Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 214
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
drugoselec, в новия Мол може да се запишеш на йога в Боди арт.

# 286
Супер!
Мерси!   bouquet  bouquet  bouquet

# 287
Момичета смених заглавието, ако някой има по-добра идея да я казва.
Честита дъщеричка на IceIceLady , много щастливи усмивки да радват детството й.

# 288
Здравейте на всички! Рядко пиша, но редовно ви чета!
Имам конкретно питане към майките, чиито децата посещават дет. ясла на Колелото. Доволни ли сте от яслата? Предстои ни това изпитание и за съжаление се сблъсках с недоволна от това заведение майка, която ми наговори ужасяващи неща: децата там пиели от една чаша /тяхна чаша за вода не си разрешавала/ и др. от бита неща. Но най-лошото - там /майката го твърди/ имало стая, която била като изолатор и там отделяли болните деца, за съжаление и децата, които плачели за майките си. Отделялил ги там, за да не пречат на другите деца Sick
Объркано е, но така се и чувствам!
Извинявам се на всички, които по някаккъв начин ще се почувстват засегнати от горното изказване / в случай, че е зловреден слух/!

# 289
Моят син вече трети месец ходи на яслата на колелото.Отначало много плачеше но никога не са го отделяли.Един път ми се обадиха да го вземем че е с температура и като отидохме си беше с другите деца.Иначе тази стая съществува но не знам дали въобще се използва.Като цяло съм доволна от яслата.

# 290
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Всички ясли в града са на доста високо ниво! Тази на Колелото е супер, детето ми е там 1 година, изцепки в нашата група няма!!!!!!!!!!!!! Всяка ясла си има правила- чашите са от яслата, защото се стелиризират, а домашната чаша няма как да се стелиризира. Това важи за всички ясли в града ни!!!!!!Всяка ясла във всяка група има стая изолатор- там дете не съм виждала с очите си. Ползва се единствено ако детето болноооо и не може веднага родителя да го прибере. Пак казвам, това го има във всяка ясла в България. Плачещи деца в изолатор- ами не съм виждала!!!Повярвай ми- ходила съм доста често по различни поводи и в различно време!

Всеки има индивидуални впечатления, но в която и ясла да си пуснеш детето- все ще е добре, стига да може да се адаптира самото то. В момента почна и ремонта на яслата в квартал Младост, тази на Палаузово също е добра!!!

# 291
  • Габрово
Дени, честит имен ден на Гого, на патерици   bouquet. Да ви е много здрав и усмихнат.
Ще тръгва ли от юни на градина? Къде?

# 292
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН (на патерички) НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  newsm51

Val_79 , много здраве и усмивки на ГОГО.... Hug

# 293
Дени, честит имен ден на Гого, на патерици   bouquet. Да ви е много здрав и усмихнат.
Ще тръгва ли от юни на градина? Къде?
Благодаря!
Да ще тръгва в Явор по настояване на мъжа ми. Аз не бях твърде убедена.

# 294
Здравейте на всички пак се позагубихте. Искам да попитам някой знае ли кога ще идва бате Енчо?

# 295
  • Габрово
Здравейте на всички пак се позагубихте. Искам да попитам някой знае ли кога ще идва бате Енчо?

На 15.05. Синът ми ще участват при него с групата си от градината, но не са ни казали в колко часа ще бъде. Миналата година започна май към 10 ч. Тази година разбрах, че сцената ще бъде до новия мол.
Дени, помагай с инфо  Simple Smile.

# 296
Бате Енчо води детския мини карнавал ,тази година пред МОЛ Габрово от 14.00 часа . Има и Нацинален детски фестивал Смехоранче в дома на културата от 10.30 часа, но незнам кой го води. Сега не мога да се свържа с хората от отдел Култура.

# 297
Здравейте на всички градски!   bouquet Чета ви често, макар и на 30 километра. Искам да ви помоля, ако някоя от вас знае в Габрово да има класически хомеопат да сподели име, телефон и най-вече впечатления. Дъщеря ми не боледува често, но откакто започна градината и направи една пневмония, зачестиха вируси и бронхити.  Cry И все по-често нещата започнаха да клонят към антибиотик. В Севлиево идваше една мацка, но доколкото разбрах вече няма кабинет. Ще съм ви благодарна да споделите, нямам чак толкова познати от града, макар и да съм родом и живяла 25 години там. Благодаря предварително!   bouquet

# 298
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ГАБРОВЦИ!!!

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 299
petti, много доктори практикуват хомеопатия, но не знам дали всички са добри.
Единствено знам за д-р Борисова, но не мога да кажа нито телефон, нито къде преглежда. Хубаво е да се запишете и да ви отдели повече време, за да може спокойно да ви прегледа. Доколкото знам се прави тест и на база този тест се изписва хомеопатия. Ако ти изписват ей-така хомеопатични без тест с въпроси и отговори, знай, че не е добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт