Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 098
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Сън сънуван срещу празник а още повече на такъв "тежък" като Рождество Христово  не се мъчете да гадаете! Stop Нищо не значи просто го забравете .
Срещу  църковен празник - такива сънища не са истински , нито пък предвещават нещо, тъй ,че не го мислете повече. Hug

Аз това не го знаех...
И аз сънувах едни гадни сънища с баба. Тя почина миналата година на 24.12.
Сега я сънувах 2-3 пъти точно по празниците... Точно се чудех какво трябва да значат простотиите, които сънувах, значи няма смисъл. И по-добре.

# 601
  • Sunshine state
Сън сънуван срещу празник а още повече на такъв "тежък" като Рождество Христово  не се мъчете да гадаете! Stop Нищо не значи просто го забравете .
Срещу  църковен празник - такива сънища не са истински , нито пък предвещават нещо, тъй ,че не го мислете повече. Hug

И аз не го знаех.Благодаря ти.  bouquet

# 602
Елена, православни християни сме.
Приемам, че този сън е бил просто кошмар. Не знаех за празниците и сънищата.

# 603
Здравейте,
бих искала ако някой може да ми разгадае един сън:
Баба ми почина след счупване на колянна става на 29.09.11г.,почина в нашата къща на село.И сега когато родителите ми бяха на село за Коледа и спяли в стаята в която баба е починала,и преди няколко дена на 27 срещу 28.12.11г. майка ми сънувала как мие пода,а баба ми влиза в стаята и майка ми и казва,да не влиза,защото мие пода и може да се подхлъзне.На 29.12.10г.(т.е точно една година преди това) на днешния ден майка ми падна,получи кръвоизлив,имаше аневризма и я оперираха,не се събуди около 2 дни и сега всичко е добре(слава богу си е същата)днес си прави курбан,незнам дали това има някаква връзка със съня.Освен това,в деня когато баба си счупи ставата,майка ми си счупи ръката CryВсичко свързва сега много лично,притеснена е,уплашена е,успя да уплаши и нас и за това ви моля за мнение.
Благодаря   bouquet

# 604
Maliby, не мисля, че случилото се с майка ти има връзка със съня. Много пъти съм сънувала починали хора, нищо лошо не ми се е случвало.  bouquet 

# 605
катюнгелче  bouquet дано да си права,мила Hug
А току що разбрах от сестра ми,че малко преди баба ми да почине майка ми и леля ми намерили домашен сапун на гроба на прабаба ми(майка ми е кръстена на нея)
Съвсем се притесних Cry

# 606
  • София и там където не се пуши
То, ако някой се притеснява, лесно не може да излезе от това. Според мен няма нищо, но все пак на всеки му идват проблемите от главата. Аз също мисля, че няма никакъв проблем, много пъти съм сънувала и тези дни също сънувах, но не помня кой ден, но не обръщам внимание на това, просто го считам за моментен контакт и нищо повече.

# 607
  • Пловдив
maliby  не влизайте във такива "филми" няма такова нещо...
Това са ваши наслагвания и сами си правите притесненията.
Винаги когато съм сънувала починали са ми помагали не да ми вредят ....
Какви са тези сапуни за които разказваш и защо го свързваш с умрял човек не знам.
Колкото повече не обръщате внимание на тези неща и не се задълбочавате по добре за вас. Peace Peace

# 608
катюнгелче,Dorothy,ЗИЧЕ   bouquet
Благодаря ви  Hug
Да наистина майка ми много се е изплашила от съня,събудила се е и е казала на баща ми,че си тръгват.Успя да изплаши и нас.Тази година и в края на миналата преживя много,а и смърта на майка и не и се отрази никак леко.Притесненията и неприятностите се отразиха не само на нея,но и на нас.Вече съм по-спокойна надявам се и тя.Вашите мнения ми дойдоха много успокояващо и отрезвяващо - слязох на земята PeaceВъпреки,че като знам какво се случи миналата година по това време...още с идването на м.Декември ми стана едно...заради тази случка всички сме изтръпнали и този сън ми дойде малко в повече,а след това и разказа на сестра ми за сапуна,който майка ми ми е спестила,тъй като не му е обърнала внимание,не сме от хората които вярват много в  такива неща.Но сестра ми е прочела в нета за този сапун,че е предназначен за близък или човек кръстен на починалия,при което щом се стопи сапуна,се стопява и живота на въпросни човек -признавам,колкото и да съм скептична това ми дойде в повече CryОще веднъж  bouquet

# 609
  • Пловдив
Много ще съм ти благодарна, защото много се притеснявам и имам нужда от съвет.
Баща ми почина на 10.12.2011 за тези 22 дни не спирам да го сънувам. Повечето от сънищата са, че той е болен има високо кръвно или е в болница умира и лекарите не успяват да го спасят. Снощи пак го сънувах. Много бях привързана към баща си и ми е много трудно да осъзная какво се е случило. Как да тълкувам тези сънища? Вече се притеснявам

Понеже потребителката не може да публикува тук ме помоли да постна това което пита и ако може някой да тълкува съня и.  bouquet

# 610
  • Пловдив
maliby това ми звучи не сериозно със сапуна  Peace Спрете да мислите глупости ,така затъвате всички в собственото си въображение Peace

# 611
  • в моя свят на мир и любов
През януари са починали повечето от близките ми и затова този месец ми носи много тъга и спомени. Та вчера като си спомняхме с леля ми за починалите ни близки, тя ми разказа нещо странно.
Понеже прадядо ми умря в ръцете й, като няколко пъти е губил съзнание и се е събуждал, той й казал нещо странно. Че видял на онзи свят душите на умрели негови познати от селото - деца, жени, мъже. Назовал всеки един от тях по име. Казал, че на онзи свят имало всичко, но те не можели да го ядат. Хранели се като четели нещо от списък, който вадели от джоба си. 
Честно казано за първи път чувам такова нещо, дори не знам дали дядо ми се е изразил правилно, но не спирам да мисля за това.  Thinking
Непрекъснато имам чувството, че починалата ми майка е неспокойна и нещастна на онзи свят, но не зная какво да сторя за душата й и как да я "нахраня".

# 612
  • Пловдив
luda  Много интересно е това което еразказвал дядо ти  Thinking но щом го е разказвал ,значи има нещо вярно във този разказ. Peace
Аз раздавам за умрелите храна на хората и споменавам името на починалият ,и така всеси мисля ,че храната достига до тях. Peace

# 613
  • Mediterraneo

Аз раздавам за умрелите храна на хората и споменавам името на починалият ,и така всеси мисля ,че храната достига до тях. Peace

И аз така правя. Баница, баница на скъпия ми дядо... Така и не можах да му направя една обещана специално за него баница приживе. Сега правя и раздавам...

# 614
Сега ще ви разкажа че има връзка между живите и мъртвите.Един познат наскоро почина на 29-ти дек 2011 г.На 28-ми говорихме с него буквално си изля душата пред мен и ми каза всичко което го мъчи и тежи.Не можах да отида на погребението му-негови близки ме спряха.Но после той се яви в съня ми и ми каза Иди на гробищата и ще ме намериш аз съм там.И така отидох на гробищата и открих гроба му поднесох му цветя и запалих свещ!Това е доказателство че има връзка между живи и мъртви иче душите им са живи.

Общи условия

Активация на акаунт