Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 391
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
valeria успех и от мен, кога ще се разбере дали е приета?

irka_7 липсва ни сутрешното кафе? Как са децата в яслите свикнаха ли?

сега с новата реформа Криси на есен е предучилищна  ooooh!, какво ни чака още незнам Rolling Eyes

лек ден!

# 271
  • Габрово
Честит рожден ден на Стефинка!!!!Желая ти многооооо любов и двамата ти мъже много да те слушат.

# 272
  • Габрово
сега с новата реформа Криси на есен е предучилищна  ooooh!, какво ни чака още незнам Rolling Eyes

Няма нищо страшно, ще карат две години предучилищна. Възрастта за записване в първи клас не е променена. Според мен, а и според педагозите с които съм говорила, целта е децата, които до 5 годишна възраст са гледани в къщи да имат повече време за адаптация и социализация преди училище.
Според мен децата на 5 годишна възраст са узрели умствено и психически да започват с четене и писане.

# 273
ivap така е съгласна съм с теб, просто все с някакви промени трябва да свикваме, да не ти говоря за баткото, колко пъти се смениха нещата, сега излизаме с основно образование в 7 кл., в 10 взема средно за да кандидатства висше учи до 12 клас..не че е по различно от времето когато ние учихме  Wink, просто е по объркващо за самите ни деца..
но за малките ни сладкиши кой знае колко по различни ще са нещата  Hug

# 274
Ей момичета къде изчезнахте всички. Само да кажа че магазинчето Мечо пух(до тортите Мина елитна центъра) са получили нова стока има интерсни неща и дават талони за отстъпка каот пазаруваш. Лек ден  на всички и пишете по често

# 275
  • У дома... някъде
Аз влизам да се похваля,че сме приети в градината която искахме.Благодаря за палцестискането! Hug
zorryan,полезна информация,ще мина от там да видя какво ново има  Peace

# 276
Ей момичета къде изчезнахте всички. Само да кажа че магазинчето Мечо пух(до тортите Мина елитна центъра) са получили нова стока има интерсни неща и дават талони за отстъпка каот пазаруваш. Лек ден  на всички и пишете по често
Зориан, благодаря за информацийката  Hug  .

# 277
На 7ми април дойде на бял свят и моето слънчице - Сияна...

# 278
IceIceLady, честито слънчице  Hug Да ви е жива и здрава  Heart Eyes

# 279
 IceIceLady , прекрасна е малката кукла, да ви е жива и здрава, много обичана  Hug Hug Hug
 Ти как се чувстваш, как мина самото раждане ?

# 280
Кали, добре сме и двете. Аз 10 дена я чаках в болницата. Simple Smile Иначе самото раждане с усложнения. Беше се оплела в пъпната връв, тоновете й бяха 80, аз без разкритие, извикаха Анчев посред нощ за секцио... Аз бях умряла от страх нещо да не се случи с дребосъка... Но той ме разчопли нещо и вика "Местете я!" и така след 10 мин Сияна се появи. Сега сме в къщи, ядем, спим, плачем... Като по учебник. Simple Smile  smile3521

# 281
  • Габрово
АйсЛейди, честита ти дъщеричка  bouquet. Сладурка голяма е, да не й е уруки. Желая ви само прекрасни мигове заедно, от сега нататък  Grinning.

# 282
Благодаря, момичета!

# 283
  • София
Честита дъщеричка и от мен  IceIceLady! Да расте здраво, умно и послушно детенце и много да ви радва!  newsm51

# 284
Момичета, знаете ли къде в Габрово мога да се запиша на йога?

Общи условия

Активация на акаунт