Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 146
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Ааааа, не е честно, и аз тогава обещавам да бъда палава и непослушна и да мъркам на Дженсънови снимки. Искам и аз сурово и продължително наказание, пък. Crossing Arms

# 91
Ааааа, не е честно, и аз тогава обещавам да бъда палава и непослушна и да мъркам на Дженсънови снимки. Искам и аз сурово и продължително наказание, пък. Crossing Arms

Сигурна съм, че отчето ще бъде така милостив да те накаже и теб Mr. Green Joy

# 92
Нямаш ядове, Стич! Отец Сам е всеопрощаващ, но много строг и следи строго за изпълнението на наказанията, които налага. А за мъркане по снимки на разни ми ти грешници е най-суров.  Laughing

# 93
Нямаш ядове, Стич! Отец Сам е всеопрощаващ, но много строг и следи строго за изпълнението на наказанията, които налага. А за мъркане по снимки на разни ми ти грешници е най-суров.  Laughing

Ех, да бях измъркала и на снимката на вещера, дето ми я пробутваше, щеше да ме наказва до края на живота ми Joy

# 94
.... но много строг и следи строго за изпълнението на наказанията, които налага. А за мъркане по снимки на разни ми ти грешници е най-суров.  Laughing

Като гледам последните постове -  Хм, снимки, грешници.... Кас...  Се сещам и аз да добавя нещо за по-приятни сънища...  Heart Eyes Twisted Evil
... не си го давам... Blush

# 95
 Shocked Уау... мрррррр исках да кажа.

Ти пускай още такива снимки пък после някой ще те пита дали си го даваш или не. Twisted Evil

# 96
.... но много строг и следи строго за изпълнението на наказанията, които налага. А за мъркане по снимки на разни ми ти грешници е най-суров.  Laughing

Като гледам последните постове -  Хм, снимки, грешници.... Кас...  Се сещам и аз да добавя нещо за по-приятни сънища...  Heart Eyes Twisted Evil
... не си го давам... Blush

Shocked Shocked
arkady, ти хвърли страховито предизвикателство с тази снимка към градинарки и мараканки. Направо издави рибата, обаче не мога да те мисля как ще си опазиш райската градина Joy

# 97
^ Аз да се похваля, че сърце не издържа....... Crazy

Вий си дръжте Сам и Дийн - обещавам няма да ги погледна повече(освен само за да си догледам сериала) - таз нощ искам Миша... Rolling Eyes
 ПС: и после бил ми той ангел..... макар и паднал....

# 98
- таз нощ искам Миша... Rolling Eyes
То сега заради теб и ние тази вечер ще искаме Миша и ще сме много непослушни.

# 99
  • Разпиляна във въображението
Лелеее, какво става в таз тема. И на Ангела посегнахте. Въх Whistling

Фейче, не може ли да се намери някое гифче с по-изразителните пози на Хорейшо? Ама как съм се смяла на тази сцена просто не е истина.

# 100
Лелеее, какво става в таз тема. И на Ангела посегнахте. Въх Whistling

Фейче, не може ли да се намери някое гифче с по-изразителните пози на Хорейшо? Ама как съм се смяла на тази сцена просто не е истина.

Само ме насочи и ще ти направя гифче от който момент искаш Heart Eyes

Иначе след тази снимка на Ангела усещам как отборът на ненаситниците ще се увеличи драстично Laughing

Стиченце, не си мисли, че не те чета какви ги пишеш Naughty

# 101
  • Разпиляна във въображението
Ще я прегледам и ще пиша.

# 102
Като ми мъркаш по Дженсън, сега ще ми търпиш ангелските копнежи, грешнице. Twisted Evil

Ето един Самейшо и от мен.

# 103
Като ми мъркаш по Дженсън, сега ще ми търпиш ангелските копнежи, грешнице. Twisted Evil

аз ще ги изтърпя, то е ясно. Въпросът е дали патронът ще ги изтърпи Joy

# 104

Иначе след тази снимка на Ангела усещам как отборът на ненаситниците ще се увеличи драстично Laughing

Таман Сам и Дийн ще са мнооогооо заети да опрощават греховете Ви(в момента не мога да намеря снимките им с духовните премени Wink ).... А ние с Миша ще си споделяме божествени 'мигове'.... Praynig newsm76

Общи условия

Активация на акаунт