Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 676
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
С прости думи - Фенка на Дийн на Сам ли си , за Кас ти е рано или  ненаститница ...май последното няма нужда от обяснение Simple Smile

За сега върла фенка на Дийн  Embarassed, Сам ме кефи заради невинноста която излъчва ... Crazy и други неЩа  Embarassed, но Дийн си е Дийн.

# 691
За сега върла фенка на Дийн  Embarassed, Сам ме кефи заради невинноста която излъчва ... Crazy и други неЩа  Embarassed, но Дийн си е Дийн.
Чудесно си се ориентирала, само така. Mr. Green

# 692
Ето, че е обедна почивка и дойде време за поредната серия киностарини. Годината е 2001 (Дженсън е 23 години) и Дните на нашия живот са вече минало, слава Богу!. Ред е на Blonde. Филмът е телевизионен минисериал, заснет по едноименния роман на Joyce Carol Oates, той представя една измислена биография на Мерилин Монро с включени действителни факти от живота й. Героят на Дженсън се казва Eddie G и е един от двамата мъже в любовното трио с Мерилин.
Ето едно клипче от you tube с Дженсън във филма. Плюс няколко снимки:

А който има желание да гледа повече снимки ето тук ще ги намери.

# 693

Ще те приемем с отворени обятия  Hug в многомилионните редици на Дийновите фенки, но все пак ще таим надежда в сърцата си, че някой ден може да смениш отбора  Laughing Както направи и злорадстващата Стич преди известно време  Mr. Green

# 694
Кас и Боби.

# 695
но все пак ще таим надежда в сърцата си, че някой ден може да смениш отбора  Laughing Както направи и злорадстващата Стич преди известно време  Mr. Green
Хе-хе, мечтай си, Злата. Аз съм само изключението, което потвърждава правилото, че фенките на Дийн са железни. Mr. Green

# 696

Дааа, Боби е страхотен! А не знам дали си гледал кънвеншъни с участието на Джим Бийвър, но и самият Джим е не по-малко готин.

Хе-хе, мечтай си, Злата. Аз съм само изключението, което потвърждава правилото, че фенките на Дийн са железни. Mr. Green

Evil Stitch  Joy Такива сме си  newsm03

# 697
но все пак ще таим надежда в сърцата си, че някой ден може да смениш отбора  Laughing Както направи и злорадстващата Стич преди известно време  Mr. Green

Мастърче, аз не бих се радвала още. Това "кефи ме Сам", "невинен" звучи подозрително, сега ще ни заобяснява за небето и звездите и в трети сезон ела да видиш как ще наднича през оградата ни Laughing

Бях сигурна за Боби Laughing

# 698
Джим Бийвър съм го гледал в Next, с другия ми любим актьор... сещате се кой (h) Hint: City of Angels Simple Smile

Е1: Ако нe сте гледали Next - препоръчвам го, страхотна фантастика.

# 699
Аааааааааааа, сега, няма да си кривя душата, че Сам не е готин особено в Петък 13 ....... Но от както гледам сериала, не с него имам фантазии хихихихихихи  Embarassed newsm48
А и ако надникна през вашата ограда не ме гонете, моля ви се .

# 700
А и ако надникна през вашата ограда не ме гонете, моля ви се .
Споко, щом само ще гледаш през оградката, без да пипаш цветенцата, няма да те подгонваме с мотиките. Joy

# 701
А добре дошла!  bouquet
Погледай още някой друг сезон и пак пиши за любимец кой е Wink  Joy

ayex  - добре си се ориентирал Wink
Hug

# 702
Да се включа и аз към инициативата ...

Много моля само чисти помисли към следващите снимки: angel008

АУу smile3556, мили мараканки моля купете един колан на вашият патрон, че май г-ца Фръц- фръц го е оставила без... че и снимките из нета съде.. smile3508 hahaha

Хм.... и той вади хубаво дупе... Twisted Evil Blush

# 703
Алоу, arkady, ти съвсем му отпусна края  smile3516 Я си пускай снмки по-без-шлифер само на твоето ангелче  smile3513
Но пък как да ти се сърди човек като гледа тез красоти?! Погледнах му "благородното продължение на гърба" и съвсем ми се замая главата. Даже не мога да се скарам като хората  Embarassed Heart Eyes

# 704

Хм.... и той вади хубаво дупе... Twisted Evil Blush[/color]

newsm48 smile3508 newsm48 smile3508

И тази снимчица със сигурност сте я виждали ама аз останах  newsm81 Crazy
извинямав се че е толкова голяма, ама незнам как да и намаля размера

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:20 от bicho malo

Общи условия

Активация на акаунт