Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 699
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Ама момичета?!?! Shocked Моля ви се, бива ли така да ме компрометирате?!?! Crazy Аз съвсем тихо и кротко наминах да видя как се развива  ергенското парти, а вие така подло да ме изтипосате по рисунки?! #Crazy Та нали все някой трябваше да му повдигне настроението, след като почти не слязохте от сцената( така се бяхте разгорещили с тез танци...) newsm35
Тц, тц, тц аз да се постарая да помогна,а пък вий така да ме разкриете безсрамно...  angel008
Rolling Eyes

# 661
Закопавката ти е сигурна  Mr. Green Още повече, че папараците са ви хванали на кадро. За да запазим неопетнена честта на бъдещите младоженци, те са изрязани от снимката  Sunglasses

# 662
С тия ангелски крилца, предлагам да заподозрем аркади, кой друг, освен нея ще си татуира кастиелски знаци Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ах, тихата вода колко била дълбока!  Twisted Evil Тя иначе цели три сезона не ги е харесвала, ама се хукнала с тях към Вегас, а?  Mr. Green

Я, колко било лесно да натопим отсъстващо другарче! Само Аркади ще да е ! Вижте, че никаква я няма в темата - цяла събота и неделя гуляй с патроните Ни във Вегас, а днес полет обратно към родните места - не й е останало време да влезне в темата и да сподели как са си прекарали  Mr. Green  Rolling Eyes  Flutter

Виж, за Фейчето и подозрителната й липса от периметър през уикенда, твърде съм склонна да се съглася със Злата - твърде подозрителни са тия "срещи с приятелки".  Thinking

Сега се чудя, ако кажа примерно, че съм била със Стич през уикенда, това дали ще послужи като алиби или ще се дозакопая окончателно? Thinking Laughing
Фейче, мила, това че си била със Стич през уикенда съвсем не оправдава която и да било от вас Grinning

# 663
Аркади, извинявай, Mr. Green, гледам че и в самолета имаш достъп до интернет. Simple Smile А градинарките, заедно с кастиелката окончателно са разконспирирани къде са прекарали последната събота и неделя Simple Smile

# 664
Закопавката ти е сигурна  Mr. Green Още повече, че папараците са ви хванали на кадро. За да запазим неопетнена честта на бъдещите младоженци, те са изрязани от снимката  Sunglasses

Щяхме да се вържем сигурно на този изфабрикуван компромат, ако само едно мнение по-нагоре аркади не си беше признала чинно греха Mr. Green

И понеже тази загадка е решена, ви пускам нещо интересно да четете Laughing

В един форум седнали да разгадават формулата на успеха на Крипке и шоуто Laughing И изчислили какво трябва да съдържат епизодите, за да се харесва.
Ето най-често появяващите се неща Laughing Числата са броя пъти, които се появяват в сериала.

Sam rolls eyes and/or huffs and/or sighs. 1229

Sam says “Dean”. 1372

Dean says “Sam or Sammy” 1888

Dean calls any character by a nickname and/or calls Sam a name. (*****, Sasquatch, Chuckles, Little Nerdy Dude with Wings, etc…) 377

Dean smacks, slaps, or punches Sam (sometimes they are called Love Pats). 67

Sam rescues Dean. 55

Dean rescues Sam. 65

Sam and Dean have a difference of opinion and/or argument on screen. 89

Sam and Dean give one another a WTHeck? Look. 71

The Impala is shown in a scene. 1413

References to a movie or another TV Show. 168

А ето и линк към цялата тема, за по-любопитните да прочетат останалите неща.

# 665
От всичко горенаписано извода е, че мараканките сме най-загубени  ooooh! Другите два отбора са били представени на 100% на партито, а от нашия - никой. Направо ме е срам! Embarassed

Освен ако......Изида не се е мяркала от петък! Даже още я няма! Какви ли ги е вършила, щом още ближе рани??? Надявам се да е представила достойно Маракана  Mr. Green

Това, че аркади си е признала, не изключва вашето присъствие  Naughty

# 666
^
Цитат
Я, колко било лесно да натопим отсъстващо другарче! Само Аркади ще да е ! Вижте, че никаква я няма в темата - цяла събота и неделя гуляй с патроните Ни във Вегас, а днес полет обратно към родните места - не й е останало време да влезне в темата и да сподели как са си прекарали  Mr. Green  rolleyes  Flutter

Хм... верно, верно... То ся да споделя ли? newsm78 За ваше успокоение - Патрона не съм го докосвала по никакъв излишно неприличен начин ( все пак сърцата заети Wink) Иначе след като си заминах незнам какво сте му причинили Blush Twisted Evil Все пак трябваше да си изкупя "малкото" прегрешение  пред моя залитнал ангел... newsm08

# 667
...Та нали все някой трябваше да му повдигне настроението, след като почти не слязохте от сцената( така се бяхте разгорещили с тез танци

Абсолютно Нищо не намеквам... Rolling Eyes Innocent

# 668
От всичко горенаписано извода е, че мараканките сме най-загубени  ooooh! Другите два отбора са били представени на 100% на партито, а от нашия - никой. Направо ме е срам! Embarassed

Освен ако......Изида не се е мяркала от петък! Даже още я няма! Какви ли ги е вършила, щом още ближе рани??? Надявам се да е представила достойно Маракана  Mr. Green

Това, че аркади си е признала, не изключва вашето присъствие  Naughty

Как, бе Злата, да е нямало никой от Мараканките - не ме ли виждаш там с бялото костюмче?  Mr. Green И ти трябва да си била доста пийнала, за да не помниш, че и ти беше, защото е документирано, че си там - точно пред мен стоиш на снимката Mr. Green

# 669
 Joy Много ми хареса формулата! Фейче,  Hug Особено:
Either Sam, Dean, Both or (Other) dies. 139
Either Sam, Dean, Both or (Other) comes back from the dead. 118

А също така и:
Sam is actually allowed to be seen eating on screen. (Not holding food or sitting near a plate, actually taking a bite of food and chewing) 9
Dean is seen eating or at least talking about food or being hungry. 97

# 670
Как, бе Злата, да е нямало никой от Мараканките - не ме ли виждаш там с бялото костюмче?  Mr. Green И ти трябва да си била доста пийнала, за да не помниш, че и ти беше, защото е документирано, че си там - точно пред мен стоиш на снимката Mr. Green

Трай си, бе! Щяхме да натопим Изи, тя да си го отнесе после, като видят другите в какво състояние сме ги оставили момчетата  Twisted Evil
Save a horse, ride a Winchester  Wink

# 671

Трай си, бе! Щяхме да натопим Изи, тя да си го отнесе после, като видят другите в какво състояние сме ги оставили момчетата  Twisted Evil
Save a horse, ride a Winchester  Wink

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha ... true, true.... Simple Smile То не излизат снимки от събитието, точно щото "момчетата са в състояние, което не е много за снимане"  Mr. Green People Angel

Формулата на Крипке наистина е много готина - ха дано да продължат да я прилагат и в шести сезон.

# 672
Добро утро!
Сега преглеждах постовете от снощи - голяма лигня ни беше налегнала  ooooh!
Днес по-сериозно! Ще ви зарадвам с новината за завръщането на Памела в 16 епизод - "Dark Side of the Moon."

Сега като гледам дамския каст и си мисля колко ме е яд за Памела, че толкова бързо я разкараха. Много я харесвах, беше свежарка.
И аз като Стич много съжалявах като я утрепаха. Любимка ми беше как се гъбаркаше с момчетата.  Laughing

Ето и едно старо нейно интервю от четвърти сезон.

# 673
Днес по-сериозно! Ще ви зарадвам с новината за завръщането на Памела в 16 епизод - "Dark Side of the Moon."
И аз като Стич много съжалявах като я утрепаха. Любимка ми беше как се гъбаркаше с момчетата.  Laughing
О, супер новина, не съм и се надявала да я видя пак Памела. Много ми е интересно като какво ще се появи, като зомби ли, като духче ли? newsm78

# 674
Попаднах и аз във вашия капан ....  smile3511. Сега стоя до сред нощите да гледам "Supernatural" и сутрин едвам гледам  smile3507. Ама таке се получава като влизам да надничам за какво иде реч .....
Но виждам че при вас е весело  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт