True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 850
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Диди, добре дошла  bouquet
Да знаеш не се караме, само Трайкова стреля без предупреждение на месо, имай го предвид Mr. Green
Я кажи къде почива Алекс, интересно ми е Whistling
Вижте това, моля ви се, щях да падна

# 571
Момичета няма смисъл да се караме, така или иначе едва ли някоя от нас ще го срещне наяве.
Въпреки че аз знам къде почива лятото и точно там ще ходя да живея.

А не бе,не се караме,само се стреляме и ти си на косъм............ Whistling Много съм зла териториално Twisted Evil Опс,и майора се появи,за да предпазва от посегателства Mr. Green

# 572
Почива на Канарските острови.

# 573
Момичета няма смисъл да се караме, така или иначе едва ли някоя от нас ще го срещне наяве.
Въпреки че аз знам къде почива лятото и точно там ще ходя да живея.

А не бе,не се караме,само се стреляме и ти си на косъм............
кой е на косъм

# 574
Канарите не са далеч, Трайкова мисля, че можем да се изфирясаме натам. Ти ще посетиш Алвекс, аз ще пазя Whistling

# 575
Почива на Канарските острови.

Умник ми е той,умнииик Wink

Канарите не са далеч, Трайкова мисля, че можем да се изфирясаме натам. Ти ще посетиш Алвекс, аз ще пазя Whistling

Ти не си от най-надеждните пазачи на Алекс,но ще си помисля....... Mr. Green

# 576
Диди, ти сега да не вземеш да се вържеш, ние само си хортуваме тука. тя и мен щеше да отстреля Трайкова, даже почти ме рани, ама оцелях, на. та и приятелки станахме, та и пазя него, та и Бил, та и Алсид Mr. Green Heart Eyes  bouquet

# 577
Диди,ако имаш време и желание ти препоръчвам да прегледаш старите теми,линковете са на 1-ва страница Peace Така хем ще влезеш в тон с дискусията,хем ще се посмееш,хем ще намериш доста снимки и инфо за актьорите и за новия сезон Peace

# 578
ОХ Т .... да вземеш и мен,не е мой тип винаги съм го подчертавала.Може бат Бил да се появи или Деймън?

# 579
Диди, ти сега да не вземеш да се вържеш, ние само си хортуваме тука. тя и мен щеше да отстреля Трайкова, даже почти ме рани, ама оцелях, на. та и приятелки станахме, та и пазя него, та и Бил, та и Алсид Mr. Green Heart Eyes  bouquet
не вярвам.Нали Диди?
Те мен ме минираха.Ей от кога говоря,че не пипвам Бил без  разрешение,ама не ''верват'' някои хора и туй то Sad

# 580
Диди,ако имаш време и желание ти препоръчвам да прегледаш старите теми,линковете са на 1-ва страница Peace Така хем ще влезеш в тон с дискусията,хем ще се посмееш,хем ще намериш доста снимки и инфо за актьорите и за новия сезон Peace
Нортман не се дава лесно hahaha

# 581
Трайкова един не ти ли стига  Whistling
Ей сега ще погледна

# 582

Нортман не се дава хич  Naughty

Трайкова един не ти ли стига  Whistling
Ей сега ще погледна

Е,един де-Ерик и Алекс се водят за един Mr. Green

# 583

Нортман не се дава хич  Naughty

Трайкова един не ти ли стига  Whistling
Ей сега ще погледна

Е,един де-Ерик и Алекс се водят за един Mr. Green
hahaha

# 584
За мене са двама.
Единия е вампир, а другия нормален човек.

Общи условия

Активация на акаунт