Любов на заем по Нова тв

• 98 853
  • 673
  •   1
Отговори
# 135
  • при най-добрия мъж...
здравейте, Hugпърво да се извиня,че така нахлувам в темата ви
бъдещето бебе е на Галип,а той се сърди,защото тя не му каза веднага като разбра
как да каже горката,като има сумати и пречки и тази скумрия -бившата му жена,която не се спира пред нищо
оооооооо не се е появила още и майка му,която е само за #2gunfire #2gunfire #2gunfireтя какви ще ги надроби ooooh!

Е,то няма да е турски сериал,ако веднага му каже за бебето.Все има скрито по някое бебе Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 136
Ей,тъкмо стигнах до 10 епизод и мислех да спра,а ти сега ме амбицира Mr. Green
Изгледай поне до 14-и Simple Smile
И тук има командировка в друг град и оставане в хотел/ естествено всички стаи са заети, освен една Simple Smile/.
Ненадейно се освобождава стая и Сабиха отиде в стаята, но видя че и куфара и е там вече и разбра хитринката на Галип.
Обаче тук на 06.40 мин.
http://lubovnazaem-serial.blogspot.com/2010/02/14-2.html
нашият човек и призна, че я обича и се започна.... една игра на искам да дойда в твоята стая, но не знам как.
Забравил съм си пастата за зъби - би ли ми услужила с твоята ?
Супер забавни моменти в тая част.
В същото време Кемал пак пощръкля,  а сестрата и момиченцето крият къде е Сабиха и лъжат, че е в Росарио - аптекарката.
Добре, че Росарио се сети да каже, че Сабиха е в банята и така го преметнаха. Laughing Laughing Laughing

# 137
здравейте, Hugпърво да се извиня,че така нахлувам в темата ви
бъдещето бебе е на Галип,а той се сърди,защото тя не му каза веднага като разбра
как да каже горката,като има сумати и пречки и тази скумрия -бившата му жена,която не се спира пред нищо
оооооооо не се е появила още и майка му,която е само за #2gunfire #2gunfire #2gunfireтя какви ще ги надроби ooooh!
Аз случайно видях, че майката беше #2gunfire
Видях и Лейля от "Гордата Аси"- сестрата на Керим, че се появява напред в сериите.
Май е влюбена в Галип ?

# 138
Галип е лудо влубен в Сабиха и я кани  на ве4ера в неговата ка6та там тои подготвя красива маса с рози и и предлага браг.В 15 серия крач и на4алото на 16.Момо4ета извинявам се ако сам допуснала някоя правописна  гре6ка насам свиканала ИЗВИНЕТЕМЕ....... Embarassed

# 139
Аизвинете намога да пи6а с бб.А и тогава преспива с нея Laughing

# 140
Снимки "зад кадър"

# 141
# 142
# 143
Засега се очертава хубав филм,само че ще трябва да се гледат повторенията защото #Crazy

# 144
да стражотен е  мойе да се каже 4е е един от наи добрите турски серчли без реване на всчка серия.

# 145
Рина, мерси за снимките зад кадър !
Гледам Еркан хубаво е гушнал Айча в първата снимка зад кадър ?
Нещо пикантно за тях двамата няма ли да излезе, докато чакаме Туба и Мурат да се наканят ? Simple Smile
Ти си мнооого добра в разследванията, а много би ми се искало да...
Предполагам, че не само на мен са ми хубава двойка ? Simple Smile

# 146
Да ви кажа и аз претараших сериите,та си пишете с черни букви  Laughingнаправо ми харесва филмчето .Тези кадри да не са от купон послучай финала на филма.Айча женена ли е ?

# 147
АХхаха има един момент от този сериал на който направо умрях от смях..
ББ: Някакъв снайперист искаше да застреля Галип и Сабиха го видя и като се втурна към Галип и цоп и двамата в Босфора хахахаха  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha hahaha Joy hahaha Joy hahaha hahaha

# 148
  • при най-добрия мъж...
АХхаха има един момент от този сериал на който направо умрях от смях..
ББ: Някакъв снайперист искаше да застреля Галип и Сабиха го видя и като се втурна към Галип и цоп и двамата в Босфора хахахаха  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha hahaha Joy hahaha Joy hahaha hahaha

На мен пък точно този момент хич не ми беше смешен.Искаха да убият човека,какво да се смея newsm78

И най-накрая я видях прословутата целувка в края на 12 епизод.Той така я скри с ръце,че нищо не се видя. 
А тая Лейля от "Аси" само за кофти роли ли я използват?В "Езел" играе такава подла маймуна,тука пак ли?

# 149
  • Ст Загора
много хубаво филмче

Общи условия

Активация на акаунт