True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 829
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Хай!

Докладвам, че не ми се получи сънуването - сънувах, че ме подкупват да продам фирмен патент за лекарство (фирмата ми няма нищо общо с фармацевтиката Shocked) Предложиха ми 10 милиона долара.  Mr. Green И аз кандисах. После украинците работещи във фирмата (нямаме украинци) направиха бунт по някакви причини, взеха ме за заложник и ме караха да пия кръв от купичка  Joy Не знам вече какво да кажа...

# 661
  • Срещу планината:)
Хай!

Докладвам, че не ми се получи сънуването - сънувах, че ме подкупват да продам фирмен патент за лекарство (фирмата ми няма нищо общо с фармацевтиката Shocked) Предложиха ми 10 милиона долара.  Mr. Green И аз кандисах. После украинците работещи във фирмата (нямаме украинци) направиха бунт по някакви причини, взеха ме за заложник и ме караха да пия кръв от купичка  Joy Не знам вече какво да кажа...

шефе много развинтено въображение вадиш hahaha, да не си се забъркала с руската мафия

# 662
Tрайкова благодаря за moonlight-изгледах 1с.Но няма суб за 3,4,5,6 ?
май наистина ще се окажеш права.Мисля ще е по интересен от ''blood ties'' Peace
да почерпя за колата

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 08:27 от tanq 70

# 663
 newsm10 Танче със здраве да си я ползвате.Много екскурзии в страната и чужбина  Hug

Снощи изгледах Daybreakers става  Rolling Eyes интересно беше колко малко е нужно на вампира да стане отново човек Thinking
Жалко,че процеса след повторното превръщане в човек е необратим,ако пак ти се прииска да стнеш Вамп Peace

# 664

шефе много развинтено въображение вадиш hahaha, да не си се забъркала с руската мафия

Кво ми говориш... от малка съм луда.

ПП Здрач изгледахме, засега няма да си убивам приятелката, много се смя  Mr. Green Почваме Новолуние  Joy

Танче, честито и безаварийно! Ама Moonlight не е по-добър от ТБ, тъй да знаеш!

# 665
Как Муннлайт по-добър???Тези дедективски вампирски истории са ми скучни и постни,особено Кръвни връзки.А Муунлайт не стигнах до 2ра серия Crazy
Дю-дай линк от къде изтегли филма,че в замунда мисля ще е с лошо качество...Daybreakers.

# 666
Как Муннлайт по-добър???Тези дедективски вампирски истории са ми скучни и постни,особено Кръвни връзки.А Муунлайт не стигнах до 2ра серия Crazy
Дю-дай линк от къде изтегли филма,че в замунда мисля ще е с лошо качество...Daybreakers.

аз от замундата го свалих

# 667
Дърпам и аз Mr. Green

Днес гледах Duplicity с Клайв Оуен и Джулия робъртс,не ми хареса филма,но там малка роля има Арлийн,изобщо не я познах,докато накрая не и прочетох името.Тази жена не спира да ме изненадва приятно с различния си имидж....

# 668
Tрайкова благодаря за moonlight-изгледах 1с.Но няма суб за 3,4,5,6 ?
май наистина ще се окажеш права.Мисля ще е по интересен от true blood Peace

Радвам се,че ти е харесал Hug Всъщност не съм казала,че е по-добър от Кръвта,а от Кръвни връзки Peace

Ирка,кръв пиеш на сън а? Май е нормална реакция на вампирската ни страст Mr. Green

Ками,аз преди няколко месеца се опитах да гледам Duplicity,но не ми грабна вниманието и на 10-та мин го спрях Tired

# 669
Щастлива съм да кажа, че не ми се наложи да убивам най-добрата си приятелка, макар че я оставих да кръстоса поглед от Едуардова сласт  Laughing И й завиждам - да гледа и двата филма заедно за пръв път, ммм. Както и да е, аз в момента съм тотално извън час, тя отиде за още бири, че да се възстановяваме. Ерго, изобщо не знам за какво ми говорите  Joy

Таничка, мани ти, кръвта, с която ме захранваха, беше кръв, пусната от отрязаните пръсти на други заложници... Това е влиянието на Супернатуралните...

# 670
Аз само наминавам да ви поздравя, много съм снощна. Бях в един пиано бар до 4 сутринта, доста се позабавлявах, разбира се попрекалих с алкохолните и напитки сега съм, ни жива, ни умряла Crazy
Тъй че на мен не може да се разчита днес за стражуване, пияна е стражата, пияна, та и сега и спря тока и вече е пияно-бясна Twisted Evil

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 18:09 от Bebo4ka

# 671
Аз само наминавам да ви поздравя, много съм снощна. Бях в един пиано бар до 4 сутринта, доста се позабавлявах, разбира се попрекалих с алкохолните и напитки сега съм, ни жива, ни умряла Crazy
Тъй че на мен не може да се разчита днес за стражуване, пияна е стражата, пияна, та и сега и спря тока и вече е пияно-бясна Twisted Evil

Аз съм тук, майоре, само на 3 бири.  Mr. Green

Пссст, всичките на опашките да внимавате!  hahaha

# 672
# 673
Добро утро!
Мила ми Татянка, благодаря за ранните вести. След като станах с кокошките и видях половин метровите преспи на двора, реших да не тормозя дечко по пътищата към градината и сега кьоря кървясали очи в монитора  Mr. Green
Търпението ми до 3-ти сезон взе да се изчерпва, още повече, че така ни палят фитилите. Да не говорим за 5-ти епизод - ще бъде квото ще бъде  smile3508
Дали ще са само 12 епизода  Crossing Arms
А наш Сашко как принудил ГаГа-та да слабее  hahaha Да я накара и пластика да си направи и да се пооблече малко прилично...Ма той май по парцалки си пада все  Thinking Трайкич, да ти сменим гардероба, а, душко?!  Wink

# 674
Трайкич, да ти сменим гардероба, а, душко?!  Wink

Няма нужда бе Кате.Достатъчно е да си намеря домашните дрешки от преди 10 години и съм готова парцалчица Mr. Green
Ще ми е интересно да видя татко Стелан,като татко Улфрик Laughing

Общи условия

Активация на акаунт