Любов на заем по Нова тв

• 98 882
  • 673
  •   1
Отговори
# 510
аз Перла си е гледках заради Мехмед /Каванч/, но се появиха и други много приятни герои като Айча и Перлата. Grinning

# 511
  • София
айде хоп и аз тука Sunglasses
да си призная май това ще е сериалчето дето ще е новата ми слабост Flutter
загледох го заради Събха, много готина мацка, на фона на нея Незабравките направо бледнеят, да не говорим за реда сопили сълзи детосе леят там #Crazy
единствено зарад Хару фърлям по едно очо, но то и през серия да се гледа все си в час #Crazy
Галип в началото ми се видеше грозноватичък Blushне ме бийте плиииз, но сега ми е симпатичен
много готино сериалче Hug
а може ли някой да каже какво става с Леле, майката на Мемо Praynig
зарекла съм се да не гледам тоз път серии напред да видим до кога ще издържа Joy Joy

# 512

Fadik Sevin Atasoy - Lеle

Много добре си играе ролята, тя ми харесваше и в Мелодията....
Нейна истинска майка / в живота / е актрисата, която играе  мама Емине от "Да върнеш времето назад"

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 20:18 от rina-rina

# 513
три серии бях изпуснала, че съм фенка и на друг сериал и не смогвам с дистанционното, но днес във ви-бокса си ги наваксах. Иначе редовно ви следя темата, за да съм в час с инфото. Айча си я харесвам още от перлата, но с Онур никак не ми бяха лика прилика, освен ако не бяха седнали на дивана.  И ме доядя днес, че това проклето бабе Диурубе пак се появява, много ми е противна,  прилича ми на настъпена жаба.

# 514
  • София
не съм я гледала Айча в Перлата, нито пък бабето, така че сега ще се кефя на образа й съвсем непринудено
а Леле, все още си я приемам като Лейла от Мелодията и й се чудя де са й роклите Laughing

# 515
аз Перла си е гледках заради Мехмед /Каванч/, но се появиха и други много приятни герои като Айча и Перлата. Grinning
  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 516

Вуйчото доста  наплаши  Мемо и той  се страхува от него...

# 517
  • София
леле, белия костюм #Crazy #Crazy #Crazy
и кви погледи й фърля Flutter

# 518
а Сердар ми лази по нервите.....
била "омъжена" и поднася папката пред очите му....

# 519
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте Галипки Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug

снощи гледах серии напред Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмамо,мамо ,мамо.....какъв глас,какво чудо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а погледааааааааааа ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ще се мре! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 520
айде хоп и аз тука Sunglasses
да си призная май това ще е сериалчето дето ще е новата ми слабост Flutter
загледох го заради Събха, много готина мацка, на фона на нея Незабравките направо бледнеят, да не говорим за реда сопили сълзи детосе леят там #Crazy
единствено зарад Хару фърлям по едно очо, но то и през серия да се гледа все си в час #Crazy
Галип в началото ми се видеше грозноватичък Blushне ме бийте плиииз, но сега ми е симпатичен
много готино сериалче Hug
а може ли някой да каже какво става с Леле, майката на Мемо Praynig
зарекла съм се да не гледам тоз път серии напред да видим до кога ще издържа Joy Joy
За Лале - Кемал и дава дребни пари и я изгонва .Тя се връща в Германия.После се появява бабата на Мемо от Германия.

# 521
Галип все пак е обърнал внимание на забележката на Сердар ! Thinking
Омъжена - чак го задуши вратовръзката! Sick Дано скоро се разсее недоразумението. Praynig

# 522
lacunababe, внимавай, че Ийит ще ревнува Stop

# 523
  • София
lacunababe, внимавай, че Ийит ще ревнува Stop

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

тез пък у Турция не пишат ли вдовица Thinking
на човека му приседна Sick
Лакунке, ще ме вкараш в изкушение Laughing Mr. Green

# 524
От кога ще дават по две серии?

Общи условия