Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 676
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Злата - аз да ви повдигна настроението... Да блесне с хубустта си!  Mr. Green То  мойто ангелче  тази му е единствената снимка в пълен блясък, която намерих из нета... Cry Човека  е женен, а щастливката явно не дава току-така да и го гледат по кожа явно... Rolling Eyes Twisted Evil Така че с нея ще си осана май...
Ехх ... Flushed Two Hearts
....

# 706
Здравейте, гледам пак сме се вихрили днес, а част от класа не можахме да се включим ефективно в дискусията и затова сега ще наваксваме Simple Smile
Най-напред - поздрави на новопостъпилите в стройните редици на Маракана - bicho malo, добре дошла Hug Радвам се, че си се ориентирала към "правилния" брат още от самото начало, но като се замисля, то 99% от фенките на сериала се ориентират към него, така че върлото ти фенство към Dean Team е напълно разбираемо Simple Smile  Mr. Green

Злата, мерси за снимките на Импалата, тъкмо си търсех нещо качествено с колата, което да си лепна за тазседмичен декстоп уолпейпър. (Мразя спелуването на английски думи с български, ама как да е  Whistling) За снимките на Сам и Дийн, които arkady е постнала, мога да кажа само едно "Благодаря"   bouquet без и през ум да ми мине да се карам, задето е поизоставила захласа си по Шлиферчето и се е прехвърлила към, хм... разсъблечените форми на двамата Уинчестърови. Simple Smile  Crazy

Що се отнася до въпросните "разсъблечени" снимки на двамата от всички фотоси на подобна "тематика" в нета, истински са не повече от 10-тина снимки и то предимно кепшъни от епизоди, в които са се снимали (в други сериали или в СПН). Хавлиените снимки са истински, снимката с топката за ръгби на Дженсън е истинска, и.... май това са.
Тази иначе толкова разтърсваща снимка:

винаги съм се чудила истинска ли е или не? На мръсното ми подсъзнание му се иска да е истинска, но разумът ми навява други мисли - поне не мога да се сетя КЪДЕ (епизод, промо, календар, нещо-си) и по какъв повод Дженсън, очевидно в ролята на Дийн СЕ Е СНИМАЛ В ПОДОБЕН ВИД!  Shocked Шокирана и Pleased съм едновременно. Simple Smile Моля, специалистките по издирване на снимки да се произнесат дали не са попадали на някакво инфо дали въпросното фото е истинско или е плод на мноооооого добрите умения с Фотошопа на някоя побъркана фенка като нас  Peace

# 707
То  мойто ангелче  тази му е единствената снимка в пълен блясък, която намерих из нета... Cry Човека  е женен, а щастливката явно не дава току-така да и го гледат по кожа явно... Rolling Eyes Twisted Evil Така че с нея ще си осана май...
Ехх ... Flushed Two Hearts
.... [/color]

Браво, аркади, супер снимка на ангела, в който нищо ангелско няма, ами само навява греховни мисли,......  Crazy  Mr. Green
Миша женен ли е?  #Crazy ooooh!

Я, вижте на какво попаднах - Мистериозната къща на Уинчесър. Това е видео от една поредица "Мистериите по света", която няма нищо общо със сериала, (освен името на къщата, за която иде реч), но пък мисълта, че някъде има къща, за която се носят легенди, че е обитавана от духове и носи звучното име "Къщата на Уинчестър" -  Crazy как да не събуди интерес?

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 21:16 от Dana_Scully

# 708
Уоу!!! Добре че не си легнах с кокошките тази вечер! Я гледай какви красоти сте показали Mr. Green Направо да ги схрускаш и братчетата, и ангелчето паднало!  Twisted Evil Сега поне знам какво ще сънувам Crazy

Мдам, женен е Миша, щастливо при това Heart Eyes (справка ИМДБ).
Пък аз утре поръчвам тениските, и за мен и за мъжо. После ще ги покажа. Отново благодарско на Злата и Ангелчето за съдействието Hug

# 709

AУУУУУУУУУУУУУУУУ!  smile3521  newsm03 Двамата ми най-любими актьори в едно кадро! Мале мила!  smile3544
Злата - ще те обичам цели три месеца, задето поде тази кампания "Младите роли на Дженсън".  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 21:42 от Dana_Scully

# 710
Пък аз утре поръчвам тениските, и за мен и за мъжо. После ще ги покажа. Отново благодарско на Злата и Ангелчето за съдействието Hug

Непременно да ги покажеш! Къде ще ги поръчвате?

Злата - ще те обичам цели три месеца, задето поде тази кампания "Младите роли на Дженсън".  Heart Eyes

Еееее, Дейнче, надявах се да ме обичаш поне пет месеца  Wink Laughing

# 711
Еееее, Дейнче, надявах се да ме обичаш поне пет месеца  Wink Laughing
Такъв е лафа! Ти не се хващай за думата, аз си те обичам по принцип.   bouquet "Тугедър-тугедър" малко прозвуча, ама....  Twisted Evil  Mr. Green Grinning Мараканките ако не се обичаме и подкрепяме, на кастиелки и градинарки ли да разчитаме..... Grinning Grinning

# 712
^ хахахах а  браво бе! Хм малко съм засегната - никакво доверие значи... Crazy

Иначе "да" сладкият "Шлиферчо" е щастливо женен за гимназиалната си любов( с такова убеждение останах, че е от тогава де). Не е някаква си красавица, симпатяга е и е умна Wink - Знае каква жена да си вземе Миша  Rolling Eyes Sunglasses

# 713
  • В средата на времето
Забавлявате се, м? Crossing Arms Без мен Crossing Arms Grinning

Добре дошло на новото попълнение на стадион Маракана  Wink  bouquet

Много пракрасни снимки видях и много интересно инфо! Благодарности големи от мен за всичко Hug

Агент Скъли, нали нямате против, че ви краднах леко подписа Grinning Wink

# 714
Забавлявате се, м? Crossing Arms Без мен Crossing Arms Grinning
Изи, ей сега ще ти наскочат. Заподозряха те вчера, че си си изчезнала за уикенда, за да развратничиш с патроните във Вегас. Joy

# 715
  • В средата на времето
Изи, ей сега ще ти наскочат. Заподозряха те вчера, че си си изчезнала за уикенда, за да развратничиш с патроните във Вегас. Joy

Joy Mr. Green....ехххх и аз бях там и 2 дни ядох и пих, по брадата ми се стече, в устата ми не влезе (като в приказките).... Joy

Eдин фотошопнат, но все пак прекрасен Дийн Grinning

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 23:27 от Izida

# 716
Изи, здравей! Виждам, че си оживяла след безпаметното ергенско парти на Джаред, което се състоя в събота и неделя  Twisted Evil Дай бързо отчет къде се загуби та чак днес се включваш?  Mr. Green Данийл и Джен звъняха вече 5 пъти (всяка) да си търсят възлюбените и постоянно ни надничат в темата дали няма да се появят отнякъде Simple Smile Ти май остана последна на партито, така че ще трябва да разказваш, няма как  Crossing Arms  Hug

Никак даже нямам против, че си демонстрирала принадлежността си към Дийн-тийм. Както казах и на Злата, ние верните Мараканки трябва да се подкрепяме. Simple Smile

# 717
Да не забравя тази вечер да ви пусна прегледа и на Джаредовите млади години

През 2003 г. Джаред се снима в два филма. Единият е  Young MacGyver, което трябвло да бъде сериал, обаче са снимали пилотния епизод и дотам са си останали. Джаред играе главнатя роля на момче, което заема мястото в организацията на своя чичо.

Ето клипчета с него
http://www.youtube.com/watch?v=kh9Q1E9ocD0

http://www.youtube.com/watch?v=SlsVZxA39vk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PSaZ1B-8ezA&feature=related

И малко снимки

# 718
Фейче, мерси за ограмотяването.   bouquet Голям сладур е в тоз Young MacGuiver. Спомням си едно време, че много харесвах сериала Макгайвър с истинския... Макгайвър - правеше големи щуротии и си беше мачо-мен Simple Smile Сега ми е смешен като го гледам, но някога ми е бил забавен и много му се кефех. Simple Smile
От Джаред би излезнал страхотен млад Магайвър, жалко че не са го продължили.
А - на първото клипче (с промото на серията) и той показва, че го може туй прочуто "Model face" Joy

# 719
  • Някъде в търсене ............
Ауу, здравейте Laughing как сте се развихрили  браво.
Добре дошли на новите дами и мъж Hug
Нещо сте много весели след партито, аз се бях покрила и ви наблюдавах отстрани  Mr. Green.
Нещо някои много бързо се разкриха, бива ли така Wink
Снимките са разкошни, но как ще се спи newsm78.
Аз съм гледала този Блонди, чак сега се светнах че тогава си го харесах Дженсън, но нямаше толкова инфо колкото сега  Embarassed, не беше лош Embarassed...

Общи условия

Активация на акаунт