Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 673
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
 newsm44 newsm44 Свърших първи сезон. И въпреки, че свърши лошо  smile3518 от утре започвам с втори. Да видим какво ме очаква.
Сега драги мои отивам да спя (най накрая) спокойно  smile3507
Ай де лека нощ и сладки супернатурални сънища

# 721
Добър ден!
Добре дошла на Изида! Крайно време беше, то бива бива парти, ама ти се забрави!  Wink Да не говорим, че почна да ни липсваш  newsm56

bicho malo, ако знаеш как ти завиждам, че днес ще гледаш за първи път първия епизод от втори сезон! Той ми е един от най най-любимите!

Фейче,   bouquet Hug за поста! Много ме изкефи Младия Макгайвър как спаси света с подръчни материали  Laughing

А ето и нещо от мен - Интервю с изпълнителният продуцент на Supernatural McG от 100 епизодното парти.

И един особено измъчен Дийн - http://www.youtube.com/watch?v=qRVnskszbws&feature=player_embedded

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 10:36 от Злата с метлата

# 722
Добър ден!
За бързото признаване - вярно, но все пак не съм споменавала какво съм правила там, нали? Wink Mr. Green

Поздрав за весел ден:

# 723
И докато Дийн страда с какво мислите се занимава г- Екълс? Ето едни адски скучни снимки, на които се вижда, че играе адски скучния за мен голф. Как пък можа точно с този спорт да се захване, а не например с нещо предполагащо голо до кръста запотено тяло  Mr. Green

# 724
  • В средата на времето
Добре дошла на Изида! Крайно време беше, то бива бива парти, ама ти се забрави!  Wink Да не говорим, че почна да ни липсваш  newsm56

Hug    bouquet ами то след такива емоции, на човек му трябва поне седмица да се освести Mr. Green Аз дори на себе си липсвам в последно време Laughing

Break my heart into a thousand pieces Whistling Песента е страхотна Heart Eyes

Аууу на тази снимка е потресяющ Crazy Някой да му каже да не се огащва такъв Joy

# 725
На Дийн някак си му отива да го раздава тежко и да играе гъзарски спортове като голф. Laughing
Обаче ако видя Джаред да играе голф, ще припадна официално, обещавам ви Laughing

Изи и Дейна, подписите ви са супер идейни Laughing

# 726
Хехе, да се включа и аз. Голфът определено е спортът за тежкаря Mr. Ackles. Grinning Вярно се е поогащил на онази снимка, ама простено му е.
Злата, чакам с нетърпение продължението на младежката кариера на Патрона Simple Smile Hug

Фейче, ще имаме ли нова тема?  newsm78

# 727
Фейче, ще имаме ли нова тема?  newsm78

Естествено, че ще имаме Simple Smile

# 728

Общи условия

Активация на акаунт