Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 073
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
Леле, патрона си е баш хубав и като малък. Виж, другия "патрон", малко нещо не го бива на младини. Ще ме извинявате, ама вижте го Laughing

Нашия човек - Фотосесия 1, ох, ох.

# 481
Аз хич не мога да си представя Джаред дебеличък... Rolling Eyes

Третата и четвъртата снимка са така сложени една до друга, че все едно от двете страни на стената има двама Джаред... Joy Много сладко се е получило.  Crazy

# 482
Мен пък малкият Джаред ме кара да се усмихна също като сегашния Джаред Heart Eyes Има си същата лъчезарна усмивка Grinning

# 483
За усмивката и аз съм на същото мнение като Фейчето Simple Smile Просто лъчезарност лъха от това същество, независимо на каква възраст е Simple Smile

Скъпи ми Мараканки, я да ви пожелая "лека нощ" с нещо, което всяка истинска Мараканка си мечтае да чуе - признание в любов от Патрона наш любим!  Heart Eyes
Ето видеото: http://www.youtube.com/watch?v=65dCf5iBmok&feature=related

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 22:38 от Dana_Scully

# 484
Dana_Scully, прекрасно "лека нощ"...Ще има вълна от припаднали... smile3544   bouquet

Как ́и връчи букета, любим момент ми е... Joy

# 485
Злата - мерси, мерси ( за думите ти преди няколко страници)   bouquet

I az fenka na Jensen - мерси за вклюването със снимките( таман тях си мислех да сложа скоро) Wink

Имах малко проблеми с компа и затова не се включих към инициативата със снимките, но и утре е ден! Twisted Evil
Очаквайте включване скоро. Mr. Green bowuu

(сега е време за една серийка от един сериал, че стана късно пък детето става рано....) Rolling Eyes Sunglasses

# 486
Скъпи ми Мараканки, я да ви пожелая "лека нощ" с нещо, което всяка истинска Мараканка си мечтае да чуе - признание в любов от Патрона наш любим!  Heart Eyes

Така. Видеото не е лошо. Малко, малко ми стана тъпо, но... Тази Лана ли е, не знам каква е, има красива дълга, права коса. Удобна за хващане, достатъчно дълта за да може да се използва за влачене по пода и други подобни. Ще потърся изгодни оферти "купувам кичури естествено дълга коса".

# 487
# 488
Скъпи ми Мараканки, я да ви пожелая "лека нощ" с нещо, което всяка истинска Мараканка си мечтае да чуе - признание в любов от Патрона наш любим!  Heart Eyes

Така. Видеото не е лошо. Малко, малко ми стана тъпо, но... Тази Лана ли е, не знам каква е, има красива дълга, права коса. Удобна за хващане, достатъчно дълта за да може да се използва за влачене по пода и други подобни. Ще потърся изгодни оферти "купувам кичури естествено дълга коса".
Мириел, недей с лошо, мила. Simple Smile Нормално е да ревнувкаме г-н Прекрасен по малко, но таз Лана не е никаква заплаха, повярвай ми. Виж, Данийл, както бяхме споменали преди няколко страници, по-се класира за номинация "оскуби другарче" и най-вече оглавява класацията за номинирани да служи като нагледен модел в най-новия мега-тъп хорър, който сценаристкото ми съзнание е измислило: "А Really Bloody Valentine: 99 начина да затриеш съперничка."

# 489
  • В средата на времето
.... и най-вече оглавява класацията за номинирани да служи като нагледен модел в най-новия мега-тъп хорър, който сценаристкото ми съзнание е измислило: "А Really Bloody Valentine: 99 начина да затриеш съперничка."

Joy Joy"А Really Bloody Valentine: 99 начина да затриеш съперничка."  Joy

# 490
Ама патрона толкова нежен и красив и мил и .... и таз  Close

# 491
Ама патрона толкова нежен и красив и мил и .... и таз  Close

Е какво й е, бе? Мацката е много готина, аз много я харесвам Grinning

# 492
И на мен не ми се види лоша таз Лана, или както Патрона би казал: "this Lana chick!" Simple Smile Сигурно ролята й е някаква такава слъзлива и все вкопчена в героя на нашия убавец!
Между другото, дърпам Смолвил да попогледна в момента и ако успея да устискам до сезона, в който се появява Прекрасното ми той, ще докладвам дали го бива сериала. Не очаквам да е от висотата на SPN, ама какво да се прави - паузата е дълга..., a True Blood ми глупее. Simple Smile   newsm78

# 493
Ако устискаш първите епизоди, после претръпваш. Втори сезон е много по-добър. Смолвил също съм го гледала, става за убиване на време. Лана и аз много я харесвам, актрисата е в пъти по-красива от Данийл според мен. С мъка, но бих я одобрила за годеница на Джаред дори, и без това е негов тип Laughing.

П.П. Само някой да е посмял да спомене мисис Кортез и сватби Naughty.

# 494
П.П. Само някой да е посмял да спомене мисис Кортез и сватби Naughty.

Здрасти, Стич, гледам вече си знаеш урока Grinning Тъкмо щях да спомена, че таз Лана по-скоро е от типа на любовите на Джаред и малко ми е странна да я гледам как Дженсън я сваля, но ти ме изпревари.
И въобще, ама въобще нямаше да ни дойде на ум да споменаваме г-ца Кортез и някакви си сватби, които неумолимо приближават като Титаник айсберг в някоя тъмна и студена априлска нощ (в нашия случай "априлска" е условно и иде реч за "февруарска". Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт