True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 797
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Абе мисля да разнообразя малко 1-ва страница,че вече доста време сме само на черните постери newsm78 Та докато си ровичках ми попадна тази рисунка Mr. Green

# 706
 Дю няма какво да се домогвам аз от децата вкъщи не мога се уредя с пилешко Laughing Wink

# 707
Абе мисля да разнообразя малко 1-ва страница,че вече доста време сме само на черните постери newsm78 Та докато си ровичках ми попадна тази рисунка Mr. Green
Както решиш със сигурност ще е нмого готина 1 стр Peace  bouquet

# 708
  • гр.София-Красна поляна
Ми,Командирш,може да турим и джентълмена като добавка.
Само споко,не се нерви. Wink
Може да засадим и ,,джентълменова-английска,, порода.
За вас,спешъли.
Да рупате английски витамини все пак.

# 709
Ми,Командирш,може да турим и джентълмена като добавка.
Само споко,не се нерви. Wink
Може да засадим и ,,джентълменова-английска,, порода.
За вас,спешъли.

hahaha Задължително! Успокоих се  Hug

# 710
http://vbox7.com/play:f29c35b3
ИРКА СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ Hug

# 711
  • Срещу планината:)

Нищо,че е за Ирка надникнах и аз  Embarassed Филма дали го има в замундата.

# 712
Хе, благодаря ти, Танче!  Hug

# 713
Абе къде изчезна Катето? newsm78 Предстои пускане на новата тема,а тя не е на старта Thinking С кого ще се състезава сега Зисrunning

# 714
А, Зис е талантлива, тя може и със себе си да се надбягва  Mr. Green Ама и тя зачезна нещо...

# 715
А, Зис е талантлива, тя може и със себе си да се надбягва  Mr. Green Ама и тя зачезна нещо...

hahaha Естествено,как можах да я подценя така? Joy Joy

# 716
Лелеееййй, докато прокопая тунел до магазина и се върна отново копаейки ще изтърва стартовата позиция към новата тема, а днес Зис, съм с терлици с шипове  Mr. Green като маркови бутонки  Wink
Таз идея за плакатчето на Сукиту е много свежарска, но втори плакат с Алсид не мойме турим, щот` не давам  Crossing Arms Ако ще краде някого, това ще е мене. Готова съм, сменила съм козината си, чакам  wait

Аз се хванах Менталиста да гледам и съм много приятно сюрпризирана. Харесва ми филма  Peace
А, да се върна към вълчата тема - в събота гледахме з милото върколашки филм - Dog Soldiers - бахти върколейщините. Като върлини дълги - викам си "Туй като мен и Алсидчо направо - по 2 метра дължина"  Laughing Ама едни страховити брррррррр

# 717
Лелеееййй, докато прокопая тунел до магазина и се върна отново копаейки ще изтърва стартовата позиция към новата тема, а днес Зис, съм с терлици с шипове  Mr. Green като маркови бутонки  Wink
Таз идея за плакатчето на Сукиту е много свежарска, но втори плакат с Алсид не мойме турим, щот` не давам  Crossing Arms Ако ще краде някого, това ще е мене. Готова съм, сменила съм козината си, чакам  wait

Аз се хванах Менталиста да гледам и съм много приятно сюрпризирана. Харесва ми филма  Peace
А, да се върна към вълчата тема - в събота гледахме з милото върколашки филм - Dog Soldiers - бахти върколейщините. Като върлини дълги - викам си "Туй като мен и Алсидчо направо - по 2 метра дължина"  Laughing Ама едни страховити брррррррр

ше ме умОриш, Като, честна дума!  Joy

# 718
Абе Кате,аз намерих и един върколашки плакат,ама много грозен бе Sick Направо сърце не ми даде да го постна тук в хубавата ни темичка Stop

# 719
  • гр.София-Красна поляна
Тука съм,бре.
Въй,Катооо,терлици с шипове. Confused
Днеска трябва да бягам по-бързо от всякога да не ми продупчиш дупйето кат правиш големи крачки. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт