Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 706
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
хахаха, тази снимка ме развесели Simple Smile колажче ?
Ей, Джес, Годрик, а ? Много добър избор Simple Smile

# 632
  • София
даа Годрик  Heart Eyes
а за снимката ..честно нямам представа, попаднах на нея случайно

# 633
Злата! Hug Не мога да се нарадвам (и насмея) на поста ти от днес Simple Smile Мамин-сладък-зализан Дженсън е такъв сладур на всички снимки и клипчета, че направо чистосърдечно си признавам, че ако на времето унас бяха започнали да излъчват "Дните на нашия живот", а не "Дързост и красота", 12-15 годишното Аз щеше лудо да си падне по Ерик Брейди от онзи му период. Simple Smile
Акламирам с две ръце клипчето, което е от сериала и си обозначила като "голичък до кръста Дженсън" - е тук вече си личи, че е започнал да придобива невероятния си зашеметително-прелестно-дъхоспиращ вид, в който го познаваме от любимата фотосесия (с бялата ризка) - косата вече не е на пътче през средата на дългите кичури, подстригали сме се в по-мъжки вид и изглеждаме - хм, по-зряло, ако мога така да го нарека. Wink
Страхотен е на всички снимки! : )

Джаред от своя страна с нищо не отстъпва на нашия патрон - такъв е сладурчо на тези снимки - направо имам чувството, че ми е като съученик от средното училище Grinning

Поздравявам и Феята и Злата, че се грижат да разнообразяват вечерите ни, в които няма нови епизоди за обсъждане и новини около двамата ни любимци Simple Smile Hug   bouquet   bouquet

# 634
Моля, моля  bowuu Радвам се, че ти харесва! То не остана серия необсъдена и снимка непоказана в предната голяма пауза, сега нали и тази трябва да запълваме с нещо. На мен честно казано най-любимо ми е клипчето с интервютата от 1998 година. Толкова е ентусиазиран и доволен от себе си  hahaha Като го гледам как си се кефи на наградата за Дните на нашия живот се сещам на енин кънвеншън Джаред като го подкачи, дали би се снимал отново в Дните , той отвърна -Да, за пет милиона долара!  Joy Пораснала ни е работата нещо  hahaha

# 635
...честно казано най-любимо ми е клипчето с интервютата от 1998 година. ...Като го гледам как си се кефи на наградата за Дните на нашия живот се сещам на енин кънвеншън Джаред като го подкачи, дали би се снимал отново в Дните , той отвърна -Да, за пет милиона долара!  Joy Пораснала ни е работата нещо  hahaha
hahaha Joy Да, тежък е започнал да го дава! Joy

# 636
Даже ми се прииска да го изгледам този филм, но нещо не мога да го намеря по торентите засега. Ще търся още Grinning
И аз не го откривам A Ring Of Endless Light на торент, но в youtube го има, качен е на 9 части: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

# 637
Даже ми се прииска да го изгледам този филм, но нещо не мога да го намеря по торентите засега. Ще търся още Grinning
И аз не го откривам A Ring Of Endless Light на торент, но в youtube го има, качен е на 9 части: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Браво Стиченце! Печелиш приза Адска хрътка за тази вечер Mr. Green

# 638

Ех, ама мога ли да изнахалствам и да кажа, че не ми се гледа без субтитри Joy

И не мога да разбера защо в тая пауза не се спретнаха да снимат някой филм, за месец и половина чудеса могат да направят Laughing

# 639
Щото хлапаците са мързеливи и разглезени, както си пролича по интервюто с "Кас"

# 640
Щото хлапаците са мързеливи и разглезени, както си пролича по интервюто с "Кас"

Я сподели за мързеливите и разглезените им фенки като мен, които не са гледали интервюто, какво е казал Миша Колинс Laughing

# 641
Я сподели за мързеливите и разглезените им фенки като мен, които не са гледали интервюто, какво е казал Миша Колинс Laughing

Ми, изгледай си го, мързеланке  hahaha

Ето ви две съвсем пресни олимпийски снимки на Джаред и Дженсън с неизвестна и срамежлива фенка  Laughing

# 642
Я, ayex да сподели, плс, че и на мен ми стана интересно?

Ауу, сладурски снежно-топлички снимки Simple Smile Браво Злата!

# 643
Част 1:
Korbi: "I heard they are real jerks. "
Misha: "Ya, they are. "
....
Misha: "They`re horrible human beings... and they`re difficult to work with.."

В 2 част от инт мисля, че имаше нещо за Джаред лигавещ се с оператор по време на снимки.. стрижейки му с ножица космите в ушите.

# 644

Ми, изгледай си го, мързеланке  hahaha

Иии, зла жена такава Crossing Arms

Патроните са сладури, Джаред спокойно може да играе хокей на олимпиадата с тая фигура Laughing

Общи условия

Активация на акаунт