Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 548
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
дами шапка ви свалям  Hug страшни сте!!
и аз се присъединявам към 1001fan
вече знаем кои ще са новите сценаристки Party

# 496

Мурат,днес Томрис ми се обади....предложи да участваме в "Аси 2" ,какво ще кажеш - още 2 години в Антакия двамата....

Чудесно....този път ще бъда сам....без Бурчин

# 497
  • В тъмната гора.
Ама как ме забавлявате с тези диалози.

# 498

Готова ли си?След малко тръгвам към теб.....събра ли си всичкия багаж,че не се знае кога ще се върнем в Истанбул....

# 499

-Мурат, добре, че самолета за Антакия не закъсня с излитането. Няма да закъснеем за снимките.
-Няма значение! Щом пътуваме заедно дори закъснението на самолета ще преглътна! Туба, мислиш ли, че щом пристигнем ще отидем веднага на снимки!

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 23:16 от rina-rina

# 500

-Първо ще те заведа на полето с маковете. Ще седнем сред тях и ще ти разкажа.... 

- Какво ще ми разкажеш, Мурат?

# 501

В Антакия съм наел къща за нас.....този път няма да живеем на хотел....знаеш ли коя къща-последната ,в която живях по време на снимките от втори сезон...
Наистина ли....само не ми казвай,че и яхтата е там.
Разбира се.....да тръгваме...път ни чака...

# 502

Не мога да повярвам,че отново сме в Антакия само двамата и на нашата лодка.....

# 503

- Мурат, спомняш ли си как дойде в хотелската ми стая при първото ни пътуване до Истанбул?

- Когато те видях, в красивата рокля, със сияещо лице сърцето ми се изпълни с мъка.
Как те ревнувах от всеки! как исках да те запазя само за себе си!

# 504

Стоях с часове пред къщата с надеждата, че ще появиш

# 505

Съдбата ни даде втори шанс,този път не трябва да го пропиляваме....

# 506

Целувките ти по време на снимките ме изгаряха. Нямах сили да спра.

Така исках всички от екипа да излязат и да ни оставят сами!Ти беше в обятията ми, а аз така копнеех за теб!

# 507

Исках да бъдем само ние , морето и небето!

# 508

Обичах да те гледам! Да слушам гласа ти!

А пръстена изгаряше ръката ми!

# 509
  • BG

Ясно е ,че  Берен има комплекси от Туба и се опитва да бъде нейна копирна машина.......,а Туба продължава да впечатлява всички със своята уникалност.....Берен може само да и следва стъките и нищо друго,тя няма класата на Туба и Туба винаги ще бъде няколко идеи пред Берен
Taя Берен ми е много противна, още преди да знам коя е гледах няколко серии на Забранена любов заради Къванч и от тогава ми е неприятна. Тя освен в любовни сцени не я виждам в друго да участва.

Общи условия

Активация на акаунт