True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 791
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
И на мен - викингски крал, бреййй! къде е то...юни...и сигурно на седмица по 1 серия  Sad

# 676
Doбро утро
Благодаря за пожеланията
Трайкова радваш окото Grinning.Сбърлкала съм името на филма,то нали само'' tru blood'' ми е в главата.Исках да кажа ''Кръвни връаки''Аз харесвам криминалета,макар,че тези 2 сериала доста трудно ще се наредят до калсики  в крими филмите Peace

# 677
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро,момици. Hug
Трайки,тенкю за новините моме.
Танче,честита кола.
Със здраве да си я ползвате и се надявам,че няма да я ползваш за отвличане на Бил. Wink
Няма да ви казвам на вънка какъв ад е.
То валяло,валяло та се забравило, едвам заведох дечко на градина. ooooh!

# 678
Дубрютру и от мен, пак на тръстиката... Tired Кога почна тоя уикенд, кога свърши...

# 679
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру и от мен, пак на тръстиката... Tired Кога почна тоя уикенд, кога свърши...
Куцпилче,за тебе тръстика а за мене уикенда е през седмицата.
Направо ме уби с този твой сън и купичката с кръв. hahaha
Божке,съвсем се чалнахме.

# 680
Ирка не само ти си на тръстиката.И аз по изключение съм в офиса.Добре,че няма никой,заминаха на някъде,затова ме помолиха да ходя там другата счетоводителка била болна и нямало кой да стои да вдига тел Laughing
И аз сега се мъча като грашан дявол докато отворя стр,то ще стане обяд Mr. Green

# 681
Здравейте,
Трай много тенкс за новните, супер са, амам ще ме умори това чакане, еййййй.Ще скъсаме синджирите до юни. Много ще се кефя, ако на Трайки свекъра участва в ТБ, ще е много яко Wink

# 682
Здравейте,
Трай много тенкс за новните, супер са, амам ще ме умори това чакане, еййййй.Ще скъсаме синджирите до юни. Много ще се кефя, ако на Трайки свекъра участва в ТБ, ще е много яко Wink

Нали?И на мен ще ми е голяма кеф да ги гледам двамата Mr. Green Ще бъде истински празник за нашето семейство  Party

# 683
  • Срещу планината:)
 Hug Здравейте

едвам намерих място да паркирам шейната  Wink

Ей Трайки,вие цялата фамилия ще се изредите в сериала,да не те поканят като някоя викинкска принцеса.

# 684
Куцпилче,за тебе тръстика а за мене уикенда е през седмицата.
Направо ме уби с този твой сън и купичката с кръв. hahaha
Божке,съвсем се чалнахме.

Мани, мани и все по-зле ще става. Но вчера определено предозирах, не бива пак да правя такива неща, хем Здрачове, хем после 8,9,10 епизод от Кръвта ooooh!

# 685
 Joy Joy JoyВлизам в темата на Здрач и единсвено кого заварвам там Капитана.

# 686
Ей Трайки,вие цялата фамилия ще се изредите в сериала,да не те поканят като някоя викинкска принцеса.

Ами нищо чудно,като съм такава връзкарка.......... Whistling Mr. Green

# 687

hahaha Правя обичайната сутрешна проверка  Mr. Green

Таничка, ще се радвам да те видим и теб в трети сезон Laughing

Кате, ей го къде е юни, бе, то не остана. Почти стигнахме март, преполовихме пътя, кажи-речи. Кво съм такава оптимистична и аз не знам  Thinking

# 688

hahaha Правя обичайната сутрешна проверка  Mr. Green

Да видиш Джентълмена дали е добре, и дали някоя не му изпила кръвчицата  Twisted Evil

# 689

hahaha Правя обичайната сутрешна проверка  Mr. Green

Да видиш Джентълмена дали е добре, и дали някоя не му изпила кръвчицата  Twisted Evil

Ми да, те го разкъсват там направо ежедневно.  Joy И ето, проверката поднесе добри новини, както виждаш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт