Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 102
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Усмивка,на мен ми донесе усмивка:точно затова чета тази тема.Такива "доказателства" ми помагат много,наистина много.

# 436
Усмивка, аз също вярвам,че душата е жива и силно се надявам,че там където са е по-хубаво,нали момичета?
Моля ви кажете ми,че е така,защото аз сънувах баща ми миналия ден как не беше толкова ок-сънувам го,че е викал майка ми да отиде да му занесе нещо ли незнам,но тя не го чува,чувам го аз и отивам,взлизам в стаята(която е сегашната ми спалня на новото жилище) и го гледам как е перпендикулярно легнал на леглото ни и вдигнат нагоре,мокър,чак водата илзизаше навън,много се упалших(и насън и се събудих),той се опитвал да стане за да дойде.разплаках се,че не съм го чула,той ме погали и каза че всичко е наред,но малко беше сърдит на майка,че тя не го е чула(и преди като беше жив така се сърдише и изнервяше на моменти). според вас какво значи?

p.s. днес майка ми е отишла на гробищата,имало е една голямо 2л бутилка с вода,а той хич не пиеше вода! дали това е било?

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:05 от sparkling eyes

# 437
  • София
Привет отново, момичета!
sparkling eyes, според книгите, които прочетох, там е по-хубаво, или както те го обясняват - там е истинският дом. Там са починалите близки, там липсват битовизмите, лошите мисли, интригите и т.н. Там е спокойно. Силно се надявам да е така.
А тази 2-литрова бутилка вода вие листе я оставили? Може наистина съня ти да е знак, че не я иска Sad

# 438
Привет отново, момичета!
sparkling eyes, според книгите, които прочетох, там е по-хубаво, или както те го обясняват - там е истинският дом. Там са починалите близки, там липсват битовизмите, лошите мисли, интригите и т.н. Там е спокойно. Силно се надявам да е така.

дано,дано да е така! и аз така вярвам,че е!

А тази 2-литрова бутилка вода вие листе я оставили? Може наистина съня ти да е знак, че не я иска Sad

не,не ние,предполагам,че баба е била о гроба! майка ми я е махнала след като и разказах и тя отиде и водата била там!

# 439
 Отдавна чета темичката, но все не намирам сили да пиша  Sad Майка ми и семейство наши приятели починаха при катастрофа преди 8 години. От тогава непрекъснато сънувам мама и отвреме навреме другите. Наскоро починаха и баба и дядо, та и тях сънувам често. Аз винаги съм сънувала много. Най-честия ми сън е как мама се връща. Още от погребението та до сега, но по рядко сънувам, че се връща. Сънищата ми са доста реални, винаги има обяснение защо толкова време не се е върнала, а чак сега. Винаги са и различни варианти на това къде е била. Незнам какво тълкуване има, надявам се да почива в мир  Sad По принцип често сънищата ми имат значение. За семейството каквото съм сънувала и съм питала дали е така роднините им, е било така.

# 440
Здравейте..
майка ми почина преди 8 месеца, на 52 години. Напоследък ми липсва много. От два дни си мисля много за нея и плача.....сякаш исках да мога да я прегърна.
И............снощи я сънувах. Странно. Дойде в двора на къщата, върви и мълчи, подгърбена беше....Помолих я да ме прегърне. Не си спомням добре дали ме прегърна или просто се спря за да я прегърна аз. Но почувствах НЕВЕРОЯТНО облекчение. Събудих се. Сякаш се бях разтъжила. Чувствам че ми е...олекнало, едно такова странно.
И сега видях в съновника че пише, че ако мъртвец те прегърне, ще те вземе при себе си:(
Настроението ми се обърна на 360 %.
Вие какво мислите? Прегръщали ли се някого на сън? Наистина ли ме очаква нещо много лошо?

# 441
  • София и там където не се пуши
niama_me , ако го мислиш и вярваш и се притесняваш, ами наистина много неща могат да ти се случат.

По-добре си помисли, за предишното ти състояние и се успокой и не чети съновника.

Според мен сънищата на различните хора, различно показва. Например мисля, че в съновника, ако сънуваш някой в черно значело хубаво неща , да ама майка ми щом някой сънува в черно, точно същото се случва. Също булка ли беше, значело мъка, да ама в нашето семейство щом има булка в съня, точно такива хубави неща се случват.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 442
  • София
Здравейте..
майка ми почина преди 8 месеца, на 52 години. Напоследък ми липсва много. От два дни си мисля много за нея и плача.....сякаш исках да мога да я прегърна.
И............снощи я сънувах. Странно. Дойде в двора на къщата, върви и мълчи, подгърбена беше....Помолих я да ме прегърне. Не си спомням добре дали ме прегърна или просто се спря за да я прегърна аз. Но почувствах НЕВЕРОЯТНО облекчение. Събудих се. Сякаш се бях разтъжила. Чувствам че ми е...олекнало, едно такова странно.
И сега видях в съновника че пише, че ако мъртвец те прегърне, ще те вземе при себе си:(
Вие какво мислите? Прегръщали ли се някого на сън? Наистина ли ме очаква нещо много лошо?

Здравей niama_me, и аз загубих моята майка преди 10 месеца. Имала съм сън, в който тя ме прегръща много силно и усещането след съня за мен беше на облекчение и любов. Сънят ми беше отдавна и аз все още съм тук, така че мисля, че не трябва да обръщаш внимание на написаното в съновника, обърни внимание на ТВОИТЕ усещания от съня. Имала си нужда от близост с майка ти и тя е дошла при теб. В това вярвам аз.

# 443
Благодаря ти мила и съболезнования за твоята мама.......
на мен също ми се иска да вярвам, че тя е дошла защото аз съм имала нужда да се успокоя...

# 444
Дойде в двора на къщата, върви и мълчи, подгърбена беше....Помолих я да ме прегърне. Не си спомням добре дали ме прегърна или просто сe спря за да я прегърна аз.
niama_me ,сигурна съм,че ти си я прегърнала,миличка.Би го запомнила този момент в който те прегръща,не го е имало,за това си я запомнила как върви и мълчи,прегърбена....
И аз мисля ,че си имала нужда от близост с мама и тя е дошла да те успокои.Дали не минаваш през някакъв труден етап?Дали не изживяваш проблем?

# 445
  • Mediterraneo
Сънувах дядо наскоро... Миех пода в неговата стая, той си лежеше в леглото. По едно време стана и пускайки крака на земята, си намокри чорапите. Седна на един стол, а до крака на стола имаше чиния ( от мой сервиз), в който имаше парчета сладкиш. Дяо ме попита какво е това, отговорих му и той се засмя с глас. Събудих се.

Приживе дядо много обичаше сладко, ама много! Всичко сладко консумираше с огромно удоволствие. На другия ден купих някои от любимите му вкусотии за дъщеря ми.

Някой открива ли някаква символика или значение на мокрия под и намокрените чорапи?!

# 446
  • с/у ОколоМръсТното
Помолих я да ме прегърне. Не си спомням добре дали ме прегърна или просто се спря за да я прегърна аз. Но почувствах НЕВЕРОЯТНО облекчение. Събудих се. Сякаш се бях разтъжила. Чувствам че ми е...олекнало, едно такова странно.

спокойно, мила...  Hug
Преди години изгубих чичо си и понеже почина за 20-ина дни, някак не можах да свикна с мисълта, че е неизлечимо болен и да си взема сбогом с него. И така в продължение на 12-13 месеца след загубата му нон-стоп го сънувах. И така, докато сънувах следното...
Бяхме на голямо празненство и той седеше с/у мен на голямата маса. Наоколо народ, шумно, веселие... Аз му правя знак, че в края на сбирката искам да му кажа нещо...
И ето, че идва краят. Аз и той, лице в лице... Моля го, да се яви на близките си и да ги успоки, че ТАМ горе (или където и да е) е добре, че не страда и няма никава болка... Той ми кима, в знак на съгласие. Аз се затичвам и го прегръщам и... вдъхнах от аромата на парфюма му (който иска да вярва, аз знам че беше така. И психоаналитик ми каза, че е възможно...) и в този миг се събудих.
Не знам за другите, но аз от този миг насетне повече не съм го сънувала в "тежки" сънища. Нещо в ежедневието, усмихнат и спокоен - да. И то съвсем рядко вече.
Та исках да кажа, че за мен тази прегръдка беше наистина обръщане на 360 градуса. Душата ми някак се примири със загубата. Остана само болката. А тя е същата, макар след месец да се навършват 5г. от загубата му...  Cry
Прегръщам те и не мисли в тази посока...  Hug

Тарталета и аз правя същото (раздавам, след сън с ядене и дядо ми). Само гледам почерпката да е за някои непознат за мен човек. Дори държа да е мъж.
Колкото до мокрите чорапи... Скоро била ли си на гроба му? Да не би някаква вода да се стича в долния край? Ако няма такова нещо, купи едни мъжки чорапи и ги дари на напознат за теб мъж. Ако намериш някой дядо ще е най-добре. И на него му подай нещо сладко.

# 447
  • Mediterraneo
Ходих скоро, Шани, сухо беше. Ще купя чорапи!

# 448
Шани, благодаря   bouquet

# 449
  • Варна
niama_me,
съболезнования за загубата ти. Аз на тълковници не вярвам категорично. Мисля, че майка ти те е прегърнала, защото си имала нужда, не за да ти навреди.

Общи условия

Активация на акаунт