доста хора получиха тези потури - http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-entrej-83-cm.aspx?producti … &numberpage=1
Може ли реална снимка?

# 1 100
Момичета има ли някой проблем при поръчването. Като си пълня кошницата /с различни продукти пробвам/. Ползвам код 20/29 имам и БД, но най-отгоре ми излиза червен надпис Article indisponible ne peut être livré à l'international Иначе ми намаля сметката и маха доставката. Като продължа да поръчвам нищо не става пак този надпис излиза. Това целия следобед. Тези кодове, които пробвам не съм ги ползвала до сега.

По-скоро в кошницата си имаш продукт, който не се доставя извън Франция.

# 1 101
Един малко тъп въпрос но.... Rolling Eyes бях пуснала поръчка на 01.02, като след това се оказа, че един артикул не е фактуриран...т.е, всъщност само той беше в поръчката като сложих и калъфки за БД и се чудя дали ще ми дръпнат само 2.15 евро или по-голямата сума от 32 евро(при положение, че артикула не е фактуриран)

# 1 102
  • Пловдив
dini74, за каква сума ти беше тази поръчка?

# 1 103
Разменям розовия панталон на рип кърл 38 номер за геокс 36 или 38

Може ли да го разменяш в другата тема?
Съжалявам, но Тати обеща да заключи тази, ако това продължава!

# 1 104
  • Пловдив
Разменям розовия панталон на рип кърл 38 номер за геокс 36 или 38
темата за размяна е тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470013.15

# 1 105
dini74, за каква сума ти беше тази поръчка?
10.66  :mrgreen   Кърпи за лице а коде е за сешоара

Много благодаря за отговорите това са ми първи поръчки и не съм съвсем наясно. Но аз проверявам  картата на банкомат и там в справката за последни 5 транзакции фигурираше тази сума и  затова мисля че ми е дръпната.

# 1 106
  • Пловдив
Пуснали са пак детските Адидас в черно (всички номера) http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … &numberpage=2
Аз през ноща си обещах (само на мен-на съпруга не мога да обещая подобно нещо  hahaha ) че ми е последна поръчка от намаленията,ама ето че не устоях...... Mr. Green Ама така ме беше яд като пуснаха кодчетата че веднага свърши 27 номер,че сега не се замислих и веднага ги пуснах Simple Smile

# 1 107
Може ли отзив за тези ПУМИ  Praynig http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-future-cat-lo. … retourbutton=true
Мъжки са, но мога ли да си ги поръчам за мен  newsm78
Благодаря ви предварително.
Току-що видях в суивито за 2 поръчки това: EN COURS D'ACHEMINEMENT  Рових в сайтовете, но не намирам, какво ще рече този надпис  Thinking  Дадени са в отделна табличка, а срещу артикулите пише  Expédié  а в друга колонка- а домисиле, както си е и на другите поръчки. Хм, излиза нещо като : в процес на транспортиране....много странно...дали вече отразяват "движението" на пратките...

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 23:33 от Анонимен

# 1 108
  • МИНДЕРА
Много съм разочарована,няма я първата ми поръчка от 8 -ми,но сега си погледнах в историята липсва ми един артикул много желан #2gunfire #2gunfire #2gunfireА на емайла ,когато ми пратиха потвърждение присъстваше,както и до едно време в историята на акаунта ми....Сега не знам какво да правя,към кого да се обърна с въпрос,ееее че ми развалиха настроението.Някой имал ли е подобен случай? Cry Cry

# 1 109
според мен тези пуми са унисекс

Общи условия

Активация на акаунт