Любов на заем по Нова тв

• 98 998
  • 673
  •   1
Отговори
# 360
Много приятно сериалче. Сабиха и Галип са много симпатична двойка и много си  подхождат . Самите актьори са страшно харизматични и споделям напълно казаното преди , че между тях има някаква химия. С удоволствие и лекота се гледа !

# 361
Леле, леле Всички от незабравката май сме се прехвърлили тук ...

Здравейте всички Hug

Много готина темичка сте си спретнали Peace

# 362
Леле, леле Всички от незабравката май сме се прехвърлили тук ...

Здравейте всички Hug

Много готина темичка сте си спретнали Peace

ЕЕЕЕЕЕ  ,ИМА И ОНУРКИ.............. bowuu Joy Joy Joy АМА В МОМЕНТА СМЕ ГАЛИПКИ .. bowuu...или ЕРКАНКИ... bowuu Joy Joy Joy.

# 363
Аз също съм на мнение като някои мадами тук - изгледала съм перла, аси, сега гледам - да върнеш времето назад, незабравима , любов на заем , но голямата ми любов е 1001 нощи - това е неповторим филм , като него няма друг Hug

# 364
Аз също съм на мнение като някои мадами тук - изгледала съм перла, аси, сега гледам - да върнеш времето назад, незабравима , любов на заем , но голямата ми любов е 1001 нощи - това е неповторим филм , като него няма друг Hug
Може би така ти се струва защото все пак  беше първия турски сериал , който се излъчи у нас. Не че филма беше лош и на мен много ми хареса , но има и много други .А пък в Турция са още повече.

# 365
  • София
А има ли ги сериите някъде, направо за гледане, че нямам памет да свалям?Не мога да го гледам, а искам.

# 366
А има ли ги сериите някъде, направо за гледане, че нямам памет да свалям?Не мога да го гледам, а искам.
Напред в темата бях дала 2 линка за гледане.
П.П. Усещам аз момичета че ще ни хареса филмчето и хубав лаф ще си спретнем тук Simple Smile
Аз вече съм се зарибила определено де...

# 367
Ама тука хич не лъже smile3521 smile3521 smile3521

Aма,ако го нямаше и селският пръстен на ръката от незнам си коя година ще е върхът . Sunglasses

# 368
И аз го загледах от начало това сериалче и...ще продължа да го гледам.Определено ми харесва!Той е четвъртия турски сериал,който ще гледам с удоволствие след "1001 нощ"( и до сега за мен той си е №1),"Гордата Аси" и "Изгубени години".много се радвам,че вече ще дават по две серии от него!Ето тук малко(пет страници)снимки на героите.
http://tvnovelasbg.30.forumer.com/index.php?showtopic=14772
А ето и малко инфо. за главната героиня.
http://www.slusham.com/27198

# 369
Цитат
П.П. Усещам аз момичета че ще ни хареса филмчето и хубав лаф ще си спретнем тук Simple Smile
Аз вече съм се зарибила определено де...

newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 09:13 от BELL-

# 370
Зачетох ви вчера и снощи изгледах първите серии. Направих го първо заради Айча, но филма ме грабна. Галип е много впечатляващ актьор и играта му е на ниво. Да видим какво ще стане. Много ми напомня начина по въздействие на 1001 нощ.

# 371
Филмът ми харесва много и на мен. Героите имат присъствие за разлика от някои в други сериали. ooooh!
Аз  нямах търпение да изгледам сериала и да видя края,че си помислих -""" Охх и този ще се снима и няма завършек", но за голямо мое удовлетворение -има. И в никъкъв случай не сълзлив ,като Незабравката. Grinning

# 372
Айде и аз тук.
Здравейте на всички.
Надявам се, че приемате нови попълнения.

Здравейте приемате ли нови попълнения, аз съм от Незабравимките и понеже ще ни спират сериалчето се загледах в този. И ще си го доизгледам, много ми харесва, гледах тук таме и бъдещите серии, много са симпатични тези двамата!  Hug Hug Hug

Здрасти Гери.
Моите причини да изчета тази тема днес са същите.

Приемате ли още една "незабравимка" Hug
До 17 страница на темата съм все още Embarassed , ноо ще я дочета до края.  bouquet

# 373
Молба към разбиращите турски език -моля Ви кажете има ли нещо пикантно в този текст  Praynig:
 Didem Petekkaya ile evli olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz yıllarda adını Kaya Çilingiroğlu ile yaşadığı aşkla duyuran Sinem Ergüven'le Ortaköy sahilinde yakalanmıştı. Sosyetik güzelle sarmaş dolaş objektiflere takılan Petekkaya, hırsını gazetecilerden çıkartmış ardından da bu aşkı inkar etmişti. Takvim gazetesinin haberine göre; Erkan Petekkaya cephesinden gelen haberler; "Huylu huyundan vazgeçmiyor" dedirtti. "Son Bahar" isimli dizide oynayan Petekkaya, rol arkadaşı Ayça Varlıer'le samimiyeti ilerletti. Geçtiğimiz aylarda da haklarında aşk haberleri çıkan ikili, 15 gün önce Anadolu Hisarı'ndaki Dere Balık isimli bir restoranda baş başa yemek yerken görüldü.

# 374
Пробвай с чичко гугъл.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако ти е по развинтена фантазията може да разбереш нещо. Аз нищо не можах да схвана. hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт