Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 585
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Целият екип на филма е следил настроенията на зрителите и затова не са
давали на Туба и Аслан да се показват като двойка. Просто са поддържали
интереса и такива лапнишаранки като нас са се хващали на въдицата.
Смятали са ,че има нещо и затова Бурчин е дошла с родата си за подкрепа.
Може самите режисьор и директор на сериала да са пускали слухове. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не е логично на Мурат да разрешат да се ожени, а на нея да забранят връзка, която се знае само от екипа newsm78

# 256
Това е станало през втория сезон. Тогава се е разчуло и за Туба.
Филма е имал вече успех и това не е можело да доведе до неприятни
последици.Така предполагам.Логиката ми води до тези изводи.

# 257
Моята логика е такава - Б. не е от филма, Мурат да прави с нея каквото ще, докато Сайгън играе брат на Туба във филма, може би за да не се развали ефекта от сценария и любовта на Аси и Демир, като се появи новината за една такава връзка... знам ли и аз...

# 258
Ние също сме споменавали ,че във втората част нещо липсва .
Не са толкова завладяващи... ,до сцената на яхтата Heart Eyes
Тогава на Б. сигурно й се е искало да бъде под одеялото Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 259

Заповядайте......да ви е сладко....

# 260
Здравейте !
Помислете и върху варианта, че може пък слуха за връзка със Сайгън да е нарочно пуснат за отклоняване на вниманието от истинската връзка.
Аз не вярвам на нищо написано в наши сайтове, пък били те и на НОВА ТВ.
Всичко е за привличане на потребители към сайтовете, а сайтовете между другото супер добре боравят ВСИЧКИТЕ с
copy - paste - то на мишката.
Доверете се на интуицията си, както са го направили и други фенове от други държави.
Айде, ние да сме пристрастните, но в youtube има страшно много коментари под клипчетата на англ.език.
Явно магията се усеща от всички, както и това, че М. е доста обикновен в новите си филми.
Нали знаете, че без искра нищо не върви. Rolling Eyes

# 261
# 262
Здравейте !
Помислете и върху варианта, че може пък слуха за връзка със Сайгън да е нарочно пуснат за отклоняване на вниманието от истинската връзка.
Аз не вярвам на нищо написано в наши сайтове, пък били те и на НОВА ТВ.
Всичко е за привличане на потребители към сайтовете, а сайтовете между другото супер добре боравят ВСИЧКИТЕ с
copy - paste - то на мишката.
Доверете се на интуицията си, както са го направили и други фенове от други държави.
Айде, ние да сме пристрастните, но в youtube има страшно много коментари под клипчетата на англ.език.
Явно магията се усеща от всички, както и това, че М. е доста обикновен в новите си филми.
Нали знаете, че без искра нищо не върви. Rolling Eyes

newsm10 newsm51

# 263
Не мисля,че бяха по-малко запленяващи във втория сезон......Аси и Демир трябваше да покажат,че са малко отчуждени в резултат на 5-годишната раздяла.....Аси беше много обидена на Демир- нямаше как в началото на 2-ри сезон да има любовни погледи и усмивки,въпреки че любовта м/у тях беше жива.....,а и да не забравяме,че сериала се казва "Гордата Аси",т.е. Аси трябваше да демонстрира гордост....

# 264
В новия филм на Туба обаче не се чувства липса на искра,поне от 30 -те мин. пуснати
като реклама.

# 265
Филма не се казва така, така са го прекръстили от НОВА ТВ

# 266
# 267
По смисъл ще преразкажа статийката за М.
Снимал се е в няколко сериала и в Буря, но с Аси направил фурор.
Имал много обожателки - основно жени, които са харесали освен ролята му на Демир и неговата визия.
Очаква се след Аси кариерата му да тръгне много добре и да е една от новите филмови звезди в Турция.
/Малко и за сюжета на Аси разказват - Демир искал да отмъсти за миналото, но срещнал любовна пречка и бил объркан./
По другия въпрос няма нищо. Simple Smile
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аз да ви напиша нещо, което може и да не ви хареса, но все пак ще рискувам....
Мисля, че в Турция отдавна отговарят на въпроса: Любов или пари ?  - Пари.
Предполагам ме разбрахте.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 20:05 от 1001fan

# 268
  • София
Здравейте! Hug

# 269
  • BG
По смисъл ще преразкажа статийката за М.
Снимал се е в няколко сериала и в Буря, но с Аси направил фурор.
Имал много обожателки - основно жени, които са харесали освен ролята му на Демир и неговата визия.
Очаква се след Аси кариерата му да тръгне много добре и да е една от новите филмови звезди в Турция.
/Малко и за сюжета на Аси разказват - Демир искал да отмъсти за миналото, но срещнал любовна пречка и бил объркан./
По другия въпрос няма нищо. Simple Smile
Пу да му се невиди #2gunfireпък аз си викам "ей на, намерих каквото търсим"  .Ама вие сигурно всичко сте преровили вече, по- добре да не се пъна напразно Tired

Общи условия

Активация на акаунт