Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 392
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
момичета кажете ми моля ви името, или координати на заведението, което се намира в Горния край на Етъра. В долния имаше един хотел, а на горния вход има заведение в което обядвахме и забравихме слънчевите очила на дъщеря ни. искам да се обадя да попитам дали са ги намери ли и пазят ли ги.

http://www.etar.org/contact/contact.htm ето тук има контакти, може да звъннеш и да питаш за името на заведението или за телефон направо. Предполагам сте били във Възрожденската механа. Успех!

# 451
zyzi2 честит мини рожден ден Tada да сте живи и здрави и много да слушкате Heart Eyes

# 452
Честита месечинка   bouquet  bouquet  bouquet .

# 453
alina_si   мерси!

# 454
Привет и от нас  Hug Скоро не съм писала.Всичко е по старо му малкия ходи на ясла аз на работа и така ни минават дните.Не ми остава много време да ви посещавам.чао за сега.

# 455
Привет и от нас  Hug Скоро не съм писала.Всичко е по старо му малкия ходи на ясла аз на работа и така ни минават дните.Не ми остава много време да ви посещавам.чао за сега.
Цеци   ти ли си?Аз съм Зорница.

# 456
Алина малко съм те подвела. Заведението не е в комплекса на Етъра а извън него, до паркинга на горния вход. За това заведение се интересувам как  се казва или координати. Моля ако някой знае да напише.

# 457
Алина малко съм те подвела. Заведението не е в комплекса на Етъра а извън него, до паркинга на горния вход. За това заведение се интересувам как  се казва или координати. Моля ако някой знае да напише.

Това е Хотел “Странноприемница” има дневен бар, ресторант и механа.
тел.: 066 801 789; факс: 066 801 355,
GSM: 0888 732 530 - А. Спасова /управител/

# 458
Момичета, някоя от вас има ли координатите на Д - р Валентин Александров, педиатър в Габрово или да ме насочите към някой добър. Детенцето вече почти седмица е с хрема и температура.

# 459
Момичета, някоя от вас има ли координатите на Д - р Валентин Александров, педиатър в Габрово или да ме насочите към някой добър. Детенцето вече почти седмица е с хрема и температура.
Защо не отидете на преглед в детско отделение на болницата?

# 460
Защо не отидете на преглед в детско отделение на болницата?

Аз живея в Трявна, водихме я и в детско и при педиатъра, изписаха и антибиотик, от който нямаше никаква полза, капки за нос, които са силни дори за възрастен човек. Една камара пари за лекарства и без никакъв резултат. Сега капем други капки и хремата поотшумя и ще се оправи, но искам да издиря Д - р Александров, защото ми е бил мой лекар като дете и знам как работи. Ако се налага всеки месец ще идвам до Габрово.

# 461
  • София
Момичета, моля, ако някой може да помогне. Нуждаем се от кръводарител, кр. група (А-), за баба ми, в момента е в болницата в Габрово.Моля,ако някой може да се отзове, да ми пише на лични!

# 462
  • У дома... някъде
Момичета, моля, ако някой може да помогне. Нуждаем се от кръводарител, кр. група (А-), за баба ми, в момента е в болницата в Габрово.Моля,ако някой може да се отзове, да ми пише на лични!
Мила,бих ти помогнала,но съм О+ а и в момента май не е препоръчително.Дано се оправи баба ти и някой се отзове.Успех! Hug

# 463
 И аз немога , (А+) съм съжалявам, желая бързо възстановяване на баба ти  Praynig

# 464
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на АНИ!!!
Да си жива и здрава!!!!
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт