Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 198
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
petti, много доктори практикуват хомеопатия, но не знам дали всички са добри.
Единствено знам за д-р Борисова, но не мога да кажа нито телефон, нито къде преглежда. Хубаво е да се запишете и да ви отдели повече време, за да може спокойно да ви прегледа. Доколкото знам се прави тест и на база този тест се изписва хомеопатия. Ако ти изписват ей-така хомеопатични без тест с въпроси и отговори, знай, че не е добър специалист.

Мерси, Миленче, и при нас повечето са изкарали преквалификация за хомеопати, само че изписват, както си изписват традиционните лекарства. Нито те питат нещо, нито нищо, а и аз също знам, че класическия хомеопат си задава въпроси и на база лични характеристики, особености даже и темперамент или любими ястия, ти изписва лекарство. Ето защо искам класически такъв, а не лекар, дето е изкарал курс. Надявах се в Габрово да има, за да не трябва да ходим чак до Търново или Плевен, но ще разпитам за доктор Борисова. Моля и другите момичета, ако сте я чували или някой друг специалист да споделите инфо.

Btw, честит празник на всички габровци и весело изкарване на карнавала, т.е. доизкарване. Simple Smile   bouquet

# 301

Мерси, Миленче, и при нас повечето са изкарали преквалификация за хомеопати, само че изписват, както си изписват традиционните лекарства. Нито те питат нещо, нито нищо, а и аз също знам, че класическия хомеопат си задава въпроси и на база лични характеристики, особености даже и темперамент или любими ястия, ти изписва лекарство. Ето защо искам класически такъв, а не лекар, дето е изкарал курс. Надявах се в Габрово да има, за да не трябва да ходим чак до Търново или Плевен, но ще разпитам за доктор Борисова. Моля и другите момичета, ако сте я чували или някой друг специалист да споделите инфо.

Аз съм ходила при доктор Борисова. Задаваше ми точно такива въпроси, по- скоро лични. Доволна съм. И дъщеря ми водих като беше по малка. За жалост не живеем в Габрово и сме япосещавали само един път.

Честит празник на всички габровци. Разбрах че карнавала е бил много хубав, не съм се и съмнявала.

Hug

# 302
Хубав беше карнавала, добре че и не заваля.

Аз ще водя дъщеря си в София при хомеопат, но по друг повод. Много добри думи чух за д-р Калина Костова, в София преглежда, не знам обаче кога ще отидем, с предварително записване е.

# 303
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
КЛАСИЧЕСКИ хомеопат в Габрово е само и единствено д-р Новачкова в спортната зала, която идва от София! Всички други са БОАРОНСКИ хомеопати, който често изписват по 2-3 монопрепарата да се дават заедно, което не води до пълно излекуване на болния, а само до подтискане на симптомите и объркване на клиничната картина също като нормалните лекарства! И думите "Ако не помогне, дай ПАНАДОЛ" не е никакъв хомеопат!  Peace Peace Peace

Моля прочетете темата за хомеопатия и питайте Александър от този форум за алтернативна медицина за класически хомеопати в областта на Габрово!

# 304
КЛАСИЧЕСКИ хомеопат в Габрово е само и единствено д-р Новачкова в спортната зала, която идва от София! Всички други са БОАРОНСКИ хомеопати, който често изписват по 2-3 монопрепарата да се дават заедно, което не води до пълно излекуване на болния, а само до подтискане на симптомите и объркване на клиничната картина също като нормалните лекарства! И думите "Ако не помогне, дай ПАНАДОЛ" не е никакъв хомеопат!  Peace Peace Peace

Моля прочетете темата за хомеопатия и питайте Александър от този форум за алтернативна медицина за класически хомеопати в областта на Габрово!

Благодаря ти много, drize, и аз това съм го чувала за панадола при нас, ето защо, а и поради друга причина, знам, че нашите доктори не са никакви хомеопати. Ще поровя в другия подфорум, мерси за инфото.  Hug

# 305
Ние участвахме в карнавала с детската градина тази година ето моята "калинка"  Wink
http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18755084
http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18755103  

# 306
Момичета здравейте
Да се оплача ние втора седмица сме си вкъщи .На малкия му откриха бактерии в гърлото и се лекуваме.Тъкмо беше си свикнал с яслата нито плачеше,ядеше си,на гърне ходеше и сега с този голям престой у дома не знам дали няма всичко да е наново.

# 307
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ние участвахме в карнавала с детската градина тази година ето моята "калинка"  Wink
http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18755084
http://gabrovki.snimka.bg/family/proletni-sladuri.483329.18755103  
МНого сте хубави!
Арнаудова- съжелявам, че сте болни.  Sad

# 308
  • Габрово
Бубе, много ти е сладка калинката  Grinning.

arnaudova24, важното е малкия да се оправи. Възможно е да има малко връщане назад относно яслата, но не вярвам да е както за първи път.

Дени, знаеш ли дали вече са сложени контейнерите за разделно събиране на батерии? Четох, че нашата община е подписала договор, намерих списък на местата, където ще има такива контейнери, но не видях нито един  newsm78.

# 309
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Иве,
Само видях из общината вида на самите контейнири, но незнам нищо по въпроса, съжелявам  Cry

# 310
Не знам дали това са въпросните контейнери, но преди няколко дни видях в един от магазините за телефони по центъра кош с батерии. Беше бая пълничък Simple Smile

# 311
Здравейте!
Аз съм нова в темата, но ме заинтригува въпроса за лечението от класически хомеопат.
И аз съм водила по препоръки на други майки детето си при д-р Новачкова, мога да кажа, че останах доволна.За разлика от контакта си с Еленка Борисова, която според мен е самозванка в тази област и изписва едни и същи Боараонски хомеопатични средства за съвсем различни заболявания.Аз лично не я препоръчвам дори като обикновен педиатър, а какво да говорим за лекар-хомеопат.
По-добре се запишете в друг град или при д-р Новачкова, която преди приемаше в Спортаната зала.

# 312
Здравейте!
Аз съм нова в темата, но ме заинтригува въпроса за лечението от класически хомеопат.
И аз съм водила по препоръки на други майки детето си при д-р Новачкова, мога да кажа, че останах доволна.За разлика от контакта си с Еленка Борисова, която според мен е самозванка в тази област и изписва едни и същи Боараонски хомеопатични средства за съвсем различни заболявания.Аз лично не я препоръчвам дори като обикновен педиатър, а какво да говорим за лекар-хомеопат.
По-добре се запишете в друг град или при д-р Новачкова, която преди приемаше в Спортаната зала.

Ами и аз за д-р Новачкова си мислех, чух доста добри отзиви, а и като гледам скоро ще имаме повод да я посетим.  Sad

# 313
  • София
Момичета ако някоя от вас посети д-р Новачкова моля да сподели къде и кога работи и каква е цената на прегледа! Предварително ви благодаря!   bouquet

# 314
От 7г. живея във Варна, но съм от Габрово и много ме радва, че има тема за нашия град и сте толкова активни  bouquet.Тази година изпуснах карнавала за пореден път, но съм участвала в него като ученичка и беше много забавно.Много сме готини габровци и сме някак колоритни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт