Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 073
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Дейна, ти нещо си ми съмнителна - първо вършееш в нашата градинка, после си Алистър като 100% от градинарките.... сигурна ли си, че искаш да утешаваш Дийн, а не искаш да избършеш кръвта от лицето на Сами? Laughing

Я недей да мътиш главата на момичето!  Naughty Тя си знае кого да утешава.

Все едно казва: Ехх, Злата, Злата и ти ли се падна тоз паднал ангел" Whistling Joy

Joy Joy Joy

# 436

Я недей да мътиш главата на момичето!  Naughty Тя си знае кого да утешава.

Силно се надявам, че знае Crossing Arms

# 437
Oo, Знае, знае... Heart Eyes
Спокойно, градинарки, по никакъв начин не застрашавам мира и спокойствието в слънчевата ви градинка. Аз само надничам от време на врееме, дет' се вика да видя дали плевите и поливате редовно  Flutter
А иначе съм съвсем наясно с ориентацията и с това кой от двамата ми е по на сърце да гушкам и утешавам  Mr. Green

# 438
А иначе съм съвсем наясно с ориентацията и с това кой от двамата ми е по на сърце да гушкам и утешавам  Mr. Green

Знаем те ние как гушкаш и на кадро те има даже  Wink Laughing Познах те по хватката, нищо, че си се маскирала на брюнетка  hahaha

# 439
Леле, Злата! Hug Hug Hug Ама как си ме издебнала!!! Не мислех, че някой ни е изловил, докато се гушкахме...   Party

Супер снимка! Веднага влиза в графа "любими"  Peace

Я сега и аз да се отчета с малко тестче под формата на видео  Simple Smile Нещо като продължение на 15-те критерия, по които ще познаете, че сте пристрастени към "Supernatural".
http://www.youtube.com/watch?v=UaRs1J1XF74&feature=player_embedded

И да си кажа първа, за мен не се отнасят само това, че горя от желание да ги гледам на всички възможни езици (макар че признавам, сигурно ще е забавно) и не искам маниакално-депресивен Мечо с дупка от двуцевка на главата! Simple Smile 

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 23:42 от Dana_Scully

# 440
  • В средата на времето
Знаем те ние как гушкаш и на кадро те има даже  Wink Laughing Познах те по хватката, нищо, че си се маскирала на брюнетка  hahaha

Shocked Heart Eyes страхотна снимка! Party Браво, Златаbouquet Имаш едно Мартини от мен! Grinning Wink

# 441
  • Разпиляна във въображението
Fairy Cry Cry Crazy

Изи, не мога да откъсна очи в подписа ти Laughing

# 442
Fairy Cry Cry Crazy

Изи, не мога да откъсна очи в подписа ти Laughing

Много е готин, да Simple Smile И аз постоянно го зяпам като Изи постне нещо. Simple Smile Сладурско е отвсякъде. Най-смешен ми е Сам как се хили...

# 443
Много е готин, да Simple Smile И аз постоянно го зяпам като Изи постне нещо. Simple Smile Сладурско е отвсякъде. Най-смешен ми е Сам как се хили...
Мен много ме кефи татко Уинчестър, много е бесен, уникални движения Laughing.

# 444

Да, сега забелязах :rofl: И Кас си го бива с чупките в кръста! Simple Smile

# 445

Абсолютно, и физиономията му е готина Laughing И Боби ме кефи какво пухкаво тяло е получил Laughing А Патрона на стадиона много скромни движения прави, да се чуди човек Laughing

# 446
  • Разпиляна във въображението
Аз съм този

# 447

Мили градинарки, вижте Патрона на стадиона как го гушкат и му се радват...

А мен няма ли коя от вас да ме гушне? Чувствам се пренебрегнат....

Хайде някоя от вас да се жертва и да дойде да гушне и мен, моля Simple Smile

# 448
Добро утро, мили дами!

Джаред ще го прегръщам после, сега специален поздрав за всички мараканки с това гифче:

# 449
Добро утро!

Стич, голямо благодаря за поздрава  newsm51, ама как ти даде сърце да кажеш, че после ще го прегръщаш Джаред. Особено на последната снимка както е разперил ръце и с този поглед  Heart Eyes на секундата ще се изтърча да го гушна  kiss

А на снимката дето Дейна е награбила Дженсън погледа ми все се отклонява към леко разгащеното коремче на Патрона и там си остава  Blush hahaha

Общи условия

Активация на акаунт