Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 061
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Разпиляна във въображението
Добро утро.

Хм, добра новина и само заради Крипке. Ако го нямаше сериала можеше да се превърне в боза. Още дъм му леко обидена, че не ме взе за съсценарист, но ще го преживея.

На онази Лана нищо й няма. Беше хубава Снежанка. Не им знам историята от Супермен, но какво толкова му се дърпа - цветя, музика, едни красиви очи, нежна усмивка, хубав глас, дълбок поглед ... а тази се дърпа Grinning

# 511
Добро утро! Hug
Новината за 6-ти сезон ми дойде като бисквитка към кафето... Heart Eyes

На онази Лана нищо й няма. Беше хубава Снежанка. Не им знам историята от Супермен, но какво толкова му се дърпа - цветя, музика, едни красиви очи, нежна усмивка, хубав глас, дълбок поглед ... а тази се дърпа Grinning

А бе не му се дърпаше дълго време... Joy Запознаха се в Париж /уж случайно, но беше намесена неговата маман  Crazy/, после той отиде в Смолвил и стана треньор на отбора в гимназията и се започна една любов.../ А майка му във филма я изпълняваше актрисата, дето играеше д-р Куин Лечителката преди години.../

Смолвил ми е любимия сериал след Свърхестествено. Heart Eyes

# 512
  • Разпиляна във въображението
Не съм запозната с историята им. Май ще взема да гледам и този сериал, е, ако успея да осбоводя място на лаптопа - останали са ми някакви мижави 26 гб.

# 513
Добро утро и от мен!
Това е едно много готино клипче, снимано от Джим Бийвър по време на снимките на Episode 5.15: Dead Mean Don't Wear Plaid
И една малко обезпокоителна новина - Крипки се оттегля като най-най-шеф на Supernatural за новия шести сезон, хубавото е, че милата Сара ще излезе на предна линия - http://ausiellofiles.ew.com/2010/02/16/supernatural-eric-kripke- … -down-showrunner/

# 514
Добро утро и от мен!
Това е едно много готино клипче, снимано от Джим Бийвър по време на снимките на Episode 5.15: Dead Mean Don't Wear Plaid
И една малко обезпокоителна новина - Крипки се оттегля като най-най-шеф на Supernatural за новия шести сезон, хубавото е, че милата Сара ще излезе на предна линия - http://ausiellofiles.ew.com/2010/02/16/supernatural-eric-kripke- … -down-showrunner/

Е, обезпокоителна, но малко Laughing При положение, че все пак ще бъде там Крипке и след като Сара поема руля, нямам нищо против. Аз на нея й имам пълно доверие. Таман ще има повече гол и плачещ Сами Joy

# 515
Сара поема руля, нямам нищо против. Аз на нея й имам пълно доверие. Таман ще има повече гол и плачещ Сами Joy
Защо ли не се изненадвам  hahaha

# 516
Сара поема руля, нямам нищо против. Аз на нея й имам пълно доверие. Таман ще има повече гол и плачещ Сами Joy
Защо ли не се изненадвам  hahaha

Айде сега, не се прави, че тайничко не потриваш доволно ръце от мисълта за повече гол и плачещ Сам Laughing Laughing

# 517
Айде сега, не се прави, че тайничко не потриваш доволно ръце от мисълта за повече гол и плачещ Сам Laughing Laughing

Ааааа, не! В грешка си - не го обичам аз плачещ, само гол и полегнал  Mr. Green

# 518
Такааа...Да продължим днес с кинопрегледа на ранните участия на г-н Екълс. Все още е 1996 година. След пробива в "Wishbone" Дженсън има още две "запомнящи се" участия през тази година. Първото е в семейната драма "7th Heaven", където участва в шестия епизод от първи сезон - Halloween. Там героят му носи звучното име Halloweeen kid #9  Laughing По разбираеми причини не можах да намеря нито снимки, нито клипчета та да се насладим на играта му в този сериал.
Втората изява е в шоуто "Sweet Valley High", разказващо ни за живота на близначките Елизабет и Джесика. Дженсън се появява в ролята на Брад отново само в един епизод - 17 от трети сезон - All Along the Water Tower. За това участие успях да намеря цяла една снимка.

И дори можете да видите няколко от сцените с негово участие в това клипче. От 0,52 до 1,25.
Обърнете специално внимание на тирантите  Joy

# 519
Такам, да видим следващата изява и на градинарския патрон Laughing Тя е от 2000г. в телевизионния филм Silent Witness  и се разказва за Уолтър Ричмънд, който отива със съпругата и дъщеря си в Амстердам, за да сключи сделка за няколко милиона. Там дъщеря му Мелиса, която не може да говори, става неволен свидетел на жестоко убийство. Както можете да се досетите скоро убиецът започва да я преследва.
Джаред играе ролята на Сам. Какво прави обаче тоя Сам във филма е мистерия, очевидно ролята му е особено значима Laughing

За съжаление за този филм не можах да намеря нито снимки, нито нещо в ютуб. Confused

Същата тази 2000г. Джаред започва участието си в сериала Gilmore girls, където снима до 2005г. Там той играе ролята на Дийн Форестър, гаджето на главната героиня Рори.

Ето една компилация от участието му.
http://www.youtube.com/watch?v=6cvM1qqVbS0

# 520
  • София
Много бързо пишете, записвам се чак на 35-та страница ooooh!
Прочетох за 6-ти сезон, супер много се радвам. Чак вчера изгледах серията, че сега съм на вълна Лост/ другият ми любим сериал/, та му гледам всички сезони накуп
Стана ми жал за Дийн накрая като искаше помощ и очаквах честно казано вече да се появи Господ и да му каже - ето аз ще ти помогна Mr. Green
не съм ви чела назад, може и да сте коментирали серията и това, но да си кажа и аз

# 521
  • София
мдааа ама Господ нали го няма...

# 522
  • София
е няма го, но все ми се струва, че гледа тайно от някъде Simple Smile

# 523
Докато Господ го няма и Луцифер си разиграва коня видяхме трима от Конниците на Апокалипсиса. Ето малко информация и за четвъртия - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-search … r-anot-34625.aspx

# 524
Брей, голямо затишие днес! То бива да сте заети през деня на работа ами и вечер нямате две свободни минутки да отделите на патроните.  Crossing Arms Предвиждам, че ще има мъмрене и на стадиона и в градинката май.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт