Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 089
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
майка сънувах снощи (почина от модерна болест както казвам - рак)
и лежи спокойно в първото ни семейно жилище, което още притежаваме но не живеем там, една такава спокойна - казвам й
-нали не те боли нищо
 - не -
но й преди съм те питала и ти ме лъжеше, казвай докато е време ако те боли
- не нищо не ме боли вече
интересното е че тя прекара около 2 години с перука - на гроба й сложихме снимка с перуката й - а винаги я сънувам с нейната коса. Скоро една позната ме срещна на улицата и ми каза че майка ми точно това искала - на гроба й да не е точно нейната снимка - и тя ме попита заради майка ли така съм направила - но аз това не го й знаех

# 616
Преди две нощи сънувах баба си /майката на баща ми/, която почина преди 30 години /аз съм била на 9/. Странното е, че почти не я помня, останали са ми по-скоро усещанията за нея,  но я сънувах съвсем ясно - усмихната ме изпращаше от вратата на някаква непозната за мен къща, но без да минава през прага, като че ли ѝ е забранено. Беше приятен сън. Силно се разстройвам само когато сънувам баща си.....

# 617
  • Пловдив
Скрит текст:
майка сънувах снощи (почина от модерна болест както казвам - рак)
и лежи спокойно в първото ни семейно жилище, което още притежаваме но не живеем там, една такава спокойна - казвам й
-нали не те боли нищо
 - не -
но й преди съм те питала и ти ме лъжеше, казвай докато е време ако те боли
- не нищо не ме боли вече
интересното е че тя прекара около 2 години с перука - на гроба й сложихме снимка с перуката й - а винаги я сънувам с нейната коса. Скоро една позната ме срещна на улицата и ми каза че майка ми точно това искала - на гроба й да не е точно нейната снимка - и тя ме попита заради майка ли така съм направила - но аз това не го й знаех

Според мен не е трябвало да и слагате снимка с перука , newsm78  и без туй това е било мъчение за нея.Хубаво е ако и смените снимката с нейната си коса не я тормозете и на гроба с перуки и да напомня на всички за страшната и болист. Peace

# 618
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
ЗИЧЕ всеки има право на мнение - уважавам дори й твоето  smile3503

# 619
  • Sofia
Много искам да сънувам баща ми,но не ми се случва често...

# 620
Вчера изпратихме дядо - силно, горещо се моля да ми се появи в съня и да ми каже дали е добре.  Praynig
Казал на майка ми предния ден, че му е мъчно - дали е знаел, че си тръгва...? Отиде си в съня - казват, че тези, които много обичат близките си, така си тръгват, без да са в тежест, тихо, благородно... Не можахме да се видим и да си честитим новата година.
Последно след Коледа заведохме децата и те рецитираха стихотворение заедно, даде им шоколади и пари, малкия си взе шоколада и му връщаше паричките все едно прадядо му се беше объркал и погрешка му ги е дал. Толкова му се радваше като го гледаше как рита и все с левия крак - дядо е бил вратар и беше много щастлив, като видя сина ми как точно играе с топката.

# 621
По принцип рядко сънувам каквито и да било сънища. Когато бях бременна имах един проблем и много се бях притеснила за бебето. Тогава сънувах починалия си дядо, когото винаги съм обожавала. Той ми хвана големия корем и ми каза, че всичко ще бъде наред, да не се притеснявам. Така и стана, всичко беше ОК.Майка ми също го е сънувала тези дни как седи до елхата и гледа синът ми как си играе и много му се радва. Дано да е на добро този сън!

# 622
Разправях на сестра ми за съня ми миналата година, а тя ми сподели, че лятото го е сънувала как и казва " Сега, ако бях жив, щях да знам какво да правя". Тя ми каза, че е имал предвид, че ако е бил жив, щял да знае как да изживее живота си и как да постъпи. Направо тръпки ме побиха като ми каза това. Той много съжаляваше приживе за една ситуация и съм сигурна, че би я променил, ако можеше... Simple Smile  Flowers Rose

# 623
По принцип рядко сънувам каквито и да било сънища. Когато бях бременна имах един проблем и много се бях притеснила за бебето. Тогава сънувах починалия си дядо, когото винаги съм обожавала. Той ми хвана големия корем и ми каза, че всичко ще бъде наред, да не се притеснявам. Така и стана, всичко беше ОК.Майка ми също го е сънувала тези дни как седи до елхата и гледа синът ми как си играе и много му се радва. Дано да е на добро този сън!
Според мен е на добро  Hug Аз докато бях бременна и след това докато малкия беше по-мъничък  много често сънувах починалата си баба. Все стоеше усмихната от страни и се радваше на бременността ми/ детето ...
Нищо лошо не ни се е случвало в този период - дори напротив  Peace
Сега се присетих, че докато беше жива баба ми все ми обещаваше да ми гледа децата Sad Сигурно го пазят заедно с мама, от някъде  Praynig

# 624
Леля ми пътувала във влака от Русия и и се привидял дядо и. Стоял и се усмихвал, така както го знаела и помнела с дрехите от едно време. Тя бутнала вуйчо да го види, но той не виждал нищо. Изплашила се да не е нещо с децата, нали казват, че като ти се привиди умрял идвал да прибере някого. В този момент почина дядо /баща и/. Не е сън, но все пак...

# 625
  • Кьолн
Аз пък снощи сънувах дядо си,беше болен и се молеше да му дадът малко ракия. Днес се сещам ,че той се казваше Иван и днес има имен ден. Може би не е случаен сънят ми...

# 626
  mozila, хубаво е да почерпиш с ракия в негова памет.

# 627
Сънувам постоянно умрели,познати и непознати.Когато почина дядо ми го сънувах през вечер почти.Единият от съня ми беше как вечеряме с него и една приятелка шопска салата и пием ракия,а той обичаше тези неща,и на тази вечеря ми даде много пари евро,каза,че ги пазил за мен.След известно време научихме,че дядо ми е имал имот,който се полага на нас като наследници,но нищо не взехме от това имане,съдът го отреди на брата на дядо ми,който плати на доста хора,за да вземе нашето наследство.Както и да е,не съм го сънувала скоро.
Преди година почина бившето гадже на сестра ми,неочаквано на 25г.Сънувам го и него постоянно,интересното е,че преди време той ходеше с леко дълга коса,а няколко месеца преди да почине се подстрига много късо.Сънувам го винаги с дълга коса,сънуват го и майка му така и всичките му близки.Единият от съня ми беше как го засичам в парка да разкарва малко момченце на 1г може би,каза ми,че "горе" се грижил за това дете и не спираше да се усмихва.Много се притесних от съня си и реших да го забравя.
Един ден съвсем случайно питах сестра ми дали бившия и приятел е имал брат или малко дете около него приживе.Тя каза,че е имал брат-близнак,който е починал още в корема на майка му.И двете останахме изумени!

# 628
Не бях сънувала мама от доста време... Последно я сънувах преди около месец - два: много странен сън Shocked Обаждаше ми се по телефона, но същевременно виждах, че е на някакво място като чакалня... Много ми наподобяваше аерогара... Та, тогава тя ми каза, че ги местят на някакво ново място и от там няма да може да ми се обажда вече, и че много ни обича... След като затвори телефона защото я викали се опитах да я набера, но не успях да се свържа с нея  Rolling Eyes
Месец или два след това /може и повече, не знам колко/ беше вчера - сънувах я отново - цялата й уста беше в херпеси и афти, и искаше да ми каже нещо, но не можеше...
Притесних се - помагайте  Praynig Praynig Praynig

# 629
  bubSSSSSSS, за херпесите й афтите - показала ти е, че не може да говори.

Общи условия

Активация на акаунт