True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 772
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Сънувах СВЕКИ изправи ми се косата.Вампирка ,като ме захапа и се събудих,ох добре че е било сън ooooh!
Намерила съм какво да сънувам пфу.Вярвате,не вярвате още треперя #Crazy

Ауууу,не стига,че си сънувала свеки,ами и вампирка-е това се нарича двоен кошмар ooooh! Дано по-бързо да го забравиш Praynig
оооох благодаря.Не стига,че я сънувах,ами звъни тел и чувам нейния глас Twisted Evil;;Слез долу ми отклюи'' #Crazy
ОХ наистина не е за вярване.Дори се обадих на мъжо да му разкажа хм-УМРЯ ОТ СМЯХ-нали не сънува тъща си лесно му е на него ooooh!

# 646
Като, транскрибирай, транскрибирай, да разбера и аз!
За браточките - мен Сам не мож ма привлече, щото сме родени на една дата, съвсем братец е той, душицата тъпа (кат мен).  Hug Но другия могъл би да ме стопли, ако на света не беше се родил Джентълмена. Родил се е и туйто! Трябва да проверя дали пък не  се е родил в петък, хммм, интересно...

Танче, мило, съчувствам, въпреки че мойта си свеки я обичам от сърце и душа. То аз собствения си мъж съм сънувала в такива ужасни ситуации, че на сутринта ми е идвало да го удуша, та затова разбирам  Mr. Green

# 647
Благодаря Ирка. HugЧак да се обичаме искренно-не,но винаги спазваме добрия тон и се съобразяваме,което мен ме устройва
Утре ще ви черпя.Мъжо днес е купил кола и в момента пътува.Знам само,че фолксваген пасат/той държи на марката/,с климактроник.По принцип аз нямам никакви други претенции/не разбирам от коли/ освен климатика и да е дизел.Не мога да пътувам в бензинови коли,става ми лошо

# 648
Ами честито,със здраве да си я ползвате travel

# 649
Ами честито,със здраве да си я ползвате travel
От твоята уста в божиите уши.БЛАГОДАРЯ HugУтре ще пиша повече за какво иде реч

# 650
Къде сте момичета.  newsm78
Танче честито за колата.  Hug
На мен мъжо ми обеща като отида при него да ми купи на мен кола той си има някакъв мерцедес ама аз искам нещо по малко,като за мам с дете.   Grinning

# 651

Ами ние събота и неделя не сме толкова активни,но за сметка на това през седмицата си наваксваме Crazy

# 652
Ааааааааааааа събота и неделя мъжете ви почиват и им отдавате заслуженото.
Браво на вас мислите и за тях.
Ние след малко ще се къпем с малката и после я слагам да спи.

# 653
Тук сме наличните охранителни органи, Didi, сиреч аз  Mr. Green Наминавам да ви помахам с ръчичка (и да припомня, че АК47 ми е в лявата ръка нон-стоп Sunglasses) и се връщам при браточките Уинчестър.

Мислете му, ако утре по обяд заваря конфликти! Sly Ще глобявам по азбучен ред, освен ако не сънувам прелести  Crossing Arms

# 654
Тук сме наличните охранителни органи, Didi, сиреч аз  Mr. Green Наминавам да ви помахам с ръчичка (и да припомня, че АК47 ми е в лявата ръка нон-стоп Sunglasses) и се връщам при браточките Уинчестър.

Мислете му, ако утре по обяд заваря конфликти! Sly Ще глобявам по азбучен ред, освен ако не сънувам прелести  Crossing Arms
Ха така покажи им кой командва парада Naughty
Лека вечер и от мен Hug

# 655
# 656
Дубрютру!
Гледах снощи fox life - явно всеки епизод ще е 1-ви епизод  Mr. Green Няма да си причинявам повече този шок. Не мога да изтърпя дубльорите - не че са лоши /познати са ми от други филми/, но не мога да ги напасна на образите. Свикнала съм натюрлих  Laughing А на Тара като не й чувам пискливото гласче, все едно не е Тара  Crossing Arms
Тъй! Казах! Хау  Wink

# 657
Да,снощи повтаряха епизода...явно ще дават по 1 серия на седмица.
Наистина е ужасно с дублаж...а аз накрая сънувах Джейсън,ама той цял епизод си размятва плочките и мускулите..
А Бил изглежда доста добре в 1 серия...,за разлика от СССССССССССССсъкиииии.

# 658
  • Срещу планината:)
Привет  55

И аз се бях заредила пред ТВ  за 2 епизод, и аз поред път се убедих,че бг аудиото ми бърка в здравето.

Тара има един такъв глас,ми не могат да го докарат,ното на Сукито гласчето,а дубльора на Бил едвам го превижях Twisted Evil

# 659
Добро утро и от мен Hug Минавам за малко и незнам кога ще се включа пак,но щом органите  на реда са си на мястото се мога да се оттегля спокойно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт