Любов на заем по Нова тв

• 98 868
  • 673
  •   1
Отговори
# 60
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 00:15 от lacunababe

# 61
И на мен ми застопори погледа,интересен ми е.Ще го гледам.Развива се бързо  засега.

# 62
  • при най-добрия мъж...
Здравейте и от мен!
Тинче Hug Hug Hug

Сериала ми хареса,интересен е,явно ще го гледам.
Айча е много красива жена и чудесен артист,но и Галип не е за испускане  Grinning

# 63
И на мен ми хареса филмчето и ще го гледам..даже ме грабна повече от незабравима  Laughing

# 64
Записвам се да следя и този филм, стана ми много интересен още от първата серия, макар, че я гледах на турски и нищо не разбрах. Айча е много красива жена и с тези огромни очи, направо те завладява като те погледне, харесвам я.  В сравнение с "Незабравима" повече ми харесва Peace

# 65

красиви са и двамата, нали?

# 66
сори, нещо сгафих, а исках да ви зарадвам Hug

# 67
# 68
Здравейте и от мен и аз се записвам да следя и този форум. Ще бъде интересен филма - интригуващ и няма засега море от сълзииии newsm45 newsm45 newsm45
Харесвам Пънар още от Перла страхотна игра  - тук ще я видим в доста по-различна светлина за което поздравления на сценаристите.Чакам с нетърпение развитието на сюжета - някой ако знае нещо нека пише с ББ - неискам и с този филм да се мъча да го гледам напред на турски език.  bouquet  bouquet

# 69
Търсеща72, и аз искам ББ
защото като го гледам по турската нищо не разбирам, гледам само картинки в действие Laughing

# 70
Привет и от мен ! Hug
Филма обещава да е интересен .И аз не се стърпях и погледнах напред  Joy
Попаднах на последната серия Joy Grinning
В пост 8 има линк,ако искате погледнете напред Peace

# 71
последната серия и аз я гледам, ама нищичко не отбрах, освен че всички са щастливи Hug

# 72
признавам си и аз погледнах напред но какво от това.и незабравима съм я изгледала цялата, но ако ги нямаше във форума момичетата с турски нищо нямаше да разбера - мерси за това момичета  bouquet  bouquet  bouquet,дано някоя от вас се дойде и тук - иначе нищо само картинки като в пъзел

# 73
Нареждам се и аз да следя този филм. След Мелодия на сърцето това е втория филм коѝто ме грабна веднага. Надявам се да е динамичен и разнообразен. И двете -  Пънар и Леила са сладурки. Леила с тия неѝни отнесени погледи е много интригуваща.
Малко мъжката част куца, но ще го преглътнем.
  bouquet

# 74

Малко мъжката част куца, но ще го преглътнем.
  bouquet

Е не съм много съгласна с теб - все пак Галиб не е за изхвърляне Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт