Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 071
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Стич, голямо благодаря за поздрава  newsm51, ама как ти даде сърце да кажеш, че после ще го прегръщаш Джаред.
Злата, ако се бях сгушила в прегръдките на патрона, щях там да си остана и щях да забравя, че съм влязла в темата да кажа добро утро и да поздравя мараканките.

И за да не чувства пренебрегната моята градинарка, я поздравявам с любимия й Джаред с бяла риза.

А ето го и патрона, гушнат с градинарките:

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 10:36 от Stitch in flames

# 451
А ето го и партона, гушнат с градинарките:

А, така! Да не се чувства пренебрегнато момчето. Аз пък ще поздравя аркади с това интервю на Миша Колинс - http://www.whatsontv.co.uk/news/8342

# 452
А на снимката дето Дейна е награбила Дженсън погледа ми все се отклонява към леко разгащеното коремче на Патрона и там си остава  Blush hahaha

И аз така, и аз така...... супер е снимката, сън не можах да спя заради нея Heart Eyes
Я издай тайната от кой епизод/филм е, че нещо ме терзае, че не мога да се сетя???

# 453
От Смолвил е тази снимка, но не знам от кой епизод.

# 454
От Смолвил е тази снимка, но не знам от кой епизод.

Дааа, това, дето му се е метнало, е Ланчето Laughing

Мастърче, благодаря ти, това са едни от любимите ми снимки на Джаред Heart Eyes Толкова ми стана хубаво като ги видях, че ти позволявам ти да прегръщаш Патрона, аз ще ви се радвам отстрани Laughing

# 455
  • Разпиляна във въображението
При толкова много снимки и агитиране как не се изпразни Маракана не знам Whistling

# 456
При толкова много снимки и агитиране как не се изпразни Маракана не знам Whistling

Мириел, глас в пустиня е това, душата, хич не се хаби Laughing

# 457
Мили ми Мараканки и Градинарки, предвид паузата, очакваща ни в следващите няколко седмици, реших, докато чакаме следващият епизод, да ви представя в снимки и клипчета възхода на актьорската кариера на г-н Дженсън Екълс. Така и така си пускам снимчици, поне да го правя с образователна цел, а не само да задоволявам низките си страсти и да точа лиги  Mr. Green. Ще започна от далечната 1996, когато и аз бях още девойче невинно newsm56 Знам, че повечето от вас харесват Патрона в сегашната му разцъфтяла мъжествена прекрасност, но както споделих с Дейна миналата седмица - само да ми падне на каквато и да е възраст над 17 няма да се отърве лесно  Twisted Evil
Фейчето също хареса идеята и реши да ви представи първите стъпки в актьорското поприще и на г-н Падалеки. Така, че очаквайте по-късно през деня да се насладите и на един млад-та-зелен Джаред.

Такааа...както казах започваме с 1996 година, когато Дженсън (едва на 18 години)  се появява за първи път (според IMDB) на екрана в сериала "Wishbone". Там той е в ролята на младия Michael Duss, наскоро загубил майка си. Участва само в един епизод - № 34 от първи сезон - Viva Wishbone! Няма да коментирам нито сериала, нито актьорската игра на Дженсън. Просто си напомняйте, че след 10 години това невзрачно патенце ще се превърне в божествения Дийн, който сега владее сърцата ни. Ето го и обещаното клипче - Jensen Ackles on Wishbone

А сега и малко снимки:

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 12:18 от Злата с метлата

# 458
Да минем към втора част от образователната кампания - Пътят на Джаред Grinning

Първият филм на Джаред е от 1999г. - А Little Inside

Филмът се разказва за баща-вдовец, който трябва да отгледа сам 9-годишната си дъщеря.
Джаред играе ролята на Мат Нелсън, не пише за неговата роля, но пък има две клипчета в Ютуб, ето ги

http://www.youtube.com/watch?v=6Bo24nFu-f0

http://www.youtube.com/watch?v=l5DA7gtPbcs

Ето и малко снимки:

# 459
Браво, дами, приветствам образователната инициатива.  bouquet Подозирам, че и аркади ще се включи за Миша.

# 460
Подозирам, че и аркади ще се включи за Миша.

Дано! Ще ми бъде интересно да го видя Миша на 17, примерно  Laughing

С Дженсън съм свикнала как изглежда като юноша бледен, но Джаред  Shocked Той си е направо на половината от килограмите, даже ми се струва че още не порастнал до сегашните 193 великолепни сантиметри.

# 461
Браво на Злата и Феята. Приветствам инициативата с отворени обятия и само да вметна, че и аз не бих пуснала лесно г-н Екълс да избяга в какъвто и да е вид след навършени 18 г. (все пак да спазваме "прокурорската възраст") Мъхъъъм! Simple Smile  Heart Eyes

# 462
  • В средата на времето
Да дам и моето "Оле!"  Grinning за инициативата  Hug Може да е под наслов "Маракана и Райските градини  - за едно по-добро познаване на патроните" Grinning

# 463
Здравейте, градинарки и спортистки Heart Eyes
Напоследък не мога да намеря време за темата... Обаче сега успях да прочета последните 2-3 странички.

Направих тестовете, от ангелите съм Кастиел Heart Eyes, а от гаднярите излязох Лилит  ooooh!
Не подозирах, че съм чак такова зло Mr. Green

Чудесна е инициативата за младите години на нашите любимци. Неотдавна гледах New York Minute, където едната сестра Олсен целуваше главния градинар. Джаред е много млад (само на 22)  и много сладък Heart Eyes

# 464
  • Разпиляна във въображението

Душичка, мамина сладка, зализана.

Fairy, няма отказванка Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт