Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 522
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добър вечер! Hug Hug Hug

# 541
Тяхното отношение е много различно от нашето. Аз например ровя да намеря нещо по-пикантно, по-така за личния им живот. За тях Туба е една от най-сексапилните жени в Турция и толкова. Мурат е известен актьор и пак толкова. Не им е интересно да се ровят като нас, но те явно гледат по друг начин на филмите и звездите си, а и ние сме си вманиачени на тема Аси, това е факт  Mr. Green

Мисля, че това не важи за всички. Има просто харесващи филмите им и толкова. Но има и запалени фенове, които ги следят на всяка крачка и те пълнят турските форуми с мнения и снимки.
Ние сме от групата на вторите.

# 542
# 543
# 544
# 545
Колажчето на Кати с М. и Т. в Париж е много хубаво.
Това ми напомни за пътуването на Халит и Берг до там и нали уж в Париж се влюбили.
Да вземат и нашите симпатяги да отидат там викам Grinning

П.П. Ако намерите клипчето на Мишел в youtube ще видите, че там на английски фенове са написали за Берен Саат, че е к...а
Доколкото съм чувала Туба и Бюлент Инал са имали голяма и продължителна любов, но онази го е омаяла някак си и Бюлент е скъсал с Туба.
Те този скандал гонят журналистите в Турция и даже там на премиерата на Галата питат Т. за него, а тя отговаря - Не съм го видяла !

http://www.youtube.com/watch?v=Q3tB83QVEfk&feature=related

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 20:16 от 1001fan

# 546
Попаднах на интервю, което Бурчин е дала тези дни. Говори за себе си, за Мурат и Туба , за причините за раздялата им и за бъдещите и творчески проекти.

Водеща: Г-жо Бурчин, в гримьорната се подготвяхте дълго и особено грижливо за снимките. Това направи впечатление на  целия екип. Така ли постъпвате винаги, когато излизате навън или заставате  пред камерите?

Бурчин: Разбира се. Всяка жена трябва да държи на външността си и да отделя необходимото време за това. Особено когато си сред най- известните и обичани лица в страната.

Водеща: Ще има ли теми - табу в нашия разговор?

Бурчин : Не няма да има. Няма какво да крия. Други трябва да се чувстват неудобно.

# 547
  • София

Спирам с гифовете, за да не прекъсвам публикуването на продължението на сценария на Рина! Hug Hug Hug  bouquet

# 548

Водеща: Защо решихте да говорите за личния си живот? Когато една жена е изоставена от съпруга си, мисля, че е най-добре да страда сама. Вие решихте да извадите на показ живота си с Мурат. Защо?

Бурчин: Сега е модерно бившите съпруги на известни мъже да разказват за съвместния си живот. Така направи бившата съпруга на Халит Ергенч. Така че и аз реших да говоря. Още повече, че очаквам към мен да проявят и професионален интерес и да продължа кариерата си.  Аз съм много добра актриса, владея съвършено движения и жестове, пресъздаването на емоции и чувства и макар, че поставих за известно време кариерата си на заден план сега съм готова да работя активно. Може да се убедите в това като обърнете внимание на снимките, която предлагам на вас и вашите зрители. Те са  от  един от многото филми в които съм участвала.

# 549
Тяхното отношение е много различно от нашето. Аз например ровя да намеря нещо по-пикантно, по-така за личния им живот. За тях Туба е една от най-сексапилните жени в Турция и толкова. Мурат е известен актьор и пак толкова. Не им е интересно да се ровят като нас, но те явно гледат по друг начин на филмите и звездите си, а и ние сме си вманиачени на тема Аси, това е факт  Mr. Green

Мисля, че това не важи за всички. Има просто харесващи филмите им и толкова. Но има и запалени фенове, които ги следят на всяка крачка и те пълнят турските форуми с мнения и снимки.
Ние сме от групата на вторите.

Сигурно е така, но аз имам мъжката гледна точка и на една единствена дама, която обаче се интересува повече от български клюки, защото явно сега като е тук и й е интересно  Laughing Иначе си обичат звездите, особено от Туба всички са очаровани, но така като нас нямат информация, защото не търсят. Аз сигурно знам повече от тях  Laughing А за Берен явно е всеобщо мнението и аз го подкрепям  Peace
Много ми е интересно интервюто на Бурчинката, чакам още с нетърпение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 550
Кати, не спирайте с вашите клипчета, гифчета и коментари. При мен нещата стават бавно. Нета ми прави номера- сигурно е от времето. Нека всички се трудим за общото благо- удоволствието, което ни носи филма и разговорите за него.

# 551

Водеща: Да премина направо към най-очаквания въпрос. Защо Мурат ви изостави? Как  приехте това негово решение?

Бурчин: Мурат е един неблагодарник. След всичко, което направихме за него и аз и семейството ми, той реши да се разделим. На всички добрини които моят баща му е правил той отговори с изневяра! Почувства се достатъчно известен и независим и веднага навири нос. 

# 552
# 553

Водеща: Всички научихме, че Мурат е отишъл в Антакия заедно  с  Туба. Това неочаквано ли беше за вас? Пък и в медиите се появи информация, че и вие не сте стояли тихо и кротко- ето няколко снимки на наши колеги фотографи.

Бурчин: Знаех, че ако Мурат предприеме такава стъпка ще я направи само с  Туба. Да знаете какво преживях по време на снимките на филма в Антакия! А за другите снимки- бях предизвикана! Не може Мурат да прави каквото си иска, а аз да стоя и да чакам. В крайна сметка аз съм красива, млада и е естествено да имам обожатели.

# 554
Попаднах на интервю, което Бурчин е дала тези дни. Говори за себе си, за Мурат и Туба , за причините за раздялата им и за бъдещите и творчески проекти.
извинете,че нахълвам,но да питам-раздели ли са се наистина??  #Crazy   Joy че това трябва да се отпразнува или аз нещо не съм схванала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт