Любов на заем по Нова тв

• 98 995
  • 673
  •   1
Отговори
# 90
# 91

Хубава двойка са Сабиха и Галип. Дано филма продължи да е все така интересен!
Галип наистна прилича на Алек Болдуин. И повече подхожда на Айча от Онур.

# 92
  • при най-добрия мъж...
Много е хубав Галип като се усмихне и гласът му в оригинал е толкова мек и спокоен.
Снощи не издържах и изгледах следващата серия.
ББняма такъв боклук като чичото.Не стига,че е изхарчил всичките им пари,а се държи толкова зле със всички.На всичкото отгоре взе Мемо и го заведе на автогарата,за да го изостави.Добре,че сестра му ги пресрещна и ги проследи с такси,че успяха да намеря детето,а той най-нагло ги излъга,че майка му искала да го види и той го оставил за малко и после не можал да го открие.
А най-малкия брат,помощник капитана е страхотен Grinning

# 93
Хмм, баткото защо ли се инати така за влога? Thinking

# 94
ДНЕС е ТОДОРОВ ДЕН ! Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ,НОСЕЩИ ТОВА БЪЛГАРСКО ИМЕ ! newsm51

ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ !

# 95
Хмм, баткото защо ли се инати така за влога? Thinking
Защото няма никакъв влог.
Сабиха много сълзи ще пролее, когато разбере, че парите и са се изпарили.
Тя все за къщичка си мечтае, милата.
Извинявайте, не се стърпях да ви отговоря.
Малко гледам сериите напред Simple Smile
П.П. Много интересен става напред.Жалко, че Нова тв. така са ги отрязали едно към две.
Гледайте го непременно и поздрави !

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 17:56 от 1001fan

# 96
  • София
Един прекрасен сериал, не е случайно, че го чаках с такова огромно нетърпение...  bouquet  bouquet
Сабиха е една от най-силните героини в турски сериал, определено. Heart Eyes
Галип е страхотен също. bowuu

# 97
И аз днес не се здържах и гледах напред. newsm78 Никой друг филм след 1001 нощи

не съм търсила да гледам напред.Но този...ми хареса още от 1серия,и ако трябва

да бъда честна очароваха ме самите артисти. Peace

На някои може да се стори повърхностно,но не ме ли "грабнат"  още в началото

артистите,като визия не гледам.Това е втория филм,който ме закова  Joy пред екрана.

Галип е прекрасен,а само да го видите и по нататък с бял костюм...спирам до тук.

Знам ,че някои не обичат да знаят какво става напред, а и съм забравила как се пише в бяло(ще си припомня

А оня Кемал голям мръсник #2gunfire

# 98
  • при най-добрия мъж...
И аз не мога да се спра.Опуках 6 серии днеска и мисля да продължавам.Много е хубав тоя Галип.Оф,яяя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
# 100
  • при най-добрия мъж...
Еми,хубавото си е хубаво Mr. Green

# 101
Напълно съгласна ! newsm03 newsm10

# 102
Ако има някой които знае турски и е гледал серийте напред нека да разкайе нещичко.ще съм много благодарна.Защо аз ги гледам ама нищо не разбирам.

# 103
# 104
  • при най-добрия мъж...
Копирам от друг форум.ББ:
*Сабиха започва работа в холдинга и се запознава с истинския Галип, което изчиства недоразумението.
*Честта на Сердар е наранена от факта, че Сабиха не се поддава на ухажването му. Раздразнен от хладното й отношение, той замисля подъл план.
*Докато бяга от преследвачите си, Леле се скрива в една къща. Тъкмо когато решава, че е успяла да се измъкне, се случва нещо неочаквано.
*Кемал се оказва в опастност, след като клиентът му научава, че парите, които е трябвало да преведе, не са получени. Кемал напразно настоява, че е превел сумата. От друга страна желанието на Сабиха да се преместят в отделна къща го затруднява допълнително. Спорът помежду им ескалира и накрая излиза от контрол.
 *Сабиха отива в къщата на залива, за да поговори с Галип. Тя е наясно, че след провала в службата , едва ли ще я оставят на работа. Сердар и Сехер също са убедени, че ще бъде уволнена. Старата жена, на която Леле попада в къщата й казва, че поразително прилича на дъщеря й, отвлечена по време на военния преврат и изчезнала безследно.
*Галип е ядосан от постоянните аварии в печатницата, решава лично да оправи нещата.
* Кемал е притиснат в ъгъла от Хасан.
* Всички в къщата са много радостни от подаръците, които им раздава Сабиха. Кемал обаче излива яда си върху нея. Подготвят парти в къщата на Галип край залива, на което очакват бизнесмени от Германия. Всички много се вълнуват от предстоящото събитие. Нурсел, която се опитва да спечели Галип отново, също ще е сред присъстващите.
*Всички гости пристигат, но Галип очаква един много специален човек. Кемал прави всичко възможно Сабиха да не отиде на партито на Галип. От своя страна Галип няма представа какво се случва с нея и нетърпеливо я очаква за да открие празненството.
* Преследвачите на Леле нахлуват в къщата където се е скрила и я отвличат. Те са убедени, че тя има връзка със стоката, изчезнала в Германия. В къщата на Сабиха цари напрежение- Мемо е болен, а Зейно се притеснява за предстоящия изпит. Фарук се чувства зле в компанията на приятелите си, защото има финансови проблеми. От преводите на докладите направени от Сабиха, Галип разбира, че постоянните проблеми в печатницата не са случайни. Сердар започва разследване на Сабиха. Сердар постига целта си- с информацията за миналото на Сабиха успява да обърка Галип. Това, че Галип научава въпросните факти от друг човек, а не от Сабиха, го кара да се чувства предаден. Мемо е приет в болница по спешност.
Полицаите чакат в болницата Леле да се съвземе, за да й вземат показания, но тя отказва да говори. Болничните разходи за Мемо поставят Кемал в безизходица. Кемал прави опит за самоубийство, обяснява всичко в прощалното си писмо да Сабиха. Когато тя разбира, че спестяванията й в банката са изтеглени и пропилени, тя рухва. Галип се опитва да й помогне. в-к ТВ Сага

Общи условия

Активация на акаунт