Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 345

В твоите прегръдки успя да заспи......нашето диамантче спи.
Да,спокойна е......сега има време за нас....

# 346

Благодаря ти,че ме дари с най-ценния за мен диамант-нашето бебче......много съм щастлива, Мурат.
Търпението ни се възнагради!

# 347

Ти и Елмас сте всичко за мен,осмисляте живота ми....ще направя всичко,за да бъдете щастливи и спокойни....

# 348

Вече си голяма, дъще......ако слушаш в детската градина,ще те заведа на разходка с лодката...
Искам да вземем и мама Туба.
Разбира се!

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:46 от magityyy

# 349

Денят беше прекрасен,благодаря ти......и Елмас е много доволна от разходката...сега да се прибираме да ви приготвя вкусна вечеря.

# 350

Мурат: Забравихме се ,приятелю.....от медиите ли трябваше да разбера,че със Селма сте се оженили.Много ме изненадваш........и откога е връзката ви със Селма?
Искрите пламнаха  по време на снимките в "Аси"......,но и ние като вас трябваше да го пазим в тайна известно време,заради приятеля на Селма.....а какво стана с Бурчин?
Мурат: Тя отиде да живее в Анкара,не можа да понесе брака ни с Туба,а още по-малко разждането на Елмас,къщите ни бяха много близо-често ни засичаше,сега къщата и е изоставена и запустяла,още не е преодоляла раздялата ни...

Заповядайте със Селма на вечеря вкъщи......Туба много ще се зарадва.....ще приготви нещо вкусно и ще си поприказваме

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:57 от magityyy

# 351

Здравей,Бурчин.....как си?Има ли нещо ново при теб?
Справям се някакси.....опитвам се да те забравя,но е много трудно.....ще те чакам Мурат....ако трябва и цял живот...
Бурчин,не искам да те наранявам,но трябва да ме забравиш,да започнеш нов живот.....да се влюбиш....ти си красива и млада жена,трябва да приемеш,че Туба е моя съпруга и имаме чудесна дъщеря,много сме щастливи,Туба е единствената жена в моя живот

Мурат,престани....не искам да те слушам.....

# 352
В информацията от турската преса на предната страница се казва най-общо, че Туба ще се завърне на екран с новия филм, в който играе циганско момиче. Туба се е готвила месеци за тази роля (танци, диалект)... Абе общо взето нищо ново. В ролите Туба Буюкюстюн и Джансел Елчин, филма се очаква скоро, вече са пуснали откъси от него.
На 12 март пък излиза филма "попитай сърцето си", за който Туба говореше в онова интервю от преди няколко дни. И така Simple Smile
Да живее Гугъл-преводача и аз с моите скромни познания по турски  Laughing

# 353
Добър ден и от мен! Много съм ангажирана днес, но успях за малко да седна на компютъра.
Маги, много хубав сценарий си направила!
Мурат много грижовен към Бурчин - била млада и красива.....!!! Че е млада - да , но красива жена!!! Той от куртоазия го е казал, да и даде стимул в живота. Приветствам отиването и в Анкара.

Няколко нови снимки на Туба:

# 354
От новия и филм

# 355

Любимците ни  позират за нас.

# 356
  • София
еми.... Туба си е Туба... винаги красива (дори и като циганка)  Peace

# 357
еми.... Туба си е Туба... винаги красива (дори и като циганка)  Peace

Има нужда от подкрепа

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=219

Под №6 е Туба  Hug

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:15 от mimi_83

# 358
Направих това клипче.....поздравявам ви...

http://www.youtube.com/watch?v=vezmqv7iLKk

# 359
magityyy, страхотно е клипчето.... Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт