Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 564
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
може би защото има толкова много красиви моменти,че не можехме да се сетим за всички Peace

newsm10

# 481
може би защото има толкова много красиви моменти,че не можехме да се сетим за всички Peace

newsm10

Така е! Как да изброим всички моменти, които спират дъха! Туба и Мурат със своя професионализъм ни поставиха с много трудно положение!

# 482
  • Пловдив

newsm10

Така е! Как да изброим всички моменти, които спират дъха! Туба и Мурат със своя професионализъм ни поставиха с много трудно положение!

Аз плаках като дете на сцената с убийството на коня й   Cry

# 483

-Мурат, отново ме изненадваш! Къде откри колието? Мислих, че съм го изгубила?
                                 -Останало е в старата къща след снощи. Мислих дали да го запазя като част от теб, но не устоях и ти го донесох.
                                 А така те виждам отново.

-Обичам да галя лицето ти! Кожата ти е нежна и ухае на море.
                                -Обичам да гледам очите ти, Мурат- в тях се отразява моята любов.

-Обичам да целувам ръцете ти, Туба! В тях ти държиш и сърцето и съдбата ми.

# 484
# 485
Маги,  Hug Hug Hug
Когато гледах клипа си мислех: Ако тези погледи са само игра какво ли е когато не играят, а чувстват наистина Туба и Мурат?

# 486
Маги,  Hug Hug Hug
Когато гледах клипа си мислех: Ако тези погледи са само игра какво ли е когато не играят, а чувстват наистина Туба и Мурат?

Експлозия!

# 487
  • София

Маги , много добре се е получило! Hug  bouquet

Поздравявам те с едно любимо клипче  Hug

http://video.yahoo.com/watch/6889542/17921627

# 488

Туба , ела!

Заедно

Щастливи

# 489
Кати, клипчето е любимо и за мен! Hug Hug Hug

Как Мурат е приковал поглед в  Туба - в бялата рокля и воал!

В този момент Демир ли гледа Аси или  Мурат не може да откъсне очи от Туба???

# 490

Маги , много добре се е получило! Hug  bouquet

Поздравявам те с едно любимо клипче  Hug

http://video.yahoo.com/watch/6889542/17921627

Благодаря  bouquet Heart Eyes

# 491
- Скъпа, много закъсня!
- Не можах да тръгна, Мурат! Дойде Бурчин и те търси навсякъде.
- Да търси. Аз съм намерил каквото търсех.
-----------------------------------------------------------
Това беше уникално  Grinning
Да предложим Рина и Маги за сценаристки на Аси 2 Rolling Eyes
Направо книга издадохте, като при това с картинки !

# 492
1001fan,

при толкова материал / снимков и видео/ и при такава игра на актьорите  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20/    как да не се развихри въобръжението ни!

# 493

Много добре сме излезнали на тази еротична фотосесия.....дано феновете ни я одобрят

# 494

Готова съм.....да го направим,Мурат...

Общи условия

Активация на акаунт