Единствено знам за д-р Борисова, но не мога да кажа нито телефон, нито къде преглежда. Хубаво е да се запишете и да ви отдели повече време, за да може спокойно да ви прегледа. Доколкото знам се прави тест и на база този тест се изписва хомеопатия. Ако ти изписват ей-така хомеопатични без тест с въпроси и отговори, знай, че не е добър специалист.
Мерси, Миленче, и при нас повечето са изкарали преквалификация за хомеопати, само че изписват, както си изписват традиционните лекарства. Нито те питат нещо, нито нищо, а и аз също знам, че класическия хомеопат си задава въпроси и на база лични характеристики, особености даже и темперамент или любими ястия, ти изписва лекарство. Ето защо искам класически такъв, а не лекар, дето е изкарал курс. Надявах се в Габрово да има, за да не трябва да ходим чак до Търново или Плевен, но ще разпитам за доктор Борисова. Моля и другите момичета, ако сте я чували или някой друг специалист да споделите инфо.
Btw, честит празник на всички габровци и весело изкарване на карнавала, т.е. доизкарване.