Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 006
  • 728
  •   1
Отговори
# 585

Забележете обаче, че само девойките ги прегръща така радушно и ухилен до уши. Когато трябва да прегърне някой мъж, се протяга от отсрещния тротоар Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Хехе - пак сме духовити днес!  Hug Умрях от смях само при идеята как се протяга от отсрещния тротоар.  hahaha Joy

Много ясно! И без това ги одумват с Дженсън (together-together), ако ги загушка и мъжете съвсем ще му излезе име  hahaha

Няма страшно. Simple Smile След няколко дни г-ца Кортез ще се погрижи да защити доброто му име и чест в тази насока  Mr. Green

Главния Градинар определено душа дава да прегръща почитателките си, но при такива фенки не го виня Дженсън, че спазва дистанция  Mr. Green

Оф, да - как пък него точно, миличкият, налитат да го прегръщат само най-зъбатите и рогатите?  newsm78 То явно колкото повече се пазиш от фенската любов, толкова по-изродени фенки ти се падат, с които да позираш на снимка Simple Smile  hahaha

# 586
  • София
Аре бе, вие за действието на сериала няма ли да говорите  Mr. Green
Ще вземете да ги урочасате тия момчета, като говорите все колко са Убави.  И после - Шо Ке праим ся

# 587
NellyR няма страшно да ги урочасаме Simple Smile Ние тук сме се събрали все фенки с хубав поглед и не таим зли очи (и помисли) Mr. Green към нашите любимци.
Запълваме времето докато чакаме новите епизоди с бръщолевене на забавни небивалици и точене на лиги по хубави мъже (предимно два броя) Grinning Иначе действието на сериала сме го дъвкали и предъвквали - справка предните три теми. Тук е по-интересно да си говорим за нещата около сериала, които ни радват Simple Smile Епизодите така или иначе всяка може да си ги пусне вкъщи и да ги преговори за 68-ми път Grinning, но друго си е да имаш с кого да споделиш увлечението и забавните моменти около живота и играта на героите в този луд сериал Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 01:34 от Dana_Scully

# 588
  • София
Е чета ви аз редовно, ама вече ме е страх за тях Simple SmileКойто има светли очи въобще да не ги поглежда, че ще му скоча на ушите  Mr. Green

# 589
Мили ми момичета, бързам да ви поздравя с "Добро утро" с две свежарски клипчета:

Клипче 1 - Джаред: http://www.youtube.com/watch?v=m0NNlv-5ok4 Heart Eyes
Клипче 2 - Дженсън: http://www.youtube.com/watch?v=4BiXNKDE2w4&NR=1 Heart Eyes

Не че са неща, които не сме гледали вече, но в началото има снимки, които може и да не сте засичали и са тъкмо по темата "Ранните години на двамата прекрасни господа" и разните им лични снимки и участия.
Освен това блопъри винаги е забавно да се гледат - отново и отново, и отново.... Simple Smile

Междувременно не мога да се сдържа и да не се похваля с коя зашеметяваща десктоп снимка ще осъмне лаптопа ми:

Дийн... притиснат до стената, измъчван.... белезници.... хм Twisted Evil ... и други неща в този ред на мисли Mr. Green  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 02:13 от Dana_Scully

# 590
Няма страшно. Simple Smile След няколко дни г-ца Кортез ще се погрижи да защити доброто му име и чест в тази насока  Mr. Green
Със задоволство отбелязвам, че откакто преди няколко дни дадох благословията си на младите влюбени гълъбчета, ножа вече не ми се завърта в сърцето само при споменаването на г-ца Кортез и щастливото събитие. Mr. Green

Хайде за добро утро от мен двамата патрони.

# 591

Мъхъммммррр, като я гледам тази снимка и ми се иска да заровя пръсти във вече така или иначе разрошената му косица и да захапя тази пухкава долна устна....  Blush

# 592

Мъхъммммррр, като я гледам тази снимка и ми се иска да заровя пръсти във вече така или иначе разрошената му косица и да захапя тази пухкава долна устна....  Blush

Тц, тц, Дейна, палавница такава, какви са тези грешни мисли, дето ти минават в главата Laughing

Аз като го гледам моя патрон на неговата снимка ми идва да му перна един по тила и да му кажа - усмихни се, бря, какво си се намръщил такъв Joy

# 593
Аз като го гледам моя патрон на неговата снимка ми идва да му перна един по тила и да му кажа - усмихни се, бря, какво си се намръщил такъв Joy
Еее, Фейче, не така с лошо. И ти ако имаше само още седмица щастлив безгрижен живот извън окови, и на теб нямаше да ти е весело. Joy

# 594
Еее, Фейче, не така с лошо. И ти ако имаше само още седмица щастлив безгрижен живот извън окови, и на теб нямаше да ти е весело. Joy

Joy Joy Joy

Патронът е добър актьор все пак, разчитам да докара някоя щастлива физиономия поне за церемонията другата събота Laughing

# 595

Joy Joy Joy

Патронът е добър актьор все пак, разчитам да докара някоя щастлива физиономия поне за церемонията другата събота Laughing

Joy Joy Joy Ще ме разсипете от смях. Grinning Радвам се, че слънчевите дни са се върнали в градинката ви и на Стич вече не й се забиват ножове в сърцето като си помисли за бракуването на г-н Падалеки. Simple Smile А колкото до щастливата физиономия на патрона ви, върнете се 2 страници по-назад да преговорим пак въпросното "влюбено" клипче и пак ще си говорим дали ще му е необходима специална актьорска игра, за да изографиса безумно влюбена усмивка на прекрасната си физиономия. Grinning

# 596
Според мен патронът ще се хили като ряпа по време на цялата церемония, защото ще си мисли за ергенското парти от предната вечер и изскачащите от тортата градинарки. Laughing

# 597
Според мен патронът ще се хили като ряпа по време на цялата церемония, защото ще си мисли за ергенското парти от предната вечер и изскачащите от тортата градинарки. Laughing

Joy Joy Joy
Ще се хили, хили, пък току г-ца Кортез (кандидат-новопроизведена г-жа Падалеки-ако-реши-да-му-вземе-фамилията) вземе та го сръчка с един лакът в ребрата, защото вместо да отговаря кратко и ясно с "да" на каквото го пита свещеника, нашия ще се усмихва лъчезарно и ще си представя торти и ергенски партита....   bigdance2   ura  happy bd  baloni

# 598

Да разбирам ли в такъв случай, че ако забележим ухилена г-ца Кортез, то тя си спомня за моминското си парти и изскачащите от тортата й градинари? Thinking Laughing

# 599

Да разбирам ли в такъв случай, че ако забележим ухилена г-ца Кортез, то тя си спомня за моминското си парти и изскачащите от тортата й градинари? Thinking Laughing

Демони само могат да изскачат от нейната торта! Нищо друго! GrinningVery Happy  #Onfire afwitch

Общи условия

Активация на акаунт