Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 526
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Виктория, де да беше! Просто това е мой сценарий. Във темата си правим нови сценарии с надеждата да станат истина някой ден.

Обещах да се заема сериозно с Бурчин и го правя. Малко бяхме я поизоставили. А тя заслужава особено внимание- толкова красива и талантлива!!!

# 556
Попаднах на интервю, което Бурчин е дала тези дни. Говори за себе си, за Мурат и Туба , за причините за раздялата им и за бъдещите и творчески проекти.
извинете,че нахълвам,но да питам-раздели ли са се наистина??  #Crazy   Joy че това трябва да се отпразнува или аз нещо не съм схванала  Joy

Ох, и аз, като едната наивничка на........няма да казвам каква възраст Grinning, реших, че е станало! Лелее, ма много ни се иска! Joy

# 557
 Joy да сега като прочетох колко пъти се изтъква като красива и  млада  Joy мерси за отговора

# 558
момичета да продължавам ли с публикуването на "интервюто" с младата, красивата и талантлива актриса?

# 559
момичета да продължавам ли с публикуването на "интервюто" с младата, красивата и талантлива актриса?
давай да се посмеем още  Crazy

# 560
Просто обожавам отговорите на Бурчин:
В крайна сметка аз съм красива, млада и е естествено да имам обожатели.

Аз съм много добра актриса, владея съвършено движения и жестове, пресъздаването на емоции и чувства и макар, че поставих за известно време кариерата си на заден план сега съм готова да работя активно. Може да се убедите в това като обърнете внимание на снимките, която предлагам на вас и вашите зрители. Те са  от  един от многото филми в които съм участвала.

Особено когато си сред най- известните и обичани лица в страната.

Joy Рина много добре се справяш  newsm51

# 561

Водеща: Туба е много красива. Призната е за най-красивата, най-сексапилната актриса на страната. Предложиха и договор за реклама за над 1,5 милиона долара.
Вие казахте , че няма да има забранени теми в разговора и затова съм толкова пряма. Да не ви засегнах?

Бурчин: Не сте ме засегнали. Каквото има Туба го имам и аз. И аз съм красива- защо да проявявам излишна скромност. На мен договор за милиони не ми е необходим- татко ще ми даде парите ако поискам.

# 562
  • София
Hakkında çıkan 'nişanlandı' haberlerinin ardından, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ilk kez ayakligazete.com'a konuştu.
08.02.2010 10:17:48

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydam'la nişanlandığı haberleri bomba gibi düştü magazin dünyasına. Ayakligazete.com'un haberine göre, suskunluğunu koruyan Tuba Büyüküstün ilk kez konuştu ve bütün gerçekleri anlattı.

'Nişan falan yok, benim haberim olmadan benim yerime organizasyon yapıyorlar'

Çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, 'Nişan falan yok ortada. Bizim gündemimizde de böyle bir konu yok. Nişanlanmadan da evlilik olamayacağına göre demek ki evlenmiyoruz' dedi.

'Haberim bile yok'

'Bodrum'da evleniyorlar' haberlerine çok şaşıran güzel oyuncu, 'Bodrum'da nişanlanmışız ve evleniyormuşuz. Benim adıma gerçekleşen bu olaydan benim haberim bile yok. Eğer benden habersiz benim adıma organizasyon yapılıyorsa onu bilemem. Bene ne nişanlandım ne de evleniyorum' dedi.

От днес е публикацията!

# 563
Хей РИНКА, тази последната снимка откъде я извади, ми много пъпчиво това Бурчинчето, то като пубертетче с тези пъпчици hahaha, туй да не е отначалото на филмовата й кариера.

# 564
Хей РИНКА, тази последната снимка откъде я извади, ми много пъпчиво това Бурчинчето, то като пубертетче с тези пъпчици hahaha, туй да не е отначалото на филмовата й кариера.

Ее, не с лошо де  Laughing Не виждаш ли "ествествената й красота", тя е "млада и красива" и също така "невероятно талантлива", а това сигурно е от "един от многото филми, в които е участвала"  Mr. Green Mr. Green

# 565

Водеща: Много се говори и за вашето пътуване до Антакия по време на снимките. За да бъда по-точна това не е било пътуване, а направо пренасяне там. Дори цялото ви семейство е живеело в Антакия?

Бурчин: Да така е. Налагаше се. Разбрах за връзката на Мурат и като всяка влюбена жена реших да действам с всички средства. Аз, сестра ми и баща ми организирахме истинско разследване. Дежуряхме на смени: денем - баща ми /все пак е възрастен човек/, вечер - аз и сестра ми. Мурат беше много изобретателен , често ни се изплъзваше, а и аз съзнавах, че не мога да го заключа в стаята - все пак беше на работа. То така я свърши, че........  стигнахме дотук.   

Водеща : Как изобретателен? Къде се изплъзваше?

Бурчин: За да не се познава слагаше очила. Уж на снимки, уж тук и там пък то... Но аз съм от стара коза яре и ги усещам тия работи!

# 566
В публикацията се говори за фалшивата новина, че Туба и Сами ще се женят, която те двамата отричат.

# 567
 Joy Joy Joy Joy Joy Рина ще ме умориш... "не е пътуване,а направо пренасяне".. ама пък хубаво,че всичко си казва "от стара коза яре"  smile3532 smile3532

# 568

Водеща: Как ви се изплъзваше Мурат?

Бурчин: Ще ви дам примери. Добре, че имаме много снимки от нашите разследвания. Донесла съм някои.
 Вижте тук например.Често казваше, че отива да язди с Джемал Хюнал. Той пък глупака си купи къща там в Антакия и има коне. И аз отначало вярвах. но после се оказа,че...
Това да ви прилича на Джемал? Дааааааааааааа, не ви прилича на Джемал!
 Как да ви прилича като е Туба. То прегръдки, целувки! Отивал да язди- ще му излезе скъпо и прескъпо  това яздене!
Тия снимки сестра ми ги е правила! много добра фотографка излезе. Баща ми не е така добър.

# 569
То хубаво Бурчинчето  "младо, талантливо, и супер хубавичко девойчето", ама като "жабче", айде дайте малко в сценария Муратчо да я  целуни като принца в приказката, пък дано наистина да излезе нещо свястно и от нея, а след това да напусне сцената и да не се появява повече в нашата приказка "Мура-Туба" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт