Любов на заем по Нова тв

• 98 882
  • 673
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз се включвам ,много ми харесва.Свалям си го от замунда ,сериите са с перфектно качество,за тези които не могат да го гледа по нова
Има го и  тук -http://www.nitrobg.org/browse.php,че в Замундата още я няма 3 серия

# 76
Абе тоя Галиб ми се вижда доста висок мъж,точно като за Сабиха.Та друго се чудя,Онур от Перла докъде и беше на тая дама ?

# 77
записвам се да следя темата филмчето ми харесва

# 78
Абе тоя Галиб ми се вижда доста висок мъж,точно като за Сабиха.Та друго се чудя,Онур от Перла докъде и беше на тая дама ?
Тя горката там не успя да обуе токчета, все по балетни пантофки беше заради него.

# 79
Себиха е много готина дама,харесва ми,и е много силна като жена .Галиб и той ми е симпатичен,макар и малко да ми е скован в раменете,като на закачалка ми е (това е мое мнение).Въпреки това са хубава двойка.

# 80
запис и от мен .допада ми филма

# 81
Абе филмчето направо си е хубаво.Има действие и артистите засега играят добре.Гледам го с желаниие.
Тоя неин девер я е изпукал всичките пари? Лейля в какво се забърка,безмозъчна е....

# 82
И аз гледам филма с удоволствие.Чаках да се срещнат,ама нейсе ooooh!
другата серия ще да е.Девер и голям тъпак,прахосал им паричките.Но къде ? newsm78

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 00:23 от Светла Иванова

# 83
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ааааа и в Перла имаше Онур Peace Peace Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи беше съпруг на Пънар(Айча)

днес серията беше много мила.....ма ме нервираха,кога ще се видят очи в очи тия хора Laughing Laughing Laughing Laughingмного са хубави и двамата
аз също съм съгласна за мъжката част...зле си е
май само Галиб и това момче дето работи на кораба(не се сещам за името Embarassed)стават,другите са траджеди ooooh!

# 84
Ааааа и в Перла имаше Онур Peace Peace Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи беше съпруг на Пънар(Айча)

днес серията беше много мила.....ма ме нервираха,кога ще се видят очи в очи тия хора Laughing Laughing Laughing Laughingмного са хубави и двамата
аз също съм съгласна за мъжката част...зле си е
май само Галиб и това момче дето работи на кораба(не се сещам за името Embarassed)стават,другите са траджеди ooooh!

ДА ИМАШЕ. Peace СОРИ ,грешката е моя и я поправих. Hug

# 85
  • София
Девер и голям тъпак,прахосал им паричките.Но къде ? newsm78
Така е, направо му призля, като тя ги поиска.Как ли ще се оправи с това? А любовницата нещо не ми харесва в този филм, нещо с панталони не и отива, а и е леко късо и кривокрака. В другия филм беше много нежна и елегантна!

# 86
Девер и голям тъпак,прахосал им паричките.Но къде ? newsm78
Така е, направо му призля, като тя ги поиска.Как ли ще се оправи с това? А любовницата нещо не ми харесва в този филм, нещо с панталони не и отива, а и е леко късо и кривокрака. В другия филм беше много нежна и елегантна!

Вярно,но ми се струва ,че май съжалява ,че Сабиха си тръгна.
Очарована съм от Галип. Embarassed PeaceС тая тръпчинка на брадичката,
малко ми прилича на Алек Болдуин newsm78 и май... newsm78 хареса Сабиха.
Как я заглеждаше още на кея.А оня другия Сердар май беше ,сигурно ще
прави поразии.То и физиономията му една ooooh!.
А пък секретарката много намахана,дърта сврака Joy Joy Joy
Малкия Мемо пълен с въшки Joy,скоро не бях чувала за тях Joy
отпреди 20-тина години,когато мойте деца бяха малки Grinning

# 87
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох,забравих в предишния си пост Мемо.....ма много е сладко това дете Hug Hug Hug Hugще го изпапкам!

# 88
Да Мемо наистина е сладурче.Стана ми жал за майката,за да го предпази се наложи да се откаже от него.Иска се много сила,не ми се вярва,че не го иска както каза,когато го остави на Сабиха,как само плака когато той спеше и аз се разплаках Embarassed чак.

И аз се дразня на батко,каде ли прахоса парите на жената?
Не мисля,че се зарадва на Сабиха ,че ще се върне в къщата,той я чувства  като заплаха вече

# 89

Общи условия

Активация на акаунт