Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 001
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Демони само могат да изскачат от нейната торта! Нищо друго! GrinningVery Happy  #Onfire afwitch
Joy Joy Joy
Е, сега - демони! То като се сетим, че и Самито по едно време се беше демонясъл.....Аз няма много да се дърпам ако той ми изкочи от някоя торта  Twisted Evil Даже ако се е поизцапал от сметанката ще му налетя като пчела на мед  Mr. Green Да го позачистя момчето, де, не за друго  Mr. Green

Дейна, забравих да кажа - поздравления за новия десктоп!

# 601
Е, сега - демони! То като се сетим, че и Самито по едно време се беше демонясъл.....Аз няма много да се дърпам ако той ми изкочи от някоя торта  Twisted Evil Даже ако се е поизцапал от сметанката ще му налетя като пчела на мед  Mr. Green Да го позачистя момчето, де, не за друго  Mr. Green

Каква ти пчела, вие мараканките не сте пчели, вие сте нахални като мухи, само ни налитате Патрона и нищо не може да ви накара да се посвените и да не му посягате.... да го изчистите Crossing Arms Joy

# 602
Ауу, Злата, много "чистофайнически" мисли се въртят из подсъзнанието ти. Simple Smile То ако се е позацапал момчето при изскачане от тортата, сигурна съм че цяла вълна градинарки с градински маркучи и хавлиени кърпи самоотвержено ще се хвърлят, за да го почистват, докато го възстановят отново в този чудесен и блестящ от чистота вид:

..... с хавлийка около кръста Mr. Green Ta като ги познаваме градинарския екип какви са бързи и самоотвержени в почистването и привеждането на градината си в перфектен ред, едва ли някоя мараканка би се вредила първа да го поочисти от мацнатата сметанка Joy

# 603
Ауу, Злата, много "чистофайнически" мисли се въртят из подсъзнанието ти. Simple Smile То ако се е позацапал момчето при изскачане от тортата, сигурна съм че цяла вълна градинарки с градински маркучи и хавлиени кърпи самоотвержено ще се хвърлят, за да го почистват, докато го възстановят отново в този чудесен и блестящ от чистота вид:

Каква ти вълна бе, Дейна, ние сме крупни два броя градинарки. Плюс още една, дето се скатава по принцип и едва ли ще хване маркуча да го къпе Laughing
Но макар и само две, искам да те уверя, че посоката на разсъжденията ти е съвсем правилна и с Мастърчето сме достатъчно сръчни, за да почистим патрона преди някоя мараканка дори да е надушила, че се е изцапал. Laughing

# 604
с Мастърчето сме достатъчно сръчни, за да почистим патрона преди някоя мараканка дори да е надушила, че се е изцапал. Laughing
А аз съм и достатъчно зла, за да удуша с маркуча всяка мараканка, която скочи да облизва патрона. Twisted Evil

# 605

Но макар и само две, искам да те уверя, че посоката на разсъжденията ти е съвсем правилна и с Мастърчето сме достатъчно сръчни, за да почистим патрона преди някоя мараканка дори да е надушила, че се е изцапал. Laughing

Joy О, не се и съмнявам, че дори и само две пак не можем да ви изпреварим в корпуса за бързо реагиране при евентуална нужда от спешно почистване на главния градинар. Просто райската градина със седем ключа сте я заключили и е трудно да се добере човек до цветните ви лехи Simple Smile)) Не знам по принцип с какво се занимавате в таз градина, но като ви гледам Градинаря на тази снимка,
....  Peace и в ума ми се пораждат греховни мисли с какви ли непосилни задължения го товарите, за да се е изцапал така.  Mr. Green  Twisted Evil
Несъмнено процедурата по душа след това трябва да е била незабравима Simple Smile  

с Мастърчето сме достатъчно сръчни, за да почистим патрона преди някоя мараканка дори да е надушила, че се е изцапал. Laughing
А аз съм и достатъчно зла, за да удуша с маркуча всяка мараканка, която скочи да облизва патрона. Twisted Evil
Стиченце, не бъди тъй настървена към братска Маракана. За разлика от вашите Райски двери, портала към стадиона е винаги широко отворен и никого не давим с водата от пръскачките задето ни заглежда патрона и главен талисман на спортното съоръжение Simple Smile  running fiuuuuuu

# 606

Само така, трябва да им се стъпи на врата овреме, иначе ще патим от тях Laughing

Стиченце, не бъди тъй настървена към братска Маракана. За разлика от вашите Райски двери, портала към стадиона е винаги широко отворен и никого не давим с водата от пръскачките задето ни заглежда патрона и главен талисман на спортното съоръжение Simple Smile  running fiuuuuuu

Естествено, че ще отворите широко портала, при положение, че никоя градинарка не напира да влиза през него Laughing

# 607

Брей, човек даже и не може да си помечтае без за бъде заплашен с физическа саморазправа ooooh! Тц, тц, тц! А ние, както отбеляза Дейна сме такива щедри душици. То затова вашия патрон като го оставите без надзор така налита да прегръща фенки  Mr. Green

# 608
...То затова вашия патрон като го оставите без надзор така налита да прегръща фенки  Mr. Green

Joy Joy Joy Very true! Simple Smile

# 609
Брей, човек даже и не може да си помечтае без за бъде заплашен с физическа саморазправа ooooh! Тц, тц, тц!
Злата, мечтай на воля, бе, душа. Само не посягай. Mr. Green Иначе, то е всеизвестно, че точенето на лиги по Сами е в длъжностната характеристика на мараканките. Joy

Като споменахте фенки, тази щастливка се е наснимала с целия каст. Искам и аз, пък. Crossing Arms

# 610
Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу КОЯ е тая! и КАК не я е срам да се е награбила така с всичките!!!!!!!!!!!! Особено с нашите хубавци! Да не е някаква спечелила от томболата: "Изгледай всичко на "Supernatural" и спечели безплатен билет за кънвеншън плюс снимка с любимите ти Дженсън, Джаред и компания  Crossing Arms  Rolling Eyes  dontknow  dont

И най-вече ЗАЩО ние не сме спечелили?!?!?! Бас държа, че всички тук сме по-хубави от тази леля?!  Crossing Arms  Mr. Green

# 611
Това май е на някой от кънвеншъните. Не съм сигурна точно каква е организацията, но доколкото знам, колкото по-скъп е билета, толкова повече привилегии ти дава. Явно нейният е от най-скъпите. Laughing

Сега като гледам дамския каст и си мисля колко ме е яд за Памела, че толкова бързо я разкараха. Много я харесвах, беше свежарка.

# 612
Това май е на някой от кънвеншъните. Не съм сигурна точно каква е организацията, но доколкото знам, колкото по-скъп е билета, толкова повече привилегии ти дава. Явно нейният е от най-скъпите. Laughing

От кънвеншъните е, да - по-точно са снимки от онази веселяшка фотосесия, на която Дженсън и Джаред прилагат екзорсизъм на горкото плюшено мишле. Sad
Явно тая лелка им го е подарила и те са побързали да изгонят духовете от него Simple Smile

Сега като гледам дамския каст и си мисля колко ме е яд за Памела, че толкова бързо я разкараха. Много я харесвах, беше свежарка.
Да, яка беше таз мацка. Даже при първата й поява си помислих "ей-сега наш Диню си намери майстора" Simple Smile Хич не му се даваше. Тази вечер мислех да си пускам за преговор Lazarus Rising, между другото Памела не се ли появяваше за сефте там?

# 613
Да, яка беше таз мацка. Даже при първата й поява си помислих "ей-сега наш Диню си намери майстора" Simple Smile Хич не му се даваше. Тази вечер мислех да си пускам за преговор Lazarus Rising, между другото Памела не се ли появяваше за сефте там?
Да, там се появява Памела. И Кас веднага й изгаря очите Sad.

# 614
Да, там се появява Памела. И Кас веднага й изгаря очите Sad.
Мда, Кас е усетил, че тя ще разкаже играта на Дийн и като нищо ще го накара да забрави великата си мисия  Mr. Green, зает с другото си любимо занимание  Mr. Green

Привет, мацки! Най-после да ми остане време да ви изчета и да се включа!

Общи условия

Активация на акаунт