Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 974
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Dean приключи с плътските и гастрономическите удоволствия, сега единственото което му прави кеф, е да праща опашатите обратно в пъкъла Simple Smile

# 616
Я, за пръв път и мъж да се престраши да пише в нашата тема! Здравей, ayex и добре дошъл на борда! Simple Smile  Sunglasses

Тепърва Дийн ще трябва да се поограничи от земните наслади (телесни и хранителни такива), за да се отдаде по-пълно на райската кауза. Simple Smile

# 617
Здрасти, ayex! Добре си ни дошъл и дано се включваш по-често в темата, та да представиш и мъжката гледна точка към любимия ни сериал.

# 618
До сега се смях на едни интервюта на Миша Колинс. Laughing Ето ги тук, за да ви почне със смях утрешния ден. Много е готин  Heart Eyes Аркади добре се е ориентирала. Заслужавало си е да чака три сезона да се появи Миша. Искам само да кажа на градинарките - озаптете си моля ви Патрона! Чухте ли го горкия човечец на какво е подложен докато снима с Джаред  Joy Joy Joy
Ето ги и интервютата - едно и две

И отново Тед Казабланка се е захванал с бъдещите госпожи Уинчестър. Според вас коя постъпва по-правилно? http://www.eonline.com/uberblog/the_awful_truth/b167774_danneel_ … rainier_babe.html

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 01:42 от Злата с метлата

# 619
^Нали, нали? Wink Готин и с интерсно чувство за хумор  bowuu
Добре дошъл на ауех. Sunglasses

Сега почвам да глася инфото със снимки на Миша от изявите му по големия и малкият екран. Rolling Eyes

# 620
Роли във Филми:
Finding home 2003 - В ролята на Дейв. Една от главните роли във филма,но нямам повече инфо по въпроса(понеже не намерих от къде да го сваля и гледам). Rolling Eyes

the Crux 2004 - Кратка роля  на мъж висящ от въже.

Karla 2006 - В ролята на Пол Бернардо. Една история за двамата най-прослoвути серийни убийци на територията на Северна Америка. Заснет по истински случай уповаващ се на най-стрховитото престъпление извършено в рамките на Канада, филма разказава историята на Пол Бернардо (Колинс) и жена му, Карла Хомолка (Припън), които отвличат и убиват три млади момичета.

Reinventing The Wheelers 2007 - Като Джоуи Уилър. Нямам информация..

the Grift 2008- Малка роля на мъж на име Бъстър, който бива убит в един крайпътен семеен мотел, в който собствениците ограбват и избиват хора.

Роли в сериали:
CSI NY- В ролята на Мъртън Брит, в първи епизод на четвърти сезон.

E.R./Спешно отделение- В ролята на Брет. В три серии участва: от 11-ти сезон в 15-та  и 16-та серия, и от 12-ти сезон в 11-та серия.

Monk - В ролята на Майкъл Карапов от 4-ти сезон в 12-ти епизод.

NCIS- Като Джъстин Ферис, но незнам от кой сезон и епизод.

Nip/Tuck- В 5-ти сезон, 19-ти епизод е в  ролята на Мани Скерит - йога учител, който идва за операция за смаляване на члена, защото при една определена поза може да си прави свирки... Joy
Ето и видео материал http://www.youtube.com/watch?v=qSAhHVRLoDU
В първи сезон на "24"  е Алексис Дрейзън, но за сега нямам снимки.
И в още няколко сериала има епизодични роли.

Надявам се да не съм ви омръзнала със Миша...  Wink Mr. Green

# 621
 arkady, хич изобщо дори не си ни омръзнала  с Миша  Hug Много е готин! Особено на младоженската снимка какъв поглед вади  Twisted Evil Laughing Съжалявам, че не съм го гледала досега в нито един филм освен Supernatural.

# 622
^ ами аз намерих само "Карла" в замундата. То и затова ми е толкова малко инфорнацията преди снимките...
Та в "Карла" много добре играе - смятай направо ми стана малко противен като свърши филма... #Crazy  А в "Клъцни/срежи" какъв смях беше... hahaha
Намерила съм и някои други снимки на които е по-младичък, но нещо се губи за това от къде са...

# 623
Добър ден!    bouquet
Явно не само аз не мога да стигна до копютъра на събота и неделя  Grinning Добре, че беше arkady вчера да ни отчете темата  Hug Днес ще гледам да компенсирам вчерашния провал на инициативата Да не мине ден без снимка на Дженсън, защото вчера си мина и замина без нито едно фото на Тренера  ooooh!

Днес в поредната серия на "Усмивки от старите ленти" ще видим Дженсън в Дните на нашия живот. Сериала започва да се излъчва още през 1965 година и държи рекорда за най-дълго излъчвана сапунена опера на NBC. Това е и първия голям успех на Дженсън, участието в поредицата му носи три номинации за Daytime Emmy Award в категорията Outstanding Younger Actor in a Drama Series през 1998, 1999 и 2000 год. и една спечелена награда на  Soap Opera Digest Award за 1998 г. в категорията Outstanding Male Newcomer. Ето и едно негово интервю от 1998. Просто не мога да му се нарадвам какъв сладур  Heart Eyes
Дженсън се появява за първи път в сериала  през ноемри 1998 година (тогава е на 20 години) и участва в общо 16 епизода, последния от които е излъчен на 31 юли 2000 г. Неговият герой носи името Ерик Брейди и май не е от по-съществените за развитието на действието в шоуто. Интересно е, че на някои от кънвеншъните го подкачат, че кариерата му в SF/Horror жарнра е започнала още от Дните на нашия живот, защото майка му в сериала - Marlena Evans - по едно време е обладана от дявола.  Joy
Снимки и клипчета на Дженсън от участието му в Дните на нашия живот има колкото си искаш. Ще гледам да се огранича в постването им, но е обещавам  Mr. Green
Това е видео с първото участие на Дженсън в сериала, а това е последното. И малко голичък до къста Дженсън  Mr. Green
Това са снимки от участието му с сериала

Тези са от последния му ден на снимачната площадка на Дните на нашия живот

А това са промо-снимки от шоуто

# 624
  • София
Не съм ви чела назад, ама кога ще има нова серия newsm78

# 625
Не съм ви чела назад, ама кога ще има нова серия newsm78

На 25 март, при нас - на 26ти  Sad

# 626
  • София
А стига бе, писна ми от тия паузи. Понякога ми се иска да не гледам нищо и после по цял сезон накуп Sad

# 627
Така е, Нели, гадни са паузите, но няма как. Дотогава ще продължаваме с кино прегледите Laughing

Следващият филм на Джаред е от 2002г. и се казва A Ring of Endless Light . Филмът се разказва за 15-годишно момиче, което е загубило дядо си и започва да се занимава с изследване на делфини. Джаред играе ролята на Закари Грей - момче, което май обича въпросното момиче.

Ето едно клипче с ужасно качество
http://www.youtube.com/watch?v=2rOl2huVk8w

И малко снимки

# 628
Въпреки, че филма изглежда повече от тъп, Джаред е сладур на тези снимки. Особено на последната е докарал малко от мамино-сладкия-зализан вид Laughing

# 629
Въпреки, че филма изглежда повече от тъп, Джаред е сладур на тези снимки. Особено на последната е докарал малко от мамино-сладкия-зализан вид Laughing

Така е Laughing Даже ми се прииска да го изгледам този филм, но нещо не мога да го намеря по торентите засега. Ще търся още Grinning

Общи условия

Активация на акаунт