Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо се набляга толкова много на прегръщащите се братя?
Какво представлява "Supernatural"?
Какво представляват тестовете за зависимост от сериали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо се набляга толкова много на прегръщащите се братя?
-
Какво представлява "Supernatural"?
-
Какво представляват тестовете за зависимост от сериали?
Тестовете за зависимост от сериали са забавен начин феновете да изразят своята преданост към любимите си телевизионни предавания, като решават въпроси, свързани с героите и сюжета. Резултатите показват процента на „зависимост“ от сериала, който служи като шеговит начин за измерване на страстта към него.
-
Какво означава "градинарски екип"?
-
Какво представляват изповедите и наказанията в контекста на форума?
Човека е женен, а щастливката явно не дава току-така да и го гледат по кожа явно...

....
Радвам се, че си се ориентирала към "правилния" брат още от самото начало, но като се замисля, то 99% от фенките на сериала се ориентират към него, така че върлото ти фенство към Dean Team е напълно разбираемо
) За снимките на Сам и Дийн, които arkady е постнала, мога да кажа само едно "Благодаря"
без и през ум да ми мине да се карам, задето е поизоставила захласа си по Шлиферчето и се е прехвърлила към, хм... разсъблечените форми на двамата Уинчестърови. 

.... [/color]
(справка ИМДБ).
Двамата ми най-любими актьори в едно кадро! Мале мила! 
Мараканките ако не се обичаме и подкрепяме, на кастиелки и градинарки ли да разчитаме..... 
Без мен
.