Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 619
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
От "жълтините" разбрахме, че искрата между Мурат и Бурчин е пламнала през последните два месеца от снимките на "Буря". Някой може ли да пусне линкче към някоя от последните серии на този сериал, за да проверим дали наистина "химията" между тях съществува. Благодаря!
На мен ми е трудно да разбера как 7-8 месеца, че и повече, ще работиш с някой, ще се срещате всеки ден, и то даже ще трябва да изиграеш ролята на влюбен, и чак след цялото това време изведнъж ти припламва някаква искра и край- ето ти единствената жена на света.Ми аз не помня да съм познавала някой мъж толкова време, да се виждам всеки ден с него и след половин година да се влюбя.

Права си, работата понамирисва!!!! newsm78 Thinking

Моята мисъл беше, че след сериала и двамата стават доста известни и е нормално да бъдат канени на разни обществени прояви - конкурси, коктейли и прочие, което предполага и наличието на снимки от такива прояви. А аз успях да открия една единствена снимка, на която двамата са на една сцена с букети..... не мога да я открия за да Ви я покажа  Confused  Ето това ми е много странно  Thinking  
Знаем за кои снимки говориш,вече са поствани тук,те са от една пресконференция.......нямат обща фотосесия-факт!

# 376
sladurka3333,тази снимка сме я виждали всички. Те са 3-4 от някакво тяхно представяне и край. След това
по единично. В Турция може да е така,защото в един друг сериал е същото. След края имат едно общо участие и
след това поотделно.

# 377
Не мисля,че в Турция е така- например перлите-навсякъде се появяват заедно,имат фотосесии,участия в предавания,даже и общи фотосесии и интервюта в списания,със сигурност има и други примери....

# 378
Не мисля,че в Турция е така- например перлите-навсякъде се появяват заедно,имат фотосесии,участия в предавания,даже и общи фотосесии и интервюта в списания,със сигурност има и други примери....

Те ходят и с Туба,но артистите от Изгубени години имат само едно участие заедно.
Аз искам да кажа,че не са единствените.Не е нещо необичайно.

# 379
Изгубени години не е лош сериал,но според мен няма успеха на "Аси",странното при "Аси" е,че сериала има много висок рейтинг,има много голям интерес към него и особено към Туба и Мурат и въпреки това не се появиха заедно никъде и не направиха една обща фотосесия.Според мен при високорейтингови сериали е задължително това-защото зрителите са гласували доверие на сериала,подкрепили са го,направили са го част от живота си,а накрая е малко нагло от страна на главните актьори да не се появят никъде заедно-каквито и проблеми да има между тях ,трябва да ги преодолеят и да го направят заради феновете си,без които те не представляват нищо...... Thinking ........сиреч Туба и Мурат не уважиха многобройните си фенове в различни държави,които направиха толкова много клипчета,колажи,поддържат спомена за тях жив в  различни форуми,гласуват за тях в какви ли не сайтове на всеки час.......а те с най-голямата си наглост даже не коментират много много"Аси" и избягват темата във всяко интервю....

Харесвам много Туба и Мурат,но истината си е истина.......

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 22:04 от magityyy

# 380
Артиста от Изгубени години е направил фурор в Арабския свят. Филма е имал
огромен успех. Той ,доколкото разбрах,след развода е заживял с една известна
певица,с която направи клип към една песен.
http://www.whopopular.com/Murat-Yildirim
Сарухан води с над 1000 гласа на Мурад, така че се заблуждавате за филма
и артистите.

# 381
Не искам да влизам в полемика,но никой не може да ме убеди,че този сериал има нивото на "Аси",а това ,че Сарухам води пред Мурат ми е малко съмнително......,но всеки има право на мнение и този форум дава възможност да го изразява....

# 382
Аз дори не съм споменавала,кой от двата сериала е по- добър. Просто дадох пример,че Мурат и Туба не са единствените
с малко участия заедно.

# 383
Момичета, от другия форум на Аси май разгадаха проблема с гласуването!!!
Оказва се, че този сайт, в който ние гласуваме е малко посещаван!!!!
Също така се оказва, че можем да гласуваме и от: ORКUT, FACEBOOK, TWITTER, и явно тази разлика в резултатите идва от там!!!
Но не знам как се гласува там!!! Дано някоя от вас разбере!!!

# 384
  • Пловдив
Изгубени години не е лош сериал,но според мен няма успеха на "Аси",странното при "Аси" е,че сериала има много висок рейтинг,има много голям интерес към него и особено към Туба и Мурат и въпреки това не се появиха заедно никъде и не направиха една обща фотосесия.Според мен при високорейтингови сериали е задължително това-защото зрителите са гласували доверие на сериала,подкрепили са го,направили са го част от живота си,а накрая е малко нагло от страна на главните актьори да не се появят никъде заедно-каквито и проблеми да има между тях ,трябва да ги преодолеят и да го направят заради феновете си,без които те не представляват нищо...... Thinking ........сиреч Туба и Мурат не уважиха многобройните си фенове в различни държави,които направиха толкова много клипчета,колажи,поддържат спомена за тях жив в  различни форуми,гласуват за тях в какви ли не сайтове на всеки час.......а те с най-голямата си наглост даже не коментират много много"Аси" и избягват темата във всяко интервю....

Напълно съм съгласна. Най-малкото появата им заедно си е реклама, както на сериала, така и на артистите и създателите му.

# 385
Аз като се замисля и  не се сещам скоро да е имало такава всенародна любов като към Берг-Халит и Туба-Мурат.
НЯМА ЧАК ТАКАВА МАНИЯ КЪМ ПЕРЛИ И ДРУГИ СЕРИАЛИ.
Съдейки по youtube.com, който все пак си е мерило като един от най-големите сайтове в света, любовта към Мура-Туба е най-голяма.
Или защото първите се бракуваха и светът миряса или просто филма Аси се е харесал повече.
За съжаление мисля като Маги и започвам да им се дразня също.
Тук, в БГ-то ни не можем да се отървем от самопровъзгласили се звездни муцуни и непоисканите им интервюта, а там се крият и ни залигват с приказки за жените си.
Тези хора нямат ли ПР агенции да ги посъветват за държание към феновете и как да правят пари от интервюта ? Mr. Green

# 386
Под дърво и камък издирваме малкото им интервюта,в които говорят с недомлъвки и трябва да тълкуваме всяка тяхна дума и да си правим изводи......,а също много ми е странно,че продават сериала на различни държави,а нищо не правят после за феновете си в тези държави....никой в БГ не се сети да ги покани.Туба си ходи в близкия изток-явно там я канят......и ние ще ровим под дърво и камък да узнаем нещо за тях

# 387
  • Пловдив
Ходи до арабските страни, защо ли?  newsm78  Поканена от емир  Joy

# 388
Изгубени години не е лош сериал,но според мен няма успеха на "Аси",странното при "Аси" е,че сериала има много висок рейтинг,има много голям интерес към него и особено към Туба и Мурат и въпреки това не се появиха заедно никъде и не направиха една обща фотосесия.Според мен при високорейтингови сериали е задължително това-защото зрителите са гласували доверие на сериала,подкрепили са го,направили са го част от живота си,а накрая е малко нагло от страна на главните актьори да не се появят никъде заедно-каквито и проблеми да има между тях ,трябва да ги преодолеят и да го направят заради феновете си,без които те не представляват нищо......  ........сиреч Туба и Мурат не уважиха многобройните си фенове в различни държави,които направиха толкова много клипчета,колажи,поддържат спомена за тях жив в  различни форуми,гласуват за тях в какви ли не сайтове на всеки час.......а те с най-голямата си наглост даже не коментират много много"Аси" и избягват темата във всяко интервю....

Забележете,че никой от актьорите не се появиха някъде заедно да говорят за Аси.Въпреки че на повечето славата им идва с този сериал. Това е много съмнително. newsm78

# 389
http://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728?v=phot … sb=24&so=1215

Разгледайте снимките . Те са към 3000 и ще видите ,че Туба е ходила и при шейхове.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 23:55 от pavlinaio

Общи условия

Активация на акаунт