Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 676
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Попаднах и аз във вашия капан ....  smile3511. Сега стоя до сред нощите да гледам "Supernatural" и сутрин едвам гледам  smile3507. Ама таке се получава като влизам да надничам за какво иде реч .....
Но виждам че при вас е весело  Joy Joy Joy

Гадна работа Laughing Но даже не мога да ти посъчувствам истински Joy По цяла нощ Свръхестествено, че и за първи път го гледаш - всъщност грозно ти завиждам Laughing

Добре дошла, с две думи Grinning

# 676
100 серии се гледат за около седмица Wink

# 677
100 серии се гледат за около седмица Wink

Joy Joy Joy Joy
...говорейки от личен опит....

Добре дошла, bicho malo! Радвам се, че и ти си попаднала в нашия капан  smile3508

# 678
Bicho malo, добре дошла!   bouquet
Да те почна от вратата - мараканка, градинарка, кастиелка или ненаситница? Flutter

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 12:05 от Stitch

# 679
Да те почна от вратата - мараканка, градинарка, кастиелка или ненаситница? Flutter

Интересно защо никой не зададе този въпрос на ayex  newsm78 Wink
Стиченце, ако беше турнала "мараканка" щеше да е още по-безпристрастно  Joy  Joy

# 680
Oт личен опит.. обаче с друг syfy сериал Stuck Out Tongue

# 681
Цитат
Добре дошла, bicho malo! Радвам се, че и ти си попаднала в нашия капан  smile3508

Благодаря за топлото посреЩане момичета, попаднах и то лоШо. Чак мъжо ми се подиграва  Joy Joy Joy
Вече превърШвам първи сезон и се забавлявам страШно много. Нямам търпение да започна с втори .... smile3508

Bicho malo, добре дошла!  bouquet

Какво е това?????????  Embarassed Embarassed Embarassed

# 682
  • София
С прости думи - Фенка на Дийн на Сам ли си , за Кас ти е рано или  ненаститница ...май последното няма нужда от обяснение Simple Smile

# 683
Стиченце, ако беше турнала "мараканка" щеше да е още по-безпристрастно  Joy  Joy
Злата, веднага се коригирах. Mr. Green

Аyex, няма ли все пак да споделиш пристрастия? Не говоря за пристрастия като нашето точене на лиги, а просто предпочитания към някой от героите.

# 684
Добре дошли на новите фенове и фенки на Supernatural Hug

Bicho malo, то и мойто мъж първо ме подиграваше, ама сега и той гледа сезоните, даже си е избрал и любимец вече - Дийн фен е Simple Smile
Естествено, не точи лиги по него като нас, но "пича кефи" (цитат)  Mr. Green

Исках да помоля майсторките на намиране на картинки от сериала - търсих по-голяма картинка на Metallicar, с идеята да изненадам мъжо с една тениска с нея (щото и колата много го кефи), но все на маломерни попадам. Help me, please!  Мноого ще съм ви задължена и ще черпя виртуално с виски и други благини!

# 685
redsonja, веднага се заемам със задачата!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:23 от Злата с метлата

# 686
Злата, благодаря за отделеното време  bouquet и заповядай:

(Научих се най-после да слагам картинки Embarassed)

По разбираеми причини няма да е първата картинка, освен ако не изтрия надписа отдолу Mr. Green
Но може и да се пробвам да го коригирам малко, иначе и втората е много подходяща за целта ми.
Още веднъж благодаря!

П.С. и на теб Ангелче, благодаря, тази снимка ми харесва още повече!

# 687
  • София

тази май е най-класическата й снимка Simple Smile

хаха на търсенето ми излезе и тази сладурска снимки....какви са нахилени и двамата само Simple Smile

особено Дийн Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:25 от Angel_Dust

# 688
Оф, сега видях, че първата не се показва  ooooh! Веднага се коригирам

По разбираеми причини няма да е първата картинка, освен ако не изтрия надписа отдолу Mr. Green

Чак сега видях, че отдолу има надпис  ooooh! Голям съм заплес! Е, вярно няма как да е тази снимка за тениска на мъжа ти  Joy

# 689
Напротив, Злате, виждам я, обаче надписа отдолу не става за носене от мъж  Mr. Green - "The only thing hotter - the Winchesters!"
Но и тази новата също става! Благодаря!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:27 от redsonja

Общи условия

Активация на акаунт