Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 704
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Щото хлапаците са мързеливи и разглезени, както си пролича по интервюто с "Кас"

Ееее, не така, де! Да се намеся аз веднага като адвокат на дяволски красивите  hahaha Джаред нали ще се бракува сега в събота - човека има сватба да подготвя, а после нека да се порадва малко на медения месец момчето  Mr. Green (Стич, ти преживя сватбата, ама след нея и меден месец ще да има  Twisted Evil). А пък Дженсън работи в момента - http://www.imdb.com/title/tt1569923/

Ето ги и интервютата с Миша Колинс - едно и две

# 646
И аз не го откривам A Ring Of Endless Light на торент, но в youtube го има, качен е на 9 части: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
Ех, ама мога ли да изнахалствам и да кажа, че не ми се гледа без субтитри Joy
А случайно превод в ефир да искаш, м? Или шамари, може би?

Стич, ти преживя сватбата, ама след нея и меден месец ще да има  Twisted Evil
Значи ще си имаме патрон-вдовец. Twisted Evil
Шегувам се, естествено. Нали дадох благословията си да се обичат младите. И като се обичат, то е ясно, че ще се вземат. Пък Джен ако има нужда, може да се допитва до нас за съвети, ние познаваме патрона in depth. Mr. Green

# 647
А случайно превод в ефир да искаш, м? Или шамари, може би?

Ако издействаш да ме напляска патрона, ще си изтърпя наказанието Flutter

Ох, никой не ще да се смили да каже какви ги ръси Кас. А аз как да го чуя при две пищящи деца? Sad

# 648
Не, ще ти издействам да те накаже патронката. Както знаеш, демоните владеят изкусни тактики за мъчение. Twisted Evil Не от хубавото.

Миша е голям образ на интервюто, непрекъснато се задява с водещата и си правят смях, нищо по същество не казва.

# 649
Джаред нали ще се бракува сега в събота - човека има сватба да подготвя, а после нека да се порадва малко на медения месец момчето  Mr. Green (Стич, ти преживя сватбата, ама след нея и меден месец ще да има  Twisted Evil).
Я, не стига, че ще се бракува ( и с това ни разкъса сърцата), ами сега и меден месец! Г-н Кортез не чувства ли, че прекалява, ама ха! Grinning

А пък Дженсън работи в момента - http://www.imdb.com/title/tt1569923/ - интересно какво ли ще излезе от анимацията накрая?! От летящи кирки ли ще трябва да се пазим или ще е някоя тъпня, по-зле и от последния Батман филм с Джокера (блякх!, единствения филм от Батманите, на който заспах съвсем чистосърдечно на 3-тата минута)

Ето ги и интервютата с Миша Колинс - едно и две

Миша си го знаем, че си е лигльо и май е от мойта партия с тънкия сарказъм. Grinning Много ме кефи тоз човек - като човек, имам предвид, а как 'сухарски' си играе ролята - не е истина просто. Гласувам с две ръце за Кас и това да го оставят да се появява и в 6-ти сезон.

Не, ще ти издействам да те накаже патронката. Както знаеш, демоните владеят изкусни тактики за мъчение. Twisted Evil Не от хубавото.

hahaha Joy Joy

Пък Джен ако има нужда, може да се допитва до нас за съвети, ние познаваме патрона in depth. Mr. Green

И как точно сте го опознали in depth, ако смея да попитам? Аз си мислех, че във вашата градина цари райско спокойствие и благонравственост и вий таквиз неща не правите! Най-много да сте го къпали патрона два-три пъти с градинските маркучи, както имаме и хавлиести доказателства, но за по-подробни "близки срещи от трети вид" не бях и подозирала, че се случват зад живия плет от розови храсти  Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:13 от Dana_Scully

# 650
И как точно сте го опознали in depth, ако смея да попитам?
Garden girls don't kiss and tell. Naughty Joy

# 651
Тези нашите хубавци са прекарали събота и неделя във Вегас http://twitter.com/bodyguard4JandJ Чудя се кънвеншън ли е било или ергенско парти за Джаред с много текила, стриптизьорки и без никаква Джен наоколо??!  Mr. Green

http:// и

Ще ми се да видя малко истински снимки от събитието. Ще чакам Клиф Костерман дали няма да издаде някое и друго фото, както прави обикновено и ще ви ъпдейтвам immediately Simple Smile

# 652
А пък Дженсън работи в момента - http://www.imdb.com/title/tt1569923/ - интересно какво ли ще излезе от анимацията накрая?! От летящи кирки ли ще трябва да се пазим или ще е някоя тъпня, по-зле и от последния Батман филм с Джокера (блякх!, единствения филм от Батманите, на който заспах съвсем чистосърдечно на 3-тата минута)
Това е анимация някаква, а Дженсън ще озвучава лошия - Red Hood, демек - Червения шапчо  hahaha Още от сега мога да кажа, че няма да го гледам  Crossing Arms

Леле, Дейна, какъв си таен агент  Sunglasses  Laughing А това надупеното Стич ли се явява или Фейчето  Joy Joy Joy

# 653
Това е анимация някаква, а Дженсън ще озвучава лошия - Red Hood, демек - Червения шапчо  hahaha Още от сега мога да кажа, че няма да го гледам  Crossing Arms

Леле, Дейна, какъв си таен агент  Sunglasses  Laughing А това надупеното Стич ли се явява или Фейчето  Joy Joy Joy

Не знам коя е и по татуировката не мога да позная, но със сигурност е от нашия Supernatural-ски отбор с тия кастиелски крилца татуирани на, хм.... определено място Grinning  Joy Предлагам сами да си признават нашите градинарки, ако са били в ролята на тайната изненада на ергенското парти на Джаред Simple Smile  hahaha  Mr. Green

# 654
А това надупеното Стич ли се явява или Фейчето  Joy Joy Joy

По-скоро подозирам, че това е някоя подла мараканка, която не е снимала лицето си с цел да не я хванем, че пак вършее из градинката Crossing Arms

# 655
Не знам коя е и по татуировката не мога да позная, но със сигурност е от нашия Supernatural-ски отбор с тия кастиелски крилца татуирани на, хм.... определено място Grinning  Joy Предлагам сами да си признават нашите градинарки, ако са били в ролята на тайната изненада на ергенското парти на Джаред Simple Smile  hahaha  Mr. Green

За Стич - не знам, ама Фейчето ми е много подозрителна как се покри за уикенда. Днеска ми разправяше, че била на среща с "приятелки"  Joy Joy Това е явно кодовата дума за - "тайно ходене до Вегас и гуляи с Патроните"  Mr. Green

# 656
За Стич - не знам, ама Фейчето ми е много подозрителна как се покри за уикенда. Днеска ми разправяше, че била на среща с "приятелки"  Joy Joy Това е явно кодовата дума за - "тайно ходене до Вегас и гуляи с Патроните"  Mr. Green

Laughing Laughing
С тия ангелски крилца, предлагам да заподозрем аркади, кой друг, освен нея ще си татуира кастиелски знаци Laughing

# 657
А това надупеното Стич ли се явява или Фейчето  Joy Joy Joy

По-скоро подозирам, че това е някоя подла мараканка, която не е снимала лицето си с цел да не я хванем, че пак вършее из градинката Crossing Arms

Нее, Мараканките съвсем ясно се вижда, че си стоим само в периметъра на нашия любим патрон... С униформите сме и се разпознаваме отдалеч Mr. Green

Виж, за Фейчето и подозрителната й липса от периметър през уикенда, твърде съм склонна да се съглася със Злата - твърде подозрителни са тия "срещи с приятелки".  Thinking

# 658
С тия ангелски крилца, предлагам да заподозрем аркади, кой друг, освен нея ще си татуира кастиелски знаци Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ах, тихата вода колко била дълбока!  Twisted Evil Тя иначе цели три сезона не ги е харесвала, ама се хукнала с тях към Вегас, а?  Mr. Green

Нее, Мараканките съвсем ясно се вижда, че си стоим само в периметъра на нашия любим патрон... С униформите сме и се разпознаваме отдалеч Mr. Green

True, true!

# 659
Виж, за Фейчето и подозрителната й липса от периметър през уикенда, твърде съм склонна да се съглася със Злата - твърде подозрителни са тия "срещи с приятелки".  Thinking

Сега се чудя, ако кажа примерно, че съм била със Стич през уикенда, това дали ще послужи като алиби или ще се дозакопая окончателно? Thinking Laughing

Общи условия

Активация на акаунт