Любов на заем по Нова тв

• 98 885
  • 673
  •   1
Отговори
# 525
# 526
СТРАХОТЕН ТОЗИ ГАЛИП, ..........................  newsm51  love001  love001  love001

# 527
СТРАХОТЕН ТОЗИ ГАЛИП, ..........................  newsm51  love001  love001  love001

А, и Сабиха не му отстъпва............ горда принцеса!!!newsm51  love001

# 528
Как е момичета, глътнахте ли хапчето Галип за тази вечер ? Kissing Heart

# 529
Как е момичета, глътнахте ли хапчето Галип за тази вечер ? Kissing Heart

newsm10 newsm10 newsm10

# 530
Днес опуснах първата серия. Вместо да проверя в 8ч. дали го дават аз питам и...

Между двамата въздуха направо е зареден със статично електричество. Всеки момент ще заискрят.

# 531
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
lacunababe, внимавай, че Ийит ще ревнува Stop

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

тез пък у Турция не пишат ли вдовица Thinking
на човека му приседна Sick
Лакунке, ще ме вкараш в изкушение Laughing Mr. Green

Галке,ще се дадеш....и аз се дърпах една седмица,ама ей го на отнесох плувката пак-...... Joy Joy Joy Joy Joy

pavlinaio ,няма да ме ревнува,ние сме се разбрали.....докато се снима в Езел,аз да бръмча по чуждо Joy Joy Joy Joy Joy
и като гледам ще избръмча тотално Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре де тия хора как можаха така да орежат серията.Цял ден се глася да ги гледам как танцуват,ноооооооооооо нова телевизия има друго виждане #2gunfireпростаци ниедни,убиха ми кефа Sick

# 532
  • при най-добрия мъж...
айде хоп и аз тука Sunglasses
да си призная май това ще е сериалчето дето ще е новата ми слабост Flutter
загледох го заради Събха, много готина мацка, на фона на нея Незабравките направо бледнеят, да не говорим за реда сопили сълзи детосе леят там #Crazy
единствено зарад Хару фърлям по едно очо, но то и през серия да се гледа все си в час #Crazy
Галип в началото ми се видеше грозноватичък Blushне ме бийте плиииз, но сега ми е симпатичен
много готино сериалче Hug
а може ли някой да каже какво става с Леле, майката на Мемо Praynig
зарекла съм се да не гледам тоз път серии напред да видим до кога ще издържа Joy Joy

Галееееееее,здравей  Hug Hug Hug
Ей,щом и Саруханките дойдоха значи наистина си е огън Галипчо.
Ама нещо не ми стигна,искам още сериииииии

Лакун,тоз момък е коренно противоположен на нашия селски темерут с гоблена и лилавия пуловер.
Жълтата хроника е пълна с похожденията му,да вземе да отвори очите и на Ийит,че си остана стар ерген.
Язък му за сините очи Mr. Green

А серията в оригинал още не е свършила,смятайте как гадно ги режат от нова #2gunfire

# 533
Днес опуснах първата серия. Вместо да проверя в 8ч. дали го дават аз питам и...

Между двамата въздуха направо е зареден със статично електричество. Всеки момент ще заискрят.
Докато заискрят, ще сме нещастно обикалящи около басеина...

Първите искри ще заискрят в края на 12 оригинална или 24 нашенска серийка...

В края на 15 оригинална или 30-та нашенска ще има ураган...

А после и тук по цял ден ще си гледаме ей това забравено синджирче...

# 534
Ааа и тук ли синджирче newsm78 Каква е тази мода .
Галип не е красив,но е чаровник , мъжкар и сваляч. Ролята му е лепнала. Mr. Green

# 535
Какво е това синжир4е?
Тая ве4ер пак не успях да гледам ка4ествено, но събота и неделя ще наваксам. Flutter

# 536
От НОВА ТВ що не вземат пример от турските телевизии и вместо да режат сериите за повече реклами и да мъчат зрителите,
да слагат реклами в долна лента.
Така никой няма да ги пустосва за смешно кратките серии, а и рекламодателите ще са по-доволни и на кяр, че като се качат сериите във VBOX-а пак ще им виждат зрителите рекламите.
Пък и повече рекламодатели ще съберете така, а с паричките ще ни купите и повече сериалчета Simple Smile
Ехооо, НОВА ТВ, аз ли да ви казвам как да печелите зрители и да правите пари ?

# 537
  • при най-добрия мъж...
Адвоката организира покушение върху Галип,но Сабиха се изпречва пред куршума и двамата падат в морето.
После той я води у тях и като си я разнася в несвяст синджирчето и пада.
Естествено той после го намира и си го прибира.

# 538
1001fan,по време на рекламите си свърша някоя домакинска работа ,недей така.
Ако не са рекламите няма да мога да си проследявам и други филми. Е,в някои канали
рекламите са по едно време ,но в други се разминават.

# 539
1001fan,по време на рекламите си свърша някоя домакинска работа ,недей така.
Ако не са рекламите няма да мога да си проследявам и други филми. Е,в някои канали
рекламите са по едно време ,но в други се разминават.

Ядосах се и не се стърпях, че взеха от 1 оригинална серия почти по 3 наши серии да вадят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт