Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 514
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
То   Бурчин и не трябва да се мъчи много ,много да мисли по въпросите. Действителността е показателна-
Тя и Мурат, Туба и Сами.Ние можем да си чешем езиците,можем да не харесваме Бурчин,но в крайна
сметка нали Мурат я харесва и вече 2 или 3 години са заедно.Факт.

# 571
  • София
В публикацията се говори за фалшивата новина, че Туба и Сами ще се женят, която те двамата отричат.

Благодаря   Hug bouquet

# 572

Водеща: Думите ви са направо оскърбителни! Дали Мурат ще погледне спокойно на тях?

Бурчин: А аз спокойна ли бях? Миг спокойствие на видях. Денем се срещаха извън града. Мурат по цял ден на прозореца и като видеше Туба да минава излизаше  и хайде....

Тия снимки татко ги е правил-както казах не е много добър във фотографията....

# 573

Водеща: И вие какво предприехте?

Бурчин: Сестра ми предложи да го изпратим в Париж-дано да се разминат страстите. И знаете ли какво направи Мурат? върна се от Париж и веднага при Туба в старата къща! Подарък и донесъл - булчинска рокля!!! Пробвала я Туба и после.....
Не питайте как имам тия снимки- сестра ми цялата беше насинена докато се катерила да ги направи!!!

# 574

Водеща: Това говори , че между тях има истински чувства!

Бурчин: Ами като го вкараха в ареста! Баща ми го уреди! За няколко дни, уж че направил нещо! И кой отиде да го види? - Туба. Пуснаха го и той я заведе в хотел. Посред бял ден!

# 575

Водеща: Госпожо Бурчин, как се стигна дотук?

Бурчин: Как се стигна ли? От един кон се стигна!! Мурат убил коня и, пък тя плакала, плакала!! Кон и подари, да яздела и от там тръгна всичко!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 22:03 от rina-rina

# 576
  • София

Едно  клипче с много тъжна песен, мисля че е ново, в допълнение на сценария на Рина  Hug

http://www.dailymotion.com/video/xc59mi_bir-fyrtyna-tuttu-bizi_shortfilms

# 577

Водеща: Госпожо Бурчин, как ще продължите живота си от тук нататък?

Бурчин: Имам чудесна идея! Татко ще ме вкара в екипа на "Аси-2" . Избрала съм си роля- ще играя съпругата на Али. Двамата с Али ще се върнем да живеем в Антакия и аз ще го раздавам бизнес-дама. Няма да се излагам като Туба с тия парцалки, я! Да видят тогава зрителите красота! Ще им отровя живота и на двамата.

Водеща: Как така ще им отровите живота - в личен или професионален план?

Бурчин: И в личен и в професионален- минута спокойствие няма да имат. Дори съм решила да поговоря със сценаристите да променят сценария. Али пак ще се сваля с Туба. Да го видя Мурат тогава!!! Той Али и в първия филм го карах да я сваля, но не е много добър в такава роля. Сега ще го карам да репетира повече. Лично аз ще го репетирам. Тогава да видят що е   професионализъм, не като това дето го говорят разни ...  ще видят те прегръдки, целувки!!!

Водеща: Благодаря за интервюто, госпожо Бурчин. Ще очакваме с нетърпение новата ви професионална изява.

# 578
  • София
Рина благодаря, беше много забавно! Hug  bouquet

# 579
това май е съобщение за същата новина- за невярната новина?

Çamur at izi kalsın...

Tuba Büyüküstün nişanlanma haberlerini yalanladı...
Kategori  Kategori    : Tuba Büyüküstün
Yorumlar  Yorum Sayısı    : 0
Okunma  Okunma    : 23
Tarih  Tarih    : 08 Şubat 2010, 21:18
Medya her zamanki gibi kuyuya taş attı ve Tuba Büyüküstün için nişanlandı haberini verdi.

Sırf Tuba haberi yapıp hit alma gayesiyle basit bir fotoğrafı nişana yoran zihniyeti şiddetle kınıyorum ve tüm Tuba fun sitelerini de bu tarz web sayfalarından ziyade daha aklı başında yerlerden haberler alma yönünde uyarıyorum. Bu tarz siteler kan emicilikle ,sırf isme dayalı hit  amaçlı her türlü rezilliğe yol verebilecek kapasitedelerdir...

Nişanlandı haberini veren ayakli gazete isimli ayak üstü asparagas yazabilen  web sayfası şimdide yalanlama haberini şu haliyle vermiş :

"Nişan falan yok, benim haberim olmadan benim yerime organizasyon yapıyorlar'

Çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, 'Nişan falan yok ortada. Bizim gündemimizde de böyle bir konu yok. Nişanlanmadan da evlilik olamayacağına göre demek ki evlenmiyoruz' dedi.

'Haberim bile yok'

'Bodrum'da evleniyorlar' haberlerine çok şaşıran güzel oyuncu, 'Bodrum'da nişanlanmışız ve evleniyormuşuz. Benim adıma gerçekleşen bu olaydan benim haberim bile yok. Eğer benden habersiz benim adıma organizasyon yapılıyorsa onu bilemem. Be  ne nişanlandım ne de evleniyorum' dedi."

Özgür Çiçek

# 580
# 581
# 582
# 583
 Joy Joy Joy Ринка благодаря ти  Hug Hug смях се през сълзи  Joy
след като Б. дава интервю да направим и едно контра на Мурат  Mr. Green да разкаже как и се измъквал под носа и я оставял да си мисля че язди  Mr. Green

# 584
Ей, тоя Мурат, не вижда ли, не гледа ли...........

Общи условия

Активация на акаунт