Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 440
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник на патерици на всички Hug
Аз вече започнах работа и нямам много време да пиша но ще ви чета редовно обещавам

# 196
uraЧестит рожден ден на Михаил на ivap и на Георги на deni_k  newsm18

Нека да е честит вашия празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам ви да бъдете усмихнати, да имате истински приятели, да радвате мама и всички,
с много фантазия и детски мечти да гледате на света.

Честит празник на всички, празнували през изминалите дни   bouquet

# 197
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря на Ледената за хубавите пожелания!!! На Мишо на Ива пожелавам много усмивки и весели игри и скоро да стане батко!!!

Ето скромна габровска почерпка от мен Hug

# 198
Дени, Ива, честито на вашите рожденници!   bouquet Желая им да са много весели и усмихнати деца!

# 199
Честити ви рожденници, Дени и Иве! Нека вашите момчета растат много здрави и щастливи, и бъдат ваша гордост!  Simple Smile

# 200
 Честит рожден ден на Гошко и Мишо, да са усмихнати и умни дечица, много здравички и обичани  Hug

# 201
  • Габрово
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Grinning. Почерпете се, макар и виртуално:

Дени, да ти е жив и здрав 3 годишният Гого  Grinning. Да е винаги усмихнат, жизнерадостен и много да ви радва  newsm59

# 202
  • София
Честит рожден ден и от мен на двамата рожденници! Да са здрави, весели, игриви и да радват родителите си!  newsm59

Аз скоро не съм писала и се извинявам на всички на които съм пропуснала да честитя изминалите празници   bouquet

Ирка как сте с яслата свикнахте ли вече?

# 203
Честит Рожден Ден на Георги на deni_k и Михаил на ivap!
Желая ви здраве и щастливо детство!

# 204
  • Габрово
Честит рожден ден на Михаил и Георги! Много здраве на тях и на семействата им   bouquet! Растете весели, щастливи и безгрижни! Весел празник!

# 205
  • в илюзия
Честит рожден ден на Гого и на Мишо , с пожелания за много здраве и усмивки   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
geni23 много бързо свикна. Госпожата го похвали, че е контактен- играе с децата, танцува когато пеят, яде, сам казва за гърне, още на третия ден спа в яслата. Много съм доволна и от детето и от яслата. Само се моля да е здрав.
На тържеството за 8-ми март!

С неговата приятелка Александра на Валката!

arnaudova24 как е работата? Пепи как се чуства в яслата?

kallii ти оправи ли се?

Рожденниците от вчера може да публикуват снимков материал.

# 207
Честито на всички рожденици! Да са много здравички и щастливи   bouquet

irka_7 , това яслата на Колелото ли е?

Хубав ден от мен!

# 208
  • Габрово
Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания. Ето малко снимки.

# 209
ivap , Мишо е станал истински мъж  Simple Smile
 Ирка , ще махам зъбчето по-натам. Вече не ме боли , като захраня Руми ще отида да го махна. Дано не се обади пак .  Марти от сега започнал с гаджетата, браво . Добре се ориентира сладура , няма време за губене Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт