True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 16 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София-Красна поляна
Кви къпънки newsm78 Ко и туй бе Светле newsm78
Пуканки на детски  Laughing

Ама и ква памет имат...миналото лято страдаше бат`Емо от главобол и аз се бях изумила. Решихме да правим скенер. И аз да го успокоя щото има страх от бели престилки като Зис, му казах че ще му снимаме бръмбърите в главата. Докато траеше скенера на него му втръсна и вика на доктора- Докторе много ли бръмбъри имам че се бавите толкова... hahaha
hahaha Кате,мър,Катооо. hahaha

# 271
Кви къпънки newsm78 Ко и туй бе Светле newsm78
Пуканки на детски  Laughing

Ама и ква памет имат...миналото лято страдаше бат`Емо от главобол и аз се бях изумила. Решихме да правим скенер. И аз да го успокоя щото има страх от бели престилки като Зис, му казах че ще му снимаме бръмбърите в главата. Докато траеше скенера на него му втръсна и вика на доктора- Докторе много ли бръмбъри имам че се бавите толкова... hahaha
Ох не hahahaвие сте като терапия.....ама ще спра малко да ви чета,че то ....положението много смешно
Ша дойда пак и сигурно най-много след 2 минути Joy
Ама и Зисссс как мърка Joy

# 272
  • гр.София-Красна поляна
Божеее,Беб,па аз се зачудих каква е тая Вампирясала лейди тука. Thinking
Айде аз отивам да си прибирам ученика.

# 273
Аз смених ника, как ви се струва? Бебочка много ми бебеее, хм Confused

Важното е,че другото не си сменила,че да те разпознаем Wink Аз пак ще те наричам Бебс Mr. Green

# 274
Бебс, как да ти викаме сега  newsm78 Вампс  Wink

Светле, то след 2 минути ще е същото. Внимавай да няма контракции, че ко правим.  Laughing

# 275
Azи съм ба Зис, нещо не ми беше благозвучно. Тъй ще я карам засега, ако не ще се туря една Гацова мама и ще приключа Mr. Green

# 276
  • гр.София-Красна поляна
Azи съм ба Зис, нещо не ми беше благозвучно. Тъй ще я карам засега, ако не ще се туря една
Гацова мама и ще приключа Mr. Green
hahaha Ох,нее,сега пак ще взема детето с голяма усмивка и ме гледат странно..

# 277
  • Срещу планината:)

Важното е,че другото не си сменила,че да те разпознаем Wink Аз пак ще те наричам Бебс Mr. Green

Големи сладури имате всички  Hug
Бебс и аз ще ти викам така,че новото много длъжко.
А на Светлето гледам подписа и се чудя какви са тези Г.С ..и .. дни, а то било някакви седмици  Rolling Eyes

Кате,май току що те добавих като приятел във фейса  Thinking мисля че си ти

# 278

Големи сладури имате всички  Hug
Бебс и аз ще ти викам така,че новото много длъжко.
А на Светлето гледам подписа и се чудя какви са тези Г.С ..и .. дни, а то било някакви седмици  Rolling Eyes

Гестационна седмица и колко дни остават до раждането Peace

# 279
Да Дю, тясно сме се обвързали вси тука  Mr. Green И с Камелия сме аверчета вече  Grinning

# 280
  • Срещу планината:)
Гестационна седмица въобще го не бях чувала  ooooh! но схванх че се отброява времето до термина  Simple Smile

# 281
Гестационна седмица въобще го не бях чувала  ooooh! но схванх че се отброява времето до термина  Simple Smile

Ще го чуеш като ти дойде времето,не бързай Mr. Green

# 282
Не разбрах у фейса коя е Бебс....

# 283
Вие сте виновни сега Naughty
заради вас забравих,че ще си епилирам краката......то бива бременелски мозук Joy

# 284
Какво правите вие, бе!  Shocked Ама и аз какво се учудвам не знам...

Бебс, при мен все още си си Бебочка, не нам що... А, че ти е хубава зодията, хубава е, я, макар че и нея я недолюбват другите  Laughing

Светле, виновни сме за всичко, вярно си е!

Общи условия

Активация на акаунт