Аси и Демир...Мурат и Туба-тема 25 - незабравими...

• 69 576
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • BG
1001 fan, мерси за линка. Много интересно клипче Hug

# 226
  • София
незнам кой с кого ходил и т.н., ама да вземат да повторят филма, че много ми липсват емоциите от "Аси"  Peace

# 227

Здравей,любов моя!Много съм щастлив,че си купи къща близо до нашата!Засега ще се срещаме тайно,
но ти обещавам ,съкровище,че това е временно.....скоро ще се пренеса в твоята къща.....

# 228

Щом те погледна и дъхът ми спира,краката ми се подкосяват.......каква магия има в теб?

# 229

Я виж...Сами идва да ти върне ключовете....

# 230
Здравейте момичета Simple Smile Нямаше ме вчера цяял ден и доста съм изпуснала. Мерси за хубавите снимчици и клипчета   bouquet
Моите поръчани турски списания Бог знае кога ще дойдат... Ама той човека е в сесия и едва ли скоро ще си ходи в Турция, няма какво да се сърдя. Надявам се до Март да успее да ми ги донесе и тъкмо може би ще има повече информация за новото сериалче на Туба  Praynig

# 231

Радвам се ,че дойде ,Мурат...толкова много рискуваш заради мен.
Всичко бих направил за теб,принцесо моя....
Мурат,днес четох българския форум...феновете ни са убедени,че сме влюбени....
Зная за този форум,нали Бурчин по цял ден го чете и е в паника...

# 232
Здравей,любов моя!Много съм щастлив,че си купи къща близо до нашата!Засега ще се срещаме тайно,
но ти обещавам ,съкровище,че това е временно.....скоро ще се пренеса в твоята къща.....[/
i][/b]

Я виж...Сами идва да ти върне ключовете....

Радвам се ,че дойде ,Мурат...толкова много рискуваш заради мен.
Всичко бих направил за теб,принцесо моя....
Мурат,днес четох българския форум...феновете ни са убедени,че сме влюбени....
Зная за този форум,нали Бурчин по цял ден го чете и е в паника...[/
i][/b]

magityyy,  Hug Hug Hug

Да се пренася в къщата на Туба - няма да остава в оная натруфена къща....
Как няма да е в паника Бурчин - аз не напразно казах, че не с кафе , а с отрова ще ни почерпи ако ни чете!!

# 233
Бурчин да пали джета с 200  Sick Sick #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 234
Едно клипче - за разделящите се и срещащите се Аси и Демир, за тъжните и радостните Аси и Демир, за плачещите и смеещите се Аси и Демир.
Едно клипче за любовта !!

http://www.youtube.com/watch?v=AwascTtH5TU

# 235

- Добре, че Бурчин не обича да язди! Иначе и тук няма да имаме спокойствие.

# 236

.......Мурат,днес четох българския форум...феновете ни са убедени,че сме влюбени....
Зная за този форум,нали Бурчин по цял ден го чете и е в паника...

magityyy, ще ме умориш от смях! Хиля се сама на компа, като луда!Ама как ги измисляш само!  bouquet  Представих си Бурчи паниката.......... Joy

# 237

Аси и Аслан изживели бурна любов по време на снимките на "Гордата Аси"

· За звездите · 16.11.2009 · от: Нова ТВ
Красивата Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün), изпълнителката на главната роля в „Гордата Аси", изживяла бурна любов със Сайгън Сойсал (Saygın Soysal), който изпълнява ролята на брат й Аслан.

Туба Бююкюстюн и Сайгън Сойсал

Туба Бююкюстюн и Сайгън Сойсал стигнали дори до планове за женитба, но продуцентите на сериала им забранили да се показват заедно и да дават интервюта, защото се страхували, че връзката им ще повлияе отрицателно върху зрителите на филма.

И Туба, и Сайгън, чиято любов продължила около две години, преживели трудни минути, докато трябвало дори на снимачната площадка да се държат като добри приятели. От ухо на ухо обаче техните колеги от сериала разнесли новината и тя стигнала до Истанбул.

Може да е грозник, но Сайгън е много добър актьор пишат във форумите почитателите на Сайгън Сойсал. Той не е красив като другите манекени в телевизионните сериали, но подготовката и усилията му заслужават похвала, е оценката на зрителите.

Сайгън, който е на 27 години, е завършил актьорско майсторство в университета Хаджеттепе. Засега има участие в пет телевизионни сериала.

# 238
Това е само за пред Бурчин и родата.

# 239
Да де ,но две години луда любов newsm78  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт